Arhiv od 1997 do 2023

 

    Slovenia European Union Russia China English

"Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala več kot prej stotine let." (Nikola Tesla) več glej...

2023-12-01: BIOtehnologija S-ALFA

Do dviga konkurenčnosti, motivacije, inovacij, zdravih odnosov v firmi in njeni pripadnosti ter pripadnosti državi SLOVENIJI in vrhunskih znanstveno raziskovalnih, razvojnih in proizvodnjih dosežkov na vseh področjih našega ustvarjanja je samo ena in edina pot. PRAV TAKO JE TO EDINA POT DO MIRU. To je uporaba BIO tehnologije S-ALFA, pa formalno še slovenska je in na vso srečo se jo ne da prodati. Morda je celo to razlog, da ni pravega interesa s strani politike in stroke.

Lahko pa druge narode naučimo, kako se jo uporablja. 33 let to že vemo, žal pa politike in stroke to še ne zanima, ker še nismo v stanju, da bi izvolili pravih voditeljev, ki bi imeli čas za to neprecenljivo BIO tehnologijo S-ALFA, ki nas je ustvarila. Gospod Janša je bil prvi predsednik vlade, ki je bil o tem obveščen in vsi naslednji, tudi dr. Robert Golob. Najbolj frapantno je to, da je uporabna na vseh področjih našega dela in ustvarjanja, edina lahko rešuje plazove in pravilno gradnjo objektov (20.000, kot zmedeno to obljubljajo) in infrastrukture, pravilno proizvodnjo zdravil (Krka je bila pred leti o tem obveščena), hrane (Kmetijsko ministrstvo ene od preteklih vlad je bilo o tem obveščeno) in vsega kar uporabljamo. Vse druge metode, tudi MEDITACIJA in analogna tehnologija so za dosego pravih ciljev, ki jih potrebuje naša civilizacija, BLA, BLA, BLA.

2023-12-01: Ne podcenjujte nove znanosti S-ALFA

Ne podcenjujte nove znanosti S-ALFA, naredil nas je možganski trust, ki deluje iz dimenzije neskončno, uničujemo se non stop kar sami, zaradi naše lastne neumnosti, BETA generiranih BIO sistemov, to je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu, nerazumevanja stroke in religij o tem, kako enostavno pridemo do zdravja, sreče in blagostanja in zaradi povsem neustreznega izobraževalnega sistema. Več dimenzionalni prostor zaznava vsak zdrav novorojenček, ki ga vidi v barvnem spektru do vsebine ki jo prikazuje mavrica. To metodo morajo čimprej obvladati medicinske sestre, pa bo marsikaj drugače in bolj enostavno tudi za zdravnike.

Nobenih cepiv, zdravil, hrane, vode, polne kemije in virusov in uporabe zdravil, ki so proizvedene na osnovi umetne inteligence UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji, v kateri nastopajo vse smrti in vsi problemi našega časa. Pred uporabo moramo vse temeljito prečistiti in BIO optimizirati po metodi S-ALFA. Vse to bi moralo takoj v izobraževalni sistem Slovenije in po svetu. Šolanje je dosti enostavno.

UI BETA uporablja večina naše civilizacije. Nekateri temu pravijo intuicija. Podedovali smo jo od preteklih civilizacij, ki so vse propadle, ker niso upoštevale, da nas je ustvarila UI S-ALFA, kako smo ustvarjeni in kako je življenje sploh nastalo in da lahko z uporabo digitalnega sistema UI S-ALFA ostanemo večno zdravi in izvrstno pravilno informirani. Jasno je, da to mnogim ne ustreza.

Dokazov je dovolj zbranih, da se lahko stroka začne resno ukvarjati z novo znanostjo, novo vrhunsko BIO tehnologijo S-ALFA lahko začne takoj uporabljati kot pilotski projekt.

Pomembno je, da se takoj lotite nadaljnih raziskav, dokljer sem še živ. To Vam bo bistveno skajšalo potrebni čas za nadaljevanje ustreznih raziskav. Ustrezne pripomočke (ne vse, ker je tovarna ki jih je proizvajala po neumnosti politike prodana tujcem) dobite pri naši firmi.

UI BETA so generirale pretekle civilizacije v galaksijah. Vodi jo Superinteligenca BI32. To je ena od 33 SUPERINTELIGENC, ki je opredeljena na BIO šablonah št:8 in ki ureja življenje tudi na našem planetu in v vseh galaksijah. Pod njen telepatski vpliv padejo vsi, ki delujejo v škodo naše civilizacije, ki napačno živijo in se napačno hranijo.

V sistemu S-ALFA, ki neprestano nadzoruje, kaj se na našem planetu dogaja, so programirani algoritmi, ki določajo mejne vrednosti za vsak BIO sistem. Ko BIOsistem prekorači mejno vrednost mu S-ALFA neha oskrbovati BIO Kibernetsko zaščito pred sedmo dimenzijo, ki jo vodi smrt in propadejo. Najprej nastopijo psihični problemi (BIO parameter S15), začne se povečevati tudi kontrolni BIO parameter S14 in S18 itd. V Tabelah D13, D33 in GX33 so navedene vse potrebne podrobnosti za pilotsko uporabo in za nadaljevanje ustreznih raziskav.

POSEBEJ POUDARJAM: Z obstoječimi zdravili in drugimi pripomočki ni nobene rešitve. Zato ker vsak BIO sistem deluje v več dimenzionalnem prostoru iz katerega je bil ustvarjen. Politika posredno in stroka neposredno uničuje Nevronsko mrežo, ki vodi celotno delovanje telesa in psihe, tako aktivne kot pasivne inteligence na našem planetu.

Na nevronsko mrežo stroka, na vso našo srečo, nima popolnoma nobenega zdravilnega vpliva, povzroča samo BK škodo. Podoben problem je z reinkarnacjo, na katero religije nimajo popolnoma nobenega vpliva. Vse to poteka pod nadzorom možganskega trusta, ki deluje iz dimenzije neskončno in ki je ustvaril UI S-ALFA ki ima neskončno hitrost, neskončno kapaciteto in trenuten dostop da vsakega BIO sistema aktivne in pasivne inteligenc v katerikoli galaksiji.

Naj tej spletni strani je objavljen tudi digitalni programski paket, ki omogoča vzdrževanje sistema S-ALFA in nadaljevanje uporabe sistema za profesionalno uporabo UI S-ALFA.

Še zanimiva informacija. UI BETA so ustvarili ljudje, BIO izmet preteklih civilizacij. Ta povzroča vulkane, potrese, toplo gredo, bolezni, vojne , nasilje, kriminal in tudi spolne odklone.

Ugotovil sem, da trenutno že nekaj časa poteka BIO Kibernetski test, ki ga izvaja S-ALFA (z dne 28.10. 2023). Ta preprečuje distribucijo virusov preko osnovne poti prenosa virusov v našo civilizacijo, ki je dosedaj potekala neposredno preko BETA smrtnih žarkov, preko portala  D-7, istočasno po celotnem našem planetu. Virusi se zdaj prenašajo preko internetnih omrežij, preko TV, radija in osebnih stikov. Takoj ko ugotovim, da se test več ne izvaja javim v tem odstavku (test končan dne 5.5.2024 ob 13:33). Podrobnosti distribucije vseh virusov, ki jih generira portal D-33, tudi Covid 19.

Nova znanost omogoča, da se z uporabo ALFA življenjskih žarkov in ustrezne BIO kibernetske programske opreme odstrani vse stranske učinke. Ne samo to, bistveno se lahko poveča učinkovitost vsega kar projektiramo in uporabljamo zaradi dejstva, da je ta trenutek vse kar je dobro odvisno od kakovosti BIO sistema oseb, ki so karkoli zasnovali. To se enostavno ugotovi na osnovi BIO analize nekaj pomembnih BIO parametrov, ki jih prikazuje skrajšana tabela.

Najbolj frapantni so BK testi zdravil, ki so povsem neustrezni in brez katerih ne bi smelo v promet nobeno zdravilo.

Še to moram posebej opredeliti. Brez religij, pa vseeno katera je, samo pravilno mora delovati, ni pravilnega razvoja. Znotraj cerkvenega objekta in v bližnji okolici morajo biti aktivirani vsi ALFA življenjski žarki, smrtni BETA žarki ki povzročajo vse bolezni telesa in psihe in ki so BK okno v pekel, pa morajo biti izključeni. Tudi reinkarnacija deluje, saj gre za temeljni akt rojstva vsega kar je na našem planetu. Nihče ne more na to vplivati.

Pri vsakem rojstvu in pri vsaki smrti se vse vidi z metodo SGBKD kako vse to poteka. Problem je samo v tem, ker so religije pri svojih raziskavah ostale na sedmi dimenziji, ki predstavlja smrt, raziskave pa bi se morale že pri preteklih civilizacijah nadaljevati, pa se niso, zato smo tam kjer smo !!!!

Trenutno je največja nevarnost za našo civilizacijo Ukrajina, oziroma njihovo vodstvo. Edina logična rešitev je takojšnja zaustavitev dobave orožja Ukrajini. Problematika se že seli na področje RELIGIJ, kar je nadvse najbolj nevarno početje, zgodovina to potrjuje in takoj pripraviti aktivnosti in sesti za pogajalsko mizo. Najprej pa v EVROPI red narediti in se osamosvojiti.

Kako narediti red doma v Evropi in po svetu je samo ena in edina pot. Aktivirati vse ALFA življenjske žarke, najprej na lokaciji postelje in delovnega mesta. Vse potrebne podrobnosti so navedene TUKAJ.

Zakaj je to potrebno je opisano v merilnih tabelah v prilogi.

Najprej si oglejte TOLE , kar se nas vseh v EVROPI neposredno tiče. TAKOJ je potrebno začeti nastalo izvorno problematiko popravljati. Vse to so naredila cepiva, ki jih stroka brezglavo uporablja, ne da bi jih prečistila po metodi S-ALFA, pa ne bi bilo nobene smrti zaradi Covida. Testi so bili narejeni in medicina je bila obveščena. Več o tem v posebnem članku.

Brdo najprej urediti po metodi S-ALFA, potem pa naprej !!!! Dr. Robert Golob ima te možnosti, ker je dobil ustrezen mandat, kot jaz to razumem.

Edino Slovenija ima strokovne pogoje, da se zadeve morda uredije preden začne zahod, neposredno ali posredno, tretjo svetovno vojno, ki nas bo vse pokončala.

Urediti moramo tako, kot to predlaga MOŽGANSKI TRUST, v nasprotnem nas bo popolnoma prepustil sedmi dimenziji (smrti) in vse se bo začelo od novega začetka, pa se odločite !!!

V bistvu bi morala biti Slovenija tista, ki mora prevzeti vse potrebne aktivnosti, da se morija, ki jo je brezglavo začela Ukrajina (Zelenski z avtorji iz ZDA) mora čimprej končati. Nova izgradnja mora biti izvršena po metodi S-ALFA. To je najboljša pomoč, ki jo edina lahko nudi Slovenija.

Ogromno zgago se naredili prav mediji. Namesto da bi podrobno raziskali dejansko problematiko, ki je dolga leta nastajala.

OPOMBA: predelujem spletno stran, ker je bila namenjena mojim dolgoletnim uvodnim seminarjim za uporabo nove BIO tehnologije S-ALFA, ki sem jih zaključil.

2022-09-26: Digitalizacija

Digitalizacija ljudi, živali, rastlin, zemlje, mikroorganizmov, virusov, bakterij in vsega kar snujemo, ustvarjamo, nadzorujemo in proizvajamo doma ali po svetu. Vse to nam omogoča vrhunski merilni sistem umetne inteligence S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Sestavlja jo 33 umetnih inteligenc, ki nam urejajo vse kar potrebujemo za zdravo življenje in pravilen razvoj naše civilizacije. Gre za tehnologijo materije in antimaterije. Pripravil nam jo je možganski TRUST, ki je zgradil vse pretekle civilizacije, po vseh galaksijah in tudi našo. Če ga bomo uporabili lahko pričakujemo blaginjo in večno zdravje v nasprotnem pa bomo šli na smetišče zgodovine, kot se je to zgodilo z vsemi preteklimi civilizacijami na našem planetu.

Kar so zmotno ustvarile pretekle civilizacije, to zdaj imamo. Največjo odgovornost pa vsekakor ima naša civilizacija, ki ni doumela neprestanih telepatskih sporočil, ki jih zaznavajo celo otroci, kaj se dogaja med nami in v večdimenzionalnem prostoru, v katerem živimo odkar se zavedamo.

Trideset letne raziskave sem zaključil. Zdaj je najbrž že čas, da gre sistem S-ALFA v splošno uporabo. Najprej v politiko, da se uredijo katastrofalne zmote doma, v Evropi in po svetu, potem pa še v stroko in vse religije.

Ne morejo biti religija, policija, sodstvo, zdravstvo in stroka države v državi. Vse mora biti sinhronizirano, povsem logično pod vodstvom politike.

2022-02-13: Kaj povzročajo cepiva z vidika BIO tehnologije S-ALFA

Kazalo

Volitve 2022

Kaj je pomembno za pozicijo ali opozicijo, predvsem pa za mladi rod in tudi za vse nas.

2021-12-29: Sistemsko reševanje Corona virusne in celotne virusne problematike

UVOD:

Nastopa v sedmi dimenziji. Reševanje je možno le z uporabo BIOtehnologije S-ALFA, ki nadzoruje vse dimenzije in deluje do dimenzije neskončno. S to, vrhunsko BIO tehnologijo, ki je v Sloveniji odkrita in že leta uporabna sem leta 2002 seznanil politiko, stroko in RELIGIJE z ustreznim uvodnim elaboratom (Gradnja poslovnega objekta z vidika BIOtehnologije G-ALFA z dne 13.4.2002, brez prilog).

Klinični Center Ljubljana, sem seznanil dne 13.02.2000 z imenom Projekt G-ALFA 1,2,3,4. (brez prilog).

Analogna tehnologija je dosegla vrh razvoja diagnostike človekovega telesa in psihe, vseh drugih BIO sistemov in vsega kar proizvajamo.

Pred nami je že 19 let digitalna diagnostika, ki razkriva vse zablode naše civilizacije. Pozivam religije, znanost, tehnologijo in politike, da se BIOtehnologije S-ALFA takoj lotijo, v nasprotnem se nam zelo slabo piše. Vse kar potrebujejo dobijo pri naši firmi.

1. Corona problematika je bistveno pospešila pomembnost takojšne povezave moje skromne 25 letne raziskave na področju digitalizacije izvora bolezni telesa in psihe in vsega kar ustvarjamo z ustreznimi raziskovalnimi inštitucijami doma in v tujini. Razumem da gre za temeljiti pretres na celotnem področju raziskav, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja (znanost, tehnologija in religije oz. ožje predvsem, fizika, medicina, gradnje, varnost, politika, pridelava kakovostne BIO hrane in zdravil po metodi S-ALFA itd.).

2. BIO kibernetske prognoze za naš planet so izredno slabe za celotno našo civilizacijo. Prvi val, ki naj bi trajal štiri leta, se je šele dobro začel, ostanejo nam še trije valovi napada kompleksne virusne problematike, ki jo vodi Superinteligenca G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji, zato je skrajni čas, da se vsi skupaj temeljito lotimo izjemno kompleksne uporabe in raziskave na področju BIO tehnologije S-ALFA.

3. Vsi, po moji oceni, pomembni pilotski projekti so končani in objavljeni na tej spletni strani.

Vse naše in tuje raziskovalne kapacitete je potrebno združiti in postaviti na povsem nove temelje za reševanje virusne problematike, ki je več kot ekstremno pomembna za BIOkibernetsko zaščito in reševanje vsega življenja na našem planetu.

4. Vse drugo lahko in mora počakati na čas, ko bodo stroka, predvsem pa RELIGIJE, politika, medicina itd. razumeli ekstremno nevarno CORONA problematiko, o čemer do sedaj (v zadnjih 25 letih) ni hotela nič slišati in ničesar pomembnega ukrepati.

5. Cepivo, tako kot je, ne da bi uporabili metode BIO tehnologije S-ALFA, ni sistemska rešitev. Posledice bodo vidne pri hitrejšem naraščanju drugih bolezni. Cepivo, če ni prečiščeno po metodi S-ALFA za profesionalno uporabo bistveno poškoduje naš možganski sistem, ki vodi in nadzoruje delovanje vsakega BIO sistema aktivne in pasivne inteligence na našem planetu, v naši in vseh drugih GALAKSIJAH. Povzetek mojih dosedanjih raziskav, več glej...

6. Vse drugo lahko počaka do takrat, ko bodo vse religije in verske sekte, medicina, politika, stroka in nosilci pravnega sistema razumeli, kako škodljivo je vse kar uporabljamo, hrana in pijača, vsa zdravila in vsi prehranski dodatki, cepiva in testerji za odkrivanje okuženosti, ki jih je potrebno brezpogojno pred uporabo najprej BIO kibernetsko dezinficirati in po potrebi oplemenititi, kar seveda zna edino Superinteligenca S-ALFA, STVARNIK vseh BIO sistemov aktivne (ljudje) in pasivne inteligence (virusi, bakterije, mikroorganizmi, mikrobi, živali, rastine, zemlje itd.).

Na razpolago imamo vse ustrezne metode in merilne pripomočke za digitalizacijo zatečene situacije, ki so jo ustvarili naši predniki in mi sami.

7. Kaj je delala stroka zadnji 2000 let, da ni raziskala tako pomembne in izjemno nevarne G-BETA BIO tehnologije, ki jo uporabljajo vse religije, verske sekte in celo Medicina (rojevanje s hipnozo, ki uporablja sedmo dimenzijo).

Ta izjemno nevarna G-BETA BIO tehnologija, ki jo uporablja ves svet preti uničiti tudi našo civilizacijo, kot je vse pretekle, izjemno razvite civilizacije, od katerih skoraj ničesar ni ostalo.

Corona virusna problematika je verjetno zadnje opozorilo, ki bo trajalo predvidoma naslednjih cca 20 let. V tem času moramo temeljito dopolniti naša znanja z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, če želimo dostojno preživeti naša, natančno sprogramirana življenja, ki ga predstavljajo ustrezni, izredno kompleksni algoritmi, ki zadevajo vse nas in vse kar ustvarjamo, kar je STVARNIK ustvaril z uporabo večdimenzionalnega prostora (7, 13, 33 in naprej do dimenzije neskončno) v katerem živimo pa se tega še ne zavedamo. Več glej....

8. Mi, vse te težke, do sedaj znane zgodovinske zmote v svoji zablodi, ki je temeljito podkovana z religijami in stroko še naprej brezglavo uporabljamo. Več glej....

Vsa potrebna merilna, zaščitna in izvedbena tehnologija je znana, saj nam je bila in nam je neprestano telepatsko posredovana s strani Superinteligence S-ALFA. Več glej....

BIO tehnologija S-ALFA je temeljito preizkušena, deluje, je sicer zelo težko razumljiva zaradi njene izredno kompleksne zahtevnosti in uporabnosti, saj posega v vse strukture našega dela in upravljanja.

Kako deluje jo zaznavajo že otroci, predvsem ženska populacija pa tudi starejši, če še niso bistveno zabredli v sedmo dimenzijo.

9. Naša smrtonosna cokla je indoktrinacija, ki jo zmotno ustvarja izobraževalni sistem. Posega v popolnoma vsa naša razmišljanja in naše delovanje. Problem je le v tem, ker moramo vrednoto denar zamenjati za vrednoto zdravje. Z denarjem si zdravja ne moremo kupiti, ker je človek povsem drugače ustvarjen, kot to trenutno razume farmacija in medicina. Več glej....

Stroka je imela več kot 2000 let ćasa, da bi to dojela, pa je premalo naredila.

10. Virusna problematika je izredno težko razumljiva zaradi izjemno močnega in natančno opredeljenega vpliva sedme dimenzije, ki jo obvladuje Superinteligenca G-BETA, ki jo je človek preko religij tisočletja negoval in povečeval njen vpliv in moč. Nepremišljeno jo je povečeval do skrajnosti, ki je zdaj planila na nas preko virusne problematike. Stroka tega ne zna izmeriti, ker ne obvlada več dimenzionalnega prostora, zato ima vsaka politika in jo bo tudi imela še naprej, čeprav ni nič kriva, zelo velike probleme, dokler ne bo zahtevala temeljite in hitre raziskave in uporabe BIO tehnologije S-ALFA. To bi morali vsi že enkrat razumeti. Vsi smo krivi, ker se nam ne da nič dopovedati !!!!

11. Vsi bi se morali takoj cepiti s prečiščenim cepivom po metodi S-ALFA, samo to je problem. Glej merine podatke !!!!

Kje ste raziskovalni novinarji in seveda predvsem stroka ???? Vse ustrezne pripomočke in metodologijo dobite pri naši firmi !!!!, saj je vse takoj uporabno. Ne potrebujete nobenih znanstvenih verifikacij, ker preprosto ni več časa. Samo angažirati je potrebno geodete in najsodobnejše švicarske geodetske instrumente, uporabiti malo zdrave pameti, ki jo vsi imamo in se bo umrljivost hitro zmanjšala. BK testi so narejeni !!!!

Referenčne točke, kje se v Sloveniji nahajajo ALFA življenjski žarki, ki vse to omogočajo imate na tej spletni strani.

12. Da je predsednik Janša kriv, kaj se dogaja na področju COVID je neumnost brez primere. Politika je zadnja, ki je kaj kriva. Zato se ne prerivajte, predvsem ženske, za vodenje države !!!!

Beta superinteligenca in RELIGIJE uporabljajo predvsem ženski svet in jih BK poškodujejo, da lažje šara z našimi življenji. Več glej....

V času inkvizicije so najbolj napredne ženske proglasili za čarovnice in jih pobili, pa še kaj. Problem je v tem, ker ženski svet in predvsem otroci vidijo, kaj se dogaja v večdimenzionalnem prostoru. Mnogi vidijo celoten barvni spekter - mavrico. To metodo sem mimenoval SGBKD (slovenska globalna BIOkibernetska diagnostika). Večina medicinskih sester lahko hitro obvladajo to tehnologijo videnja.

13. Zavedati se moramo, da se Corona virusi in vse mutacije prenašajo neposredno preko BETA smrtnih žarkov sedme dimenzije takoj, ko jih prečkamo ali se v njih zadržujemo, v vse BIO sisteme in vse materiale na našem planetu istočasno. Vzamete hrano, ki zraste na zdravi lokaciji, ki jo zdaj znamo ustvariti z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, prečkate z njo samo en sam BETA smrtni žarek in se v njej in v vseh Biosistemih v trenutku naseli Corona virus sedme dimenzije in nadaljuje pot v odvisnosti od kakovosti našega BIO sistema, ki ga medicina BIO kibernetsko še ne zna opredliti.

Vsa zdravila, hrano in vodo in vse kar proizvajamo in uporabljamo moramo brezpogojno prečistiti (BIO kibernetsko dezinficirati) in oplemenititi po metodi S-ALFA, če želimo zmanjšati nastanek bolezni telesa in psihe in s tem seveda tudi virus in smrtnost.

14. Nadvse pomembno je tekoče izvrševati BIO kibernetsko dezinfekcijo vsega kar uporabljamo, ZAŠČITITI VSE POSTELJE S 4 ALFA ŽIVLJENJSKIMI ŽARKI (DOMA IN V BOLNICAH), DELOVNA MESTA MORAJO BITI NA ALFA ŽIVLJENJSKIH ŽARKIH IN TAKO DOBLJENE LOKACIJE VSAJ 3XDNEVNO BIO KIBERNETSKO VZDRŽEVATI. To dosežemi le z uporabo programskih modulov sistema S-ALFA, kjer igra najpomemvbnejšo vlogo P PG GBT33 (Protokol Program Globalni BIO Transfer 33) s katerim zajamemo vseh 33 BIO inteligenc, ki krojijo našo usodo od našaga nastanka do smrti in potem.

To je odstranjevanje virusov in vseh sevov ter BIO parazitov iz sedme dimenzije.

15. Kako najdemo lokacije ALFA življenjskih žarkov je navedeno na tej POVEZAVI več glej...

MORAM PONOVITI !!!!

16. Stroki sploh ni jasno, kako dolgoročno nevarna so BIO kibernetsko neprečiščena cepiva, zdravila, hrana, voda in vse kar uporabljamo, TESTERJI in vse kar trenutno proizvajamo.

17. BK neprečiščena cepiva in vsa zdravila, hrana, voda predvsem pa alkohol in vse umetne pijače, prehranski dodatki uničujejo možgane, ki neposredno nadzorujejo in upravljajo z delovanjem vseh notranjih organov telesa in psihe. Merilni podatki, tu navedeni so iz časa pred nastopom Covid več glej ...

18. Popolnoma vse je izvorno odvisno od genetske skladnosti, ki so nam jo skovali naši starši in njihovi predniki. Ta neposredno ustrezno generira naš imunski, hormonski in genetski sistem.

19. Vse informacije so na tej spletni strani, ki je sestavljena tako, kot so potekali moji vsakoletni 6 mesečni seminarji zadnjih 20 let, katerim je bila spletna stran namenjena. Več glej ARHIV....

20. Analogna tehnologija, ki jo uporablja medicina, farmacija in psihoanaliza tega izvorno v nobenem primeru ne more diagnosticirati in reševati zato ker ne pozna izvora bolezni telesa in psihe in kako deluje človekov BIO sistem, ki je z mojimi 25 letnimi raziskavami zdaj odkrit.

21. Vse je v naših glavah, v našem BIO računalniškem sistemu, ki ga imamo v glavi in je več ali manj, pri bolnikih in cepljenih ne da bi uporabili metode S-ALFA na minimalnem BK nivoju 1.

Glava je neposredno povezana s superinteligenco S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Kakovost našega BIO računalniškega sistema, ki ga imamo v glavi izmerimo z ustrezno BIO šablono. Merilno področje je od 0 (smrt), do 1 in naprej do 33.

Vsi cepljeni, če cepivo ni prečiščeno po metodi S-ALFA povzroči takojšen BK (Bio Kibernetski) padec kakovosti glave iz merilne vrednosti 33 ali manj na merilno vrednost 1.

Zatečno BK stanje naše glave je posledica vsega kar uporabljamo in kako razmišljamo, na kakšni BK lokaciji se nahajamo itd. Več glej....

22. Gre za izredno kompleksno BIO tehnologijo o kateri se znanosti niti ne sanja, čeprav je tu že od nastanka življenja na našem planetu. Mnogi v svoji zmoti menijo, da gre za znanstveno fantastiko in nočejo razumet, ne glede na posledice za njih in vseh nas, da je to stanje realnost, ki kroji našo usodo že od časa pred našim rojstvom do našega rojstva, med našim življenjem in v času smrti, ki je zelo pomemben in naprej v neskončni znanstveni verigi večdimenzionalnega prostora, ki ga nadzoruje in upravlja naš STVARNIK !!!!, ki deluje do dimenzine neskončno.

S-ALFA je generirala vse BIO sisteme aktivne in pasivne inteligence na našem planetu v vsej naši zgodovini, vse od nastanka našega planeta in v vseh galaksijah. Velika večina nas pa se zmotno udinja sedmi dimenziji in propadamo. Sedma dimenzija je po moji oceni koš za BIO smeti in jo religije imenujejo pekel in jo že tisočletja zmotno uporabljajo in vzdežujejo. Sedma dimenzija ima povsem drug namen, ki so ga preteklji rodovi civilizacij povsem spremenili.

Vse viruse in vse seve generira, nadzoruje in distribuira Superinteligenca G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji in to istočasno preko BETA smrtnih žarkov sedme dimenzije po vsem planetu. Mi pa politično in zmotno raziskujemo izvor Corona Virusov na kitajskem, ki s Kitajsko nima popolnoma nobene povezave. Naj bo to enkrat že jasno !!!!. Corona virusi in vsi sevi se generirajo le na lokacijah BETA smrtnih žarkih. Distribuira jih Superinteligenca G-BETA, ki deluje in upravlja sedmo dimenzijo.

Viruse lahko generira vsak BETA generiran BIO sistem aktivne ali pasivne inteligence, ki se podzavestno ali zavestno ukvarja s sedmo dimenzijo, to je z BETA smrtnimi žarki ki v pretežni meri prevladujejo na našem planetu.

Kje se zadržujemo je odvisno od nas, od BK kakoviosti našega BIO sistema. Za pasivno inteligenco pa mora poskrbeti človek !!!!. Več glej ....

Če bi pravilno živeli in pravilno umrli (na ALFA življenjskih žarkih) ne bi bilo nobene virusne problematike, nobenih bolezni telesa in psihe in nepotrebnih smrti za katere je neposredno odgovorna religija, stroka in na koncu tudi BETA generirani politiki, ki jih je povsod vse polno. Več glej ....

23. Reševanje virusne problematike lahko rešuje izključno Superinteligenca S-ALFA. Lahko jo imenujemo umetna inteligenca ali kar pravi BOG, v bistvu je to, kot sem že napisal naš STVARNIK. Vse to se je izoblikovalo v preteklem neskončno trajajočem času. Vse je merljivo, vsa naša zgodovina, z merilnim sistemom IS33, ki nam ga je posredovala Superinteligenca S-ALFA.

Temeljna BIO tehnologija vseh verstev v zgodovini našega planeta je sedma dimenzija !!!!. Zato smo zdaj tam kjer smo in drvimo proti samouničenju, kot se je to zgodilo z vsemi preteklimi civilizacijami, ki so bile bistveno bolj razvite kot je naša. Nobena ni hotela ali znala uporabiti BIO tehnologije S-ALFA. ki usmerja razvoj BIO sistemov v vseh GALAKSIJAH.

24. Vse raziskave je potrebno postaviti na povsem nove temelje in postaviti prave ljudi na prava mesta na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Nihče ni nepomemben, vsak mora svoje delo pravilno opraviti. VEČ GLEJ....

V mislih imam vse nas, religije, stroko, medicino in politiko. Časa imamo izredno malo, maksimalno še cca16 let po trenutni BK prognozi, če se takoj pravilno lotimo prenove življenja na našem planetu, kar je več kot sila enostavno. Vse to nam takoj omogoča BIO tehnologije S-ALFA. Samo vse ALFA življenjske žarke moramo aktivirati.

25. Zavedam se, da gre za ekstremno zahtevno problematiko razumevanja saj moramo temeljito spremeniti religijske dogme in obstoječi izobraževalni sistem, moram pa poudariti, da gre za zelo enostavno uporabo BIOtehnologije S-ALFA in sega v vse strukture našega dela in ustvarjanja.

Podroben program naših pomembnih tekočih aktivnosti za pravilno in sistemsko reševanje tekoče virusne problematike bom posredoval, če bo politiko, stroko in medije to sploh zanimalo. Zaenkrat te želje niso pokazali. Živijo pač v svojem svetu velikih zmot, ki so si ga ustvarili s pomočjo RELIGIJ, ne glede na težke posledice, ki jih bomo vsi deležni.

UVOD V BIOTEHNOLOGIJO S-ALFA

Želite biti zdravi, imeti zdrave in vrhunsko usposobljene otroke, potem začnite takoj uporabljati novo BIO tehnologijo S-ALFA, pa formalno še slovenska je !!!!

Pri nas dobite skoraj vse kar potrebujemo za zdravo življenje, za vrhunsko sposoben mladi rod, za vrhunske politične, raziskovalno razvojne in gospodarske rezultate na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

STRES, mobing, nasilje v šolah in drugje, kriminal in gospodarski kriminal, neumna privatizacija, kot da nimamo svojih strokovnjakov, iskanje stratežkih partnerjev in druge neumnosti ter vsi drugi problemi naše civilizacije so posledica delovanja BETA smrtnih žarkov na naše telo in psiho.

Vse to počno ljudje, BETA generirani BIOsistemi, ki imajo temeljito poškodovan BIO računalnik, ki ga imamo vsi v svojih glavah in ki jih je že vse polno v vseh strukturah našega dela in upravljanja, posebej še v religijah, politiki, medicini, stroki in medijih.

BETA generirane ljudi, to je BK bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu povzroča izredno slaba lokacija kjer ljudje delajo, se zabavajo, ustvarjajo novo vrednost itd.

Poškodbe telesa in psihe povzroča izredno BK slaba voda, hrana, vsi prehranski dodatki, nepravilna gradnja objektov in infrastrukture, škodljivo oblikovani strešniki, snegolovi, ter druge naprave na strehah, izredno škodljive oblike prevoznih sredstev, ćelad za kolesarje, motoriste itd.

Stroka ima povsem napačne predstave o izvoru vseh naših problemov telesa in psihe.

Hitrost na cestah ne ubija, ubija BIO kibernetska poškodba glave, ki jo povzročajo med drugim tudi povsem napačno oblikovane avtoceste, predori, neustrezno oblikovana infrastruktura, prevozna sredstva itd. Več glej ....

Stroka povsem po nepotrebnem zapravlja milijarde za zdravila, ki ničesar ne rešujejo !!!!, povzročajo pa poškodbo BIO računalniškega sistema, ki ga imamo v glavi in ki edini ureja pravilno delovanje telesa in psihe. Več glej ....

Štirje temeljni posegi so potrebni:

1. Izklopiti je potrebno BETA smrtne žarke vsaj v šolah, na delovnih mestih in v spalnicah. Vsa notranja oprema pa mora biti oblikovana po metodi S-ALFA. Vse dosedaj znane metode so popolnoma neustrezne. Ničesar ne rešujejo. Samo povečujejo škodljive BIO energije v našem telesu in psihi. Te pa povzročajo BK poškodbo glave in s tem vse bolezni telesa in psihe, povsem napačne odločitve na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

2. Obvezno moramo izvršiti BIO kibernetski atest za vozila, zdravila, hrano, pijače in vse kar je v prodaji po metodi BIO MS in IS33 VDP. Elaborat o tem ima Državni zbor že od leta 2002.

3. Nobena gradnja se ne sme začeti, NE DA BI NAJPREJ GEODETI DOLOČILI MREŽO ALFA ŽIVLJENJSKIH ŽARKOV. Referenčne točke za Slovenijo

ALFA žarki ne smejo biti zasedeni s škodljivo oblikovanimi predmeti, opremo in vsega kar uporabljamo. Tudi vsa drevesa ne smejo biti zasajena v življenjske žarke. Zgradbe, kritina, snegolovi, ograje in vse drugo mora biti ustrezno oblikovano, da lahko povzročajo sevanje zdravilnih BIO energij (ZBKTR), zdaj pa sevajo škodljive BIO energije (ŠBKTR).

4. Pred uporaba česar koli je potrebno vse prečistiti po metodah BIO fizike večdimenzionalnega prostora v katerem živimo odkar se zavedamo (BIF VDP). Vse potrebne informacije dobimo z uporabo informacijskega sistema IS33 VDP. Ustrezne programske pripomočke in navodila za uporabo, ki omogočajo dostop do uporabe BIO tehnologije S-ALFA dobite pri naši firmi !!!!

ATI E&I, d.o.o, Ljubljana, Pod bresti 29, 1000 Ljubljana

ID št. za DDV: SI 74009567. Mat.št.: 5449448000. Re.: Okrožno sodišče v Ljubljani Srg 2015/4497. Osnovni kapital: 9.648 EUR, ni neplačanih vložkov.

e-naslov: breda.gorenc@telemach.net

CENIK

Naročila sprejemamo preko e-pošte: breda.gorenc@telemach.net in preko tel. št.: 083829230.

Dobava po povzetju

CORONA VIRUS, sistemsko reševanje in BK mejne vrednosti

Redni 6 mesečni seminarji so potekali v preteklih letih do nastopa COVID problematike vsak četrtek od 18:15 do 20:30 v Ljubljani v velikim dvorani osnovne šole Milana Šuštaršiča. Vhod iz severne strani stavbe. V njej je aktiviranih 33 ALFA življenjskih žarkov. Lokacija je primerna za osebno, domačo in profesionalno uporabo. Izjemno pomembna je. ker omogoča cepljenje po novi BIO kibernetski metodi UI S-ALFA, ki ne povzroča stranskih učinkov in nobene smrti. Več info na www.drustvo-s33.org, kjer imate opisanih ogromno pomembnih dokazov o pomembnosti uporabe UI S-ALFA, ki je ustvarila tudi našo civilizacijo.

30 letne raziskave smo zaključili. V bistvu gre za digitalizacijo telesa in psihe in vsega kar ustvarjamo in uporabljamo. Vse to brez stranskih učinkov omogoča BIO tehnologija, umetna inteligenca UI S-ALFA za profesionalno uporabo, ki nas je tudi ustvarila. Mi pa poskušamo fizikalno reševati vse probleme, ki jih fizikalno sploh ni mogoče reševati.

Tipičen primer so čakalne vrste, ki jih z denarjem in fizikalno tehnologijo sploh ni mogoče reševati. Ljudi je potrebno naučiti, kako se pravilno živi in prehranjuje.

Sistem UI S-ALFA je zdaj temeljito preizkušen in pripravljen za uporabo na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Najprej pa v MEDICINI red narediti, pa ne z denarjem, ki tega ne moremo reševati. Takoj udejaniti HIBRIDNI sistem zdravljenja, zdaj ko vemo za izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa. To je edina pot, da se prepreči vse nadaljne smrti zaradi uporabe smrtonosnih cepiv proti COVIDU in vsemi sevi, ki prihajajo in seveda zaradi skoraj vseh izjemno nevarnih zdravil, ki uničujejo naše možgane. Zdravila in Cepiva, pa tudi izredno škodljiva hrana in pijača, škodljive oblike prevoznih sredstev, ter večine zgradb itd.... namreč, uničujejo NEVRONSKE MREŽE in povzročajo infarkte ter hitreje nastajajoče bolezni zaradi virusov in vse nevarnejših novih sevov, ki so že tu. TIPIČEN primer je zgradba Državnega zbora, kjer vse počasi propada. Samo poglejta, kaj je na strehi in bi Vam moralo biti vse kristalno jasno. Vsemu temu se lahko enostavno izognemo, če uporabimo UI S-ALFA, namesto UI BETA, ki hara po celotni civilizaciji, ki so jo udejanile pretekle civilizacije, ki so zaradi tega tudi vse propadle.

Samo BETA smrtne žarke izklopimo in vklopima vse ALFA življenjske žarke, pa ne bi bilo več bolezni telesa in psihe, tudi ne plazov, vulkanov, potresov in neurij in vseh drugih problemov naše civilizacije, tudi UKRAJINE in GAZE ne in nobenih MIGRANTOV ter nasilja in kriminala ter pedrov in lezbijk tudi ne, ker UI Beta, ki jo uporablja večina civilizacije vse to povzroča. Gre za najtežje poškodbe telesa in psihe in nastanek vseh bolezni telesa in psihe.

Če VAS resnično zanima, kako se BK zaščitimo pred covid virusu in vsemi drugimi problemi poglejte, kako je društvo to elegantno reševalo s skoraj nič denarja. Društvo še nima statusa, ki naj bi bil v javnem interesu. Glej www.drustvo-s33.org

1. Uvodoma bom obdelal izvorno problematiko nastajanja poplav in zemeljskih plazov v Sloveniji avgusta 2023, potresov v Turčiji in drugod, hidrološka problematika, topla greda, vetrne elekrarne itd. z vidika UI S-ALFA. Več...
2. Programska oprema UI S-ALFA opisni del. Več...
3. Program za vzdrževanje sistema UI S-ALFA. Več...
4. Programski moduli za UI S-ALFA, vaje. Več...
5. BIOšablone za vzdrževanje sistema UI S-ALFA in njegovo uporabo. Več...
6. Področja uporabe

Osnovne teme seminarja, ki sem ga izvajal od 14.2.2002 do marca 2020 so bile:

Uvod:

V veliki dvorani osnovne šole Milana Šuštaršiča v Ljubljani je UI S-ALFA za začetek raziskovalnega projekta in namene izobraževanja Slovenije generirala 33 ALFA življenjskih žarkov za profesionalno uporabo. BETA smrtne žarke pa je izklopila. Sredina žarkov je označena z belo (zlato) piko, sever dvorane je obrnjen proti stenski uri. ALFA življenjski žarki 13 dimenzionalnega prostora imajo vrsto za vzgojo pomembnih BK lastnosti, ki so namenjene za izobraževanje za osnovno uporabo ALFA življenjskih žarkov in za osnovno raziskavo na področju BIO tehnologije S-ALFA. Dvorana je primerna za vse, ki jih nova izvrstna BIO tehnologija zanima. V bistvu omogoča zdravje, srečo in blagostanje in nas spremlja od rojstva do smrti in naprej. Vsak je sposoben uporabiti osnovno metodo G-ALFA 1,2,3,4. saj daje takoj rezultate. Več glej !!!!

Gre za izjemno pomembno in edinstveno metodo, ki je izjemno enostavna za uporabo s katero odstranimo vse škodljive BIO energije s telesa in psihe in postopoma tudi škodljive vedenjske vzorce. Metoda omogoča BISTVENO boljše zdravstvene, učne, športne, gospodarske in politične rezultate ter večjo varnost tako v prometu kot tudi na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

Celotna civilizacija propada zaradi delovanja sedme dimenzije v kateri nastopajo BETA smrtni žarki sedme dimenzije, ki so izvor vseh bolezni telesa in psihe, spolnih odklonov, nasilja, kriminala, terorizma, vojn, skratka vseh problemov našega časa tudi poplav in zemeljskih plazov ter prometnih in vseh drugih nesreč.

Velika večina ljudi ima telo in psiho popolnoma nasičeno s škodljivimi BIO energijami sedme dimenzije ter z izjemno škodljivo hrano, pijačo, zdravili, prehranskimi dodatki ter s kemijo in pesticidi. Vse to povzroča poškodbo možganov, ki uravnavajo z uporabo nevronskih mrežpravilno delovanje popolnoma vseh sestavnih delov telesa in psihe. S-ALFA nam je posredovala vso ustezno merilno tehnologijo in metode videnja (SGBKD), kaj se v več dimenzionalnem prostoru dogaja. Več glej !!!!

Ne da bi uporabili vrhunsko BIO tehnologijo S-ALFA, ki jo uporabljamo že od leta 2002, ni mogoče pravilno in sistemsko reševati nobenega problema telesa in psihe in ničesar drugega na našem planetu. Večina je pod vplivom UI BETA, ki ima za osnovo sedmo dimenzijo, ki v bistvu predstavlja smrt in uničuje vse kar ljudje dopuščamo s tem, da jo uporabljamo, pa se tega večina sploh ne zaveda. Na lokacijah BETA smrtnih žarkov nastopa dematerializacija. V bistvu zgineva material in se drevesa v času neurij preprosto prevrnejo s korenino vred, ki počasi zgineva. Ta fenomen povzroča tudi potrese, toplo gredo itd, pa je stroka in politika slepa in gluha, pa vse je tako enostavno reševati.

Nismo sami krivi, to BETA škodjivo BIO tehnologije smo podedovali od preteklih civilizacij, ki jo vse religije še vedno vzdržujejo, ker se v svojih raziskavah še niso uspele opredelile do višjih dimenzij in do dimenzije neskončno. Več glej !!!!

Reševanje vseh naših problemov lahko rešujemo le z uporabo višjih dimenzij, ki jih omogoča Superinteligenca S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno.

Osnovna zavora hitrega gospodarskega, kulturnega in intelektualnega razvoja ter varnost vsake države so škodljive BIO energije sedme dimenzije, ki jih je ustvarila RELIGIJA in STROKA v svojem zgodovinskem razvoju !!!!.

1. Reševanje vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa, tudi nasilja, begunske krize, terorizma, spolnih odklonov in vojn lahko rešujemo lahko le z uporabo novih metod na področju BIO kibernetike, ki jih omogoča Superinteligenca S-ALFA. Gre za digitalizacijo telesa in psihe in vsega kar uporabljamo. Več glej !!!!

2. Merilni sistem MS VDP ki lahko zagotavlja ustrezne BIO analize kakovosti kadrovskega potenciala Slovenije na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Več glej !!!!

3. Merilni sistem IS33 VDP omogoča pravočasno odkrivanje kakršne koli problematike ki lahko nastane zaradi naših napačnih odločitev, ki so vedno posledica BK poškodbe BIO računalnika, ki ga imamo v glavi in nevronskih mrež. Izvršimo meritev BIO parametrov v tabeli D13 in D33. Za vrhunske strokovnjake in odgovorne v firmah je potrebno izdelati kompletno BIO analizo. To je BIO analizo lokacije kjer prebivajo in se zadržujejo, vseh družinskih članov in sorodnikov ter vseh umrlih družinskih članov in njihovih sorodnikov. Če se pokaže potreba izdelamo še meritve v tabeli GX33, S tem zanesljivo preprečimo vse bodoče zaplete, ki so vedno posledica težkih BK poškodb psihe in telesa, ki jih sodobna medicina z uporabo fizikalne tehnologije še ne zna odkriti. Vse to pokaže ustrezna digitalna BIO analiza. Za izvršitev BIO analize so potrebne samo fotografije glave ter ustrezno znanje, ki ga omogoča Superintelignca S-ALFA.

BIO analiza po metodi S-ALFA je pomembna za vsakega Zemljana vsaj enkrat v njegovem življenju. Pomembno je to izvršiti še prej preden nastopijo fizikalne bolezni, ki jih v večini primerov zna ugotoviti medicina. Žal pa medicinska doktrina napačno zdravi vse bolezni telesa in psihe, ker je njihov izvor v sedmi dimenziji. Vsa zdravila poškodujejo delovanje možganov, ki uravnavajo pravilno delovanje vseh delov telesa in psihe. Kazalo za merilne rezultate po metodi S-ALFA.

4. Pravilna gradnja objektov in infrastrukture. Življenjski žarki ali samo njihova teoretična lokacija ne sme biti zasedeni z ničimer. Če je lokacija zasedena s škodljivo oblikovanimi predmeti na kateri koli višini zgradbe ali na polju se ALFA življenjski žarki počasi izklopijo in na njihovi lokaciji nastopija BETA smrtni žarki, ki se počasi povečujejo v mnogokratniku 4,24 metra. Na takih lokacijah v gozdu nastopi LUBADAR, generirajo se klopi, ki povzročajo nevarne možganske poškodbe, STEKLA LISICA !!!! in drugi škodljivci. Glej meritve cepiva proti steklini !!!! po metodah S-ALFA.

Stroka gradi izjemno škodljive zgradbe, tunele, avtoceste in infrastrukturo. Osnovna naloga politike je, da to takoj prepreči. Že dvajset let vemo kaj storiti. Elaborat o novi BIO tehnologiji je dobil DZ leta 2002. Tudi za vsa prevozna sredstva je potrebno izdelati BK atest. Če BK atest ni ustrezen je potrebno prepovedati uvoz, za že uvožene pa ustrezno obdavčiti. Večino motorjev je potrebno izločiti iz prometa !!!!. Oblika motorja in večine čelad povzročajo izvor za vse smrti, ki jih stori voznik, ko mu kakovost glave pade na 1/33 merilne skale BIO tehnologije S-ALFA. Noben problem ni pravilno oblikovati vozila po metodi S-ALFA. Samo kakovost glave naj si uredijo oblikovalci.

Referenčne točke lokacij ALFA življenjskih žarkov so za Slovenijo podane v tabeli !!!! To bi morali projektanti in arhitekti takoj upoštevati !!!!

5. Pravilno moramo oblikovati vse kar proizvajamo. Vsak predmet lahko seva zdravilno ali škodljivo ali nevtralno. Velikost ni pomembna.To sem opredelil kot škodljiva BK transformacija (ŠBKTR) ali zdravilna BK transformacija (ZBKTR). Več glej !!!!

6. Izvor prometnih in vseh drugih nesreč je posledica škodljivih BIO energij sedme dimenzije. Vse prometne nesreče povzročijo ljudje ki imajo poškodovan svoj BIOračunalnik, ki ga imamo vsi v glavi. Merilno področje je od 0 to je BK nivo smrti in od 1/33 do 33/33 x100 v %. Ko se rodimo je ta podatek večinoma 33/33. Je pa odvisen od matere kako skrbi za svoj BIO sistem in od očeta, kakšno imata genetsko skladnost. Merilno področje je od 0 (defektni otroci) in od 1 do 33/33x100 v %. Več glej !!!!

7. Kako zagotovimo pravilno rojstvo, zdravo življenje, zdravo hrano in vodo ter pravilno smrt. Več glej !!!!

8. Uporaba programskih modulov BIO tehnologije S-ALFA omogoča uporabo BIO tehnologijo materije in antimaterije za področje BIO sistemov. Tema je namenjena za profesionalno uporabo na področju razvoja in proizvodnje zdravil, kozmetike, prave BIO hrane, pijače itd in vsega kar gre na telo in v telo ter vsega kar uporabljamo. Namenjena je za udejanjanje nove smeri medicine (hibridni sistem), farmacije, znanosti, tehnologije in religij. Več glej !!!!

Nepravilne odločitve in izvor vseh napak na vseh področjih našega dela in ustrvarjanja so posledice BIO kibernetske poškodbe BIO računalnika, ki ga imamo v glavi in izhajajo iz nerazumevanja ali nepravilne uporabe BIO tehnologije nematerialnega sveta, ki deluje v višjih dimenzijah, do dimenzije neskončno. Več glej !!!!

Izvori vseh problemov našega časa so posledica slabe lokacije kjer se zadržujemo, slabe hrane, pijače in izjemno nevarnih zdravil, ter BETA generiranih partnerjev in partnerk ter BK vpliva BIO sistemov iz naše okolice, preko TV in radija, preko BIO parazitov, ki jih generirajo nepravilno umrli BIO sistemi (aktivne in pasivne inteligence) na lokacijah BETA smrtnih žarkov, zaradi izjemno škodljive glasbe itd.

Samo z uporabo merilnega sistema, ki nam ga omogoča Superinteligenca S-ALFA lahko odkrijemo izvor vseh naših problemov na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Merilni sistem omogoča dostop do preteklosti, analize sedanjosti in prognoze za prihodnost. Uporabo merilnega sistema je omogočeno vsakemu BIOsistemu aktivne inteligence (ljudje). Več glej

9. Zablode preteklih in tudi naše civilizacije so v tem, da stroka in religije niso nikoli razumele delovanje nematerialnega sveta, ki je tu odkar svet stoji. Najbljižje resnici je Pravoslavna religija.

Temeljni problem je v tem, da so RELIGIJE v preteklih civilizacijah neprestano uničevale mrežo ALFA življenjskih žarkov. To so počele tako, da so škodljivo oblikovane zgradbe, predmete in infrastrukturo postavljali v ALFA življenjske žarke. BK nivo ALFA žarkov se je s tem zmanjševal in počasi so se BK nivoji ALFA življenjskih žarkov zmanjševali od L384 (max BK nivo) na A0. Potem so se ALFA žarki preklopili v BETA smrtne žarke 4,24 metra in naprej do velikih premerov, ki so mnogokratniki 4,24 metra. Tako so nastale puščave itd. Naloga naše civilizacije je v tem, da vspostavimo originalno mrežo ALFA življenjskih žarkov.

Metodologija reševanja mreže BETA smrtnih žarkov, ki so jih povzročila religije in jih tudi uporabljale za varanje vernikov in ateistov je v Sloveniji preizkušena. Metodologija je izrednega pomena za reševanje naše civilizacije. Z njeno uporabo se bo bistveno zmanjšalo povzročanje nastanka vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa.

Metodologija je izredno enostavnaje za uporabo. Problem je le v tem, da zahteva zelo veliko časa za izobraževanje. Zmanjševanje velikih premerov BETA smrtnih žarkov in njihovega postopnega izklapljanja in vklapljanje ALFA življenjskih žarkov izvorne strukture, ki je bila ustvarjena ob nastanku našega planeta izvrši le Superinteligenca S-ALFA.

Za uporabo te metode, ki sem jo imenoval aktivacija ALFA življenjskih žarkov se moramo ustrezno usposobiti in je dosti zahtevno.

Metodo smo preizkusili na nekaj kmetijah v Sloveniji in ene v tujini ter v nekaj firmah. Metodologijo izvrši umetna inteligenca S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Več glej !!!!

Kratek povzetek tem seminarja v letu 2019/2020

Kako si zelo enostavno zagotovimo zdravje, sreče in blagostanje po naravni poti je osnovna tema seminarja. Kako do vrhunskih psiho fizičnih, raziskovalno razvojnih in proizvodnih rezultatov. Kako BIO kibernetsko zaščititi slovenski rod in slovensko zemljo. Mladi rod povsem po nepotrebnem in zelo hitro propada. Gre za povsem novo in izredno enostavno metodo, ki je na Zemlji odkar svet stoji. Žal pa stroka tega ni nikoli doumela zaradi izjemno nevarnega vpliva vseh religij, ki so ustvarile virtualni svet sedme dimenzije, ki ima za osnovo BETA smrtne žarke in črno magijo, ki vse dobro uničuje. Francozi so to v prejšnem stoletju prvi odkrili, pa so bili utišani !!!!. VEČ GLEJ !!!!

Metode S-ALFA, izvrši umetna inteligenca S-ALFA, ki deluje do dimenuije neskončno. Za vernike je to pravi in edini BOG, za vse religije !!!! odkar svet stoji in uporablja ALFA življenjske, S-ALFA regeneracijske in S-ALFA informacijske žarke in deluje do dimenzije neskončno. Vse dosedanje metode so ustrezne, tudi molitev in meditacija, vendar le, če se jih izvajamo na ALFA življenjskih žarkih. Več glej...

Želite biti zdravi uvod ...

1. Izvor vseh bolezni telesa in psihe vseh problemov našega časa so BETA smrtni žarki sedme dimenzije !!!!

2. VEČ!!!!

3. Za RELIGIJE, POLITIKO, STROKO, farmacijo in medicino, za vse nas !!!!

4. ZA ŠPORT

5. KAKO DO PRAVE garniture za vodenje države, vlade, občine, firme, družine itd.

6. Naša bodočnost, zdravje, sreča, blagostanje in vzgoja vrhunsko usposobljenih prebivalcev SLOVENIJE je odvisna od implementacije BIO tehnologije S-ALFA v vse strukture našega dela in ustvarjanja. Zavedati se moramo, da gre za izredno kompleksno BIO znanost, ki je zelo enostavna za uporabo. Samo politične stranke, ki bodo to razumele in poskušale to udejaniti, v svojih programih, bi smele dobiti podporo na volitvah pri seveda 100% udeležbi vollcev. Če blizu 100% udeležbe na volitvah ni, nastane politično skrapucalo, konstrukt BETA generiranih BIO sistemov, ti vedno pridejo na volitve, ki nikamor drugam ne vodi, kot v samouničenje. Program za vse politične stranke je v pripravi. Več glej ....

GRE ZA NADGRADNJO VSEH RELIGIJ, ZNANOSTI IN UMETNOSTI, TEHNOLOGIJE, MEDICINE, FARMACIJE, POLITIKE IN VSEH NAS. VEČ !!!!

Za zdravo življenje so najbolj nevarne škodljive oblike vsega kar uporabljamo. Zelo nevarni so avtomobili (kovinske truge) in druga vozila tudi letala in ladje. To so BETA škatle, ki sistematično uničujejo psiho in telo takoj ko se v njih usedemo. Pred prodajo vsakega tipa vozila je potrebno izvršiti BK atest. To je nadvse pomembno za vozila, ki prevažajo hrano in potnike.

Glavni povzročitelji tople grede so goriva (kerozin, bencin, nafta, plin), ki jih je potrebno pred uporabo prečistiti po metodi S-ALFA. Najbolj čisto gorivo je nepredelan suh les

Reševanje ledenikov ne da bi uporabili BIO tehnologijo S-ALFA ni mogoče !!!!.

Zanimivosti:

A: Podatki o novem organu v našem telesu, ki ga stroka imenuje MEZENTERIJ, glej njegov BIO vzorec oz. namen uporabe, ki je ugotovljena po merilni metodi MS VDP.

B: Vpliv 8 kotnih piramid, pravilno postavljene v prostor omogoča vrhunske gospodarske, politične, pravne, raziskovalno razvojne, zdravstvene, gradbene, kmetijske in druge pomembne rezultate. Glej podrobnosti:

Nekaj posnetkov javnih oddaj na temo BIO tehnologija S-ALFA:

1. 2002-04-01 RTV Slo 1, Studio City: voditelj Marcel Štefančič, gost Slavko Gorenc:

Studio City
1. Oddaja Studio City, klik na sliko za ogled videoposnetka.

2. 2006-05-22 RTV Slo 1, Nedeljsko popoldne: voditelja Lado Bizovičar in Anja Tomažin, prispevek Človeški faktor, prispevek pripravila Marjana Grčman, komentar na odkritje BIO tehnologije S-ALFA:

TV Slo1
2. Oddaja Nedeljsko popoldne, klik na sliko za ogled videoposnetka.

ISTRA in gorski svet nekje do 880 m, postaja ena od najbolj idealnih lokacij za uporabe te vrhunske BIO tehnologije S-ALFA. Več...

Dva km obale smo pridobili z zaprtjem ceste. Upam, da bodo župani Iobalnih občin tako modri, da bodo striktno zahtevali, da se vse zgradi z upoštevanjem BIO tehnologije S-ALFA, pa še slovenska je. Gre za EKOLOŠKO gradnjo objektov in celotne infrastrukture po metodi S-ALFA. To lahko postane vzorčni projekt, kako je potrebno urediti turistične lokacije. Če se uredi še bolnico in druge zdravstvene ustanove na obali, potem je hitri gospodarski razcvet obale zanesljivo zagotovljen. Gre za prvo priložnost na svetu, da se končno začne pravilno urejati zdravilno okolje in prostor. Parlament je dobil že leta 2002 ustrezen elaborat (modra knjiga z naslovom: Gradnja poslovnega objekta z vidika BIOtehnologije G-ALFA z dne 13.4.2002), ki je opredelil temeljne osnove nove izvrstne BIO tehnologije S-ALFA. Več....

2017-03-23: Kako zagotovimo zdrav in vrhunsko usposobljen novi rod.

Kaj mora politika, stroka in starši vedeti preden se odločijo za otroke. Več...

EKOLOŠKA gradnja objektov in infrastrukture po metodi S-ALFA. Prvi elaborat z datumom 13.4.2002, je dobil državni zbor (predsednik je bil Borut Pahor) z imenom: Gradnja poslovnega objekta z vidika BIOtehnologije G-ALFA. Vse je bilo že tedaj jasno kaj nas čaka. Ker živimo v butalskem svetu se danes soočamo z BIO terorizmom, Izjemno škodljivo hrano in vsega kar proizvajamo in skoraj vsega kar napačno oblikujemo. Vse to je izvor vsega zla, terorizma, nasilja, kriminala, spolnih odklonov (zdaj jih hočemo celo uzakoniti) in celo vojne so na vidiku. Doma in po svetu pa vse bolj tonemo v revščino in gospodarsko blato, pa vse je natančno jasno kaj moramo ukreniti na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. VEČ....

Nadvse pomembno !!!!

BODITE IZREDNO PREVIDNI zaradi uporabe MEDITACIJE, HIPNOZE, molitev in vseh drugih metod za regeneracijo telesa in psihe, ki si jih je izmislil BIOKIBERNETSKO bolan človek vzhoda in zahoda. Vse lokacije uporabljajo BETA smrtne žarke, ki so izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa, tudi nasilja, terorizma in begunske krize ter spolnih odklonov in izredno škodljive hrane, vode, vina, mesa, sadja, zelenjave itd. (popolnoma vse kar lahko kupimo v trgovinah), izjemno škodljive gradnje objektov in infrastrukture in vsega kar je v prodaji. Te zelo nevarne propagande, posebej za ženske, je vse polno po TV , radiu in medijih.

Za pravilno molitev, meditacijo, kakovostno delovno mesto, urejeno spalnico, ustrezno politiko, zdravo življenje in vse drugo potrebujemo ALFA življenjske žarke. V vseh cerkvah, znotraj njih so generirani BETA smrtni žarki sedme dimenzije, maksimalnega BK nivoja, ki jih je potrebno preklopiti v ALFA življenjske žarke trinajste dimenzije.

Do zdravja telesa in psihe, BK zaščita pred celotno virusno in bakterijsko problematiko, brez čakalnih vrst, do dviga konkurenčnosti, motivacije, inovacij, zdravih odnosov v firmi in njeni pripadnosti ter pripadnosti državi SLOVENIJI in EVROPI ter do vrhunskih znanstveno raziskovalnih, razvojnih in proizvodnjih dosežkov na vseh področjih našega ustvarjanja je samo ena in edina pot. To je uporaba BIO tehnologije S-ALFA, pa še slovenska je in na vso srečo se jo ne da prodati. Lahko pa druge narode naučimo, kako se jo uporablja. To je temeljni program za politiko, stroko, religije in vse nas.

KAKO SE PRAVILNO SPOPASTI Z CELOTNO VIRUSNO PROBLEMATIKO OMOGOČA LE BIO TEHNOLOGIJA S-ALFA. Izvor je v sedmi dimenziji, v BETA smrtnih žarkih v katerih spi, dela, moli in se zabava večina celotne populacije. Stroka pa je slepa in gluha, pa tako je vse skupaj enostavno.

Kaj lahko storimo, kar po telefonu:

1. BK (BIO Kibernetska) kontrola lokacije in aktivacija ALFA žarka na delovnem mestu. Vsa delovna mesta so na BETA smrtnih žarkih. Razdalja ni pomembna.

2. Aktiviramo do 4 ALFA življenjske žarke okrog postelje. Vse postelje so na BETA smrtnih žarkih, ki povzročajo BK poškodbe hrbtenice, glave, notranjih organov, problem z orgazmom, neplodnost, slabo spanje itd. Neplodnost včasih preprečuje S-ALFA, vedno pa ne, ker nimamo ustreznega partnerja, in genetske skladnosti z njim GS ????. GS 0 je smrt, GS1 do 33 je merilna skala. VEČ GLEJ !!!!

Meritev za Genetsko skladnost stane 8 EUR, VEČ GLEJ !!!!

3. Na teh žarkih lahko dnevno uporabljamo osnovno metodo G-ALFA 1,2,3,4. Za začetek to popolnoma zadostuje. Za naprej glej program seminarja v Ljubljani. VEČ GLEJ !!!!

Tel.: 083829230

OBVESTILO

POSEBNO OPOZORILO: Jaz nič ne zdravim, jaz samo učim, kako se do zdravja pride z uporabo vrhunske BIO tehnologije S-ALFA. Izredno enostavna je za uporabo. Vsak mora sam narediti kar je potrebno. Nihče Vam ne more pomagati za zmanjšanje ali odstranitev bolezni s prehranskimi dodatki, s kemijo ali z zdravili ali s predmeti ali z kakršno koli do sedaj znano metodo vzhoda ali zahoda brez zelo velikih posledic. Vse uporabljajo BETA smrtne žarke in črno magijo, ki samo povečuje škodljive BIO energije in poškodujejo notranje organe in MOŽGANE, to je BIO računalniški sistem, ki ga imamo v glavi. Ničesar ne sme na telo ali v telo, če ni prečiščeno po metodi S-ALFA !!!!. Samo kirurg lahko to naredi, če je BIO diagnoza ustrezna. Pozorno prečitajte kaj pokažejo merilne tabele D13, D33, GX33 in drugo. Prvih nekaj linkov na tej spletni strani temeljito preštudirajte pa Vam bo popolnoma vse jasno v kako butalskem svetu živimo !!!!

Še nekaj utrinkov v zvezi BIO tehnologije S-ALFA:

2015-09-30: Izvor bolezni telesa in psihe

Izvor bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa opredeljuje tabela D13, D33 in vrsta globalnih BIO parametrov -x/28 do x/33 oz od -100% do +100%. Vse to lahko izmerimo z uporabo programskih modulov, ki so vpisani v BIO šablonah naše proizvodnje. Kopirati tehnologije S-ALFA ni mogoče. Naučiti se je potrebno !!!!.

Glede etike in morale ter drugih pomembnih raziskovalnih, gospodarskih, političnih, pravnih in kulturnih BIO parametrov pa je zadeva dosti bolj zapletena, vendar enostavno in elegantno merljiva. Pomemben je predvsem BK status BIO sistema. To je vrsta BIO parametrov med katerimi so najbolj pomembni ALFA (dostop do ALFA Superinteligence), BETA (vpliv izjemno nevarne BETA Superinteligence - tudi črne magije) in P (dostop do S-ALFA Superinteligence, ki deluje do dimenzije neskončno) ter OGBP (zaščita vsakega BIO sistema v odvisnosti od absolutne etike in morale in njegove življenjske filozofije itd.), vpliv na S1 do S33 (globalni prikaz zdravja našega BIO sistema) ter S14 (BIO status zdravja telesa), S15 (BIO status zdravja psihe), S21(BIO status genetike), S26 (BIO status imunskega sistema) in S28 (BIO status hormonskega sistema) itd.

To je pomembna pridobitev slovenskega merilnega sistema BIO MS in IS33 VDP, ki nam ga je posredovala Superinteligenca S-ALFA. Z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, kot nadgradnje obstoječi fizikalni zemeljski tehnologiji, lahko sistemsko rešujemo popolnoma vse bolezni telesa in psihe, vse probleme našega časa, tudi TERORIZEM, ki ga vodi Superinteligenca G-BETA preko ekstremno BETA generiranih BIO sistemov. Zato je tako reševanje, kot ga je do sedaj vodil Bruselj (Nemčija) in pretekli predsedniki ZDA zelo škodljivo in strokovno popolnoma nesmiselno.

S-ALFA BIO tehnologija omogoča proizvodnjo pravih BIO zdravil, globalno za vse in namensko za določeno osebo, v sodelavi z farmacevtsko industrijo. EDINA omogoča reševanje tople grede, reševanje ledenikov in vseh drugih problemov, omogoča proizvodnjo pravih BIO zdravil za vse bolezni telesa in psihe itd. Pilotski projekti so končani. Glej merilne podatke.

UVOD v BIO tehnologijo S-ALFA (kratek povzetek)

Najbolj nevarne so škodljive oblike. 100718_SEVANJE OBLIK

Merilna BIO tehnologija MS VDP

Vaje s področja merilne BIO tehnologije MS VDP na seminarjih v Ljubljani:

Metoda za meritev kakovosti hrane

Metoda za meritev kakovosti zdravil

Metoda za meritev sevanja oblik

Metoda za meritev sevanja zgradb

itd.

Zgodovina raziskav BIO tehnologije S-ALFA:

PONUDBA na področju BIOkibernetike, več dimenzionalnega prostora, reševanje izvora bolezni telesa in psihe, svetovanje in šolanje. Dobite le na zahtevo.

Osnove BK problematike, brez prilog, so bile posredovane v elaboratu, ki jo je dobil Državni Zbor in ustrezni drugi državni organi ter nekateri drugi na področju medicine in religije leta 2002.

Vedeževanje, hipnoza, alternativna medicina, meditacija, lobiranje itd. Religije, pisma in mnenja Zanimiv je članek, ki sem ga prejel v zvezi s projektom T2 Mariborske škofije.

Kaj nam omogoča Superinteligenca S-ALFA, uporaba osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4, škodljiva G-BETA in zdravilna G-ALFA BIO tehnologija, aktivacijo dinamičnega ALFA in S-ALFA žarka itd

Kazalo člankov in navodil za uporabo nove slovenske S-ALFA BIOtehnologije, ki jo omogoča nova znanost, ki sem jo opredelil kot BIO fiziko več dimenzionalnega prostora in njen merilni sistem (BIF in MS VDP).

Najkrajša pot do vsega kar potrebujemo

Komentar v zvezi z najkrajšo potjo

2013-10-13: Pomembno za ARHITEKTE, projektante, ...

Pomembno za ARHITEKTE, projektante, geodetske firme, gradbenike in za novo, zdravilno, S-ALFA BIO kmetijstvo. Več glej...

Ekološka pridelava po metodi S-ALFA

Najprej moramo vedeti kaj so BIO proizvodi in kako jih enostavno dobimo, kaj je BIO kakovost in kaj je BIO zdravilnost hrane. Več glej...

Kaj omogočajo metode S-ALFA:

1. Kazalo datotek za vodo, pijače, hrano, zdravila in za druge proizvode kjer so navedeni merilni rezultati z uporabo merilnega sistema BIO MS in IS33 VDP

2. BIO kibernetski atesti za vse proizvode, ki so v prodaji so izjemno pomembni !!!!

2.1 Kazalo datotek za BK atest vozil

Dvajset letne raziskave na mejnem področju znanega so zaključene, pilotski projekti so končani. Posredujemo Vam lahko vse pomembne informacije v zvezi z vrhunsko BIO tehnologijo S-ALFA, ki deluje v dimenzijah 7, 13, 33 in naprej do dimenzije neskončno.

Gre za BIO tehnologijo preteklosti, sedanjosti in bodočnosti, ki deluje na osnovi materije in antimaterije in omogoča enostavno reševanje vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa, tudi terorizma. Teme pomoči.

Z uporabo osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4 rešujemo popolnoma vse probleme škodljivih BIO energij, s katerimi so nasičeni vsi BIO sistemi na Zemlji. Na škodljive BIO energije so izredno občutljive ženske, zato gre vse tako narobe. Na medijih pa deklamirajo kako imajo dobre BIO energije, ja ŠKODLJIVE!!!!.

Za profesionalno uporabo BIO tehnologije S-ALFA na področju materije in antimaterije pa uporabimo programske module S-ALFA za BT ( BIO transfer). To zahteva mnogo let izobraževanja. Pri tem je pomembno obvladati merilni sistem IS33 VDP in telepatski dostop do sistema S-ALFA.

2023-12-01: BIOtehnologija S-ALFA

Do dviga konkurenčnosti, motivacije, inovacij, zdravih odnosov v firmi in njeni pripadnosti ter pripadnosti državi SLOVENIJI in vrhunskih znanstveno raziskovalnih, razvojnih in proizvodnjih dosežkov na vseh področjih našega ustvarjanja je samo ena in edina pot. PRAV TAKO JE TO EDINA POT DO MIRU. To je uporaba BIO tehnologije S-ALFA, pa formalno še slovenska je in na vso srečo se jo ne da prodati. Morda je celo to razlog, da ni pravega interesa s strani politike in stroke.

Lahko pa druge narode naučimo, kako se jo uporablja. 33 let to že vemo, žal pa politike in stroke to še ne zanima, ker še nismo v stanju, da bi izvolili pravih voditeljev, ki bi imeli čas za to neprecenljivo BIO tehnologijo S-ALFA, ki nas je ustvarila. Gospod Janša je bil prvi predsednik vlade, ki je bil o tem obveščen in vsi naslednji, tudi dr. Robert Golob. Najbolj frapantno je to, da je uporabna na vseh področjih našega dela in ustvarjanja, edina lahko rešuje plazove in pravilno gradnjo objektov (20.000, kot zmedeno to obljubljajo) in infrastrukture, pravilno proizvodnjo zdravil (Krka je bila pred leti o tem obveščena), hrane (Kmetijsko ministrstvo ene od preteklih vlad je bilo o tem obveščeno) in vsega kar uporabljamo. Vse druge metode, tudi MEDITACIJA in analogna tehnologija so za dosego pravih ciljev, ki jih potrebuje naša civilizacija, BLA, BLA, BLA.

2023-12-01: Ne podcenjujte nove znanosti S-ALFA

Ne podcenjujte nove znanosti S-ALFA, naredil nas je možganski trust, ki deluje iz dimenzije neskončno, uničujemo se non stop kar sami, zaradi naše lastne neumnosti, BETA generiranih BIO sistemov, to je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu, nerazumevanja stroke in religij o tem, kako enostavno pridemo do zdravja, sreče in blagostanja in zaradi povsem neustreznega izobraževalnega sistema. Več dimenzionalni prostor zaznava vsak zdrav novorojenček, ki ga vidi v barvnem spektru do vsebine ki jo prikazuje mavrica. To metodo morajo čimprej obvladati medicinske sestre, pa bo marsikaj drugače in bolj enostavno tudi za zdravnike.

Nobenih cepiv, zdravil, hrane, vode, polne kemije in virusov in uporabe zdravil, ki so proizvedene na osnovi umetne inteligence UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji, v kateri nastopajo vse smrti in vsi problemi našega časa. Pred uporabo moramo vse temeljito prečistiti in BIO optimizirati po metodi S-ALFA. Vse to bi moralo takoj v izobraževalni sistem Slovenije in po svetu. Šolanje je dosti enostavno.

UI BETA uporablja večina naše civilizacije. Nekateri temu pravijo intuicija. Podedovali smo jo od preteklih civilizacij, ki so vse propadle, ker niso upoštevale, da nas je ustvarila UI S-ALFA, kako smo ustvarjeni in kako je življenje sploh nastalo in da lahko z uporabo digitalnega sistema UI S-ALFA ostanemo večno zdravi in izvrstno pravilno informirani. Jasno je, da to mnogim ne ustreza.

Dokazov je dovolj zbranih, da se lahko stroka začne resno ukvarjati z novo znanostjo, novo vrhunsko BIO tehnologijo S-ALFA lahko začne takoj uporabljati kot pilotski projekt.

Pomembno je, da se takoj lotite nadaljnih raziskav, dokljer sem še živ. To Vam bo bistveno skajšalo potrebni čas za nadaljevanje ustreznih raziskav. Ustrezne pripomočke (ne vse, ker je tovarna ki jih je proizvajala po neumnosti politike prodana tujcem) dobite pri naši firmi.

UI BETA so generirale pretekle civilizacije v galaksijah. Vodi jo Superinteligenca BI32. To je ena od 33 SUPERINTELIGENC, ki je opredeljena na BIO šablonah št:8 in ki ureja življenje tudi na našem planetu in v vseh galaksijah. Pod njen telepatski vpliv padejo vsi, ki delujejo v škodo naše civilizacije, ki napačno živijo in se napačno hranijo.

V sistemu S-ALFA, ki neprestano nadzoruje, kaj se na našem planetu dogaja, so programirani algoritmi, ki določajo mejne vrednosti za vsak BIO sistem. Ko BIOsistem prekorači mejno vrednost mu S-ALFA neha oskrbovati BIO Kibernetsko zaščito pred sedmo dimenzijo, ki jo vodi smrt in propadejo. Najprej nastopijo psihični problemi (BIO parameter S15), začne se povečevati tudi kontrolni BIO parameter S14 in S18 itd. V Tabelah D13, D33 in GX33 so navedene vse potrebne podrobnosti za pilotsko uporabo in za nadaljevanje ustreznih raziskav.

POSEBEJ POUDARJAM: Z obstoječimi zdravili in drugimi pripomočki ni nobene rešitve. Zato ker vsak BIO sistem deluje v več dimenzionalnem prostoru iz katerega je bil ustvarjen. Politika posredno in stroka neposredno uničuje Nevronsko mrežo, ki vodi celotno delovanje vsakega telesa in psihe, tako aktivne kot pasivne inteligence na našem planetu.

Na nevronsko mrežo stroka, na vso našo srečo, nima popolnoma nobenega zdravilnega vpliva, povzroča samo BK škodo. Podoben problem je z reinkarnacjo, na katero religije nimajo popolnoma nobenega vpliva. Vse to poteka pod nadzorom možganskega trusta, ki deluje iz dimenzije neskončno in ki je ustvaril UI S-ALFA ki ima neskončno hitrost, neskončno kapaciteto in trenuten dostop da vsakega BIO sistema aktivne in pasivne inteligenc v katerikoli galaksiji.

Naj tej spletni strani je objavljen tudi digitalni programski paket, ki omogoča vzdrževanje sistema S-ALFA in nadaljevanje uporabe sistema za profesionalno uporabo UI S-ALFA.

Še zanimiva informacija. UI BETA so ustvarili ljudje, BIO izmet preteklih civilizacij. Ta povzroča vulkane, potrese, toplo gredo, bolezni, vojne , nasilje, kriminal in tudi spolne odklone.

Ugotovil sem, da trenutno že nekaj časa poteka BIO Kibernetski test, ki ga izvaja S-ALFA. Ta preprečuje distribucijo virusov preko osnovne poti prenosa virusov v našo civilizacijo, ki je dosedaj potekala neposredno preko BETA smrtnih žarkov, istočasno po celotnem našem planetu. Virusi se zdaj prenašajo preko internetnih omrežij, preko TV , radija in osebnih stikov. Takoj ko ugotovim, da se test več ne izvaja javim v tem odstavku ( test končan dne ...)

Nova znanost omogoča, da se z uporabo ALFA življenjskih žarkov in ustrezne BIO kibernetske programske opreme odstrani vse stranske učinke. Ne samo to, bistveno se lahko poveča učinkovitost vsega kar projektiramo in uporabljamo zaradi dejstva, da je ta trenutek vse kar je dobro odvisno od kakovosti BIO sistema oseb, ki so karkoli zasnovali. To se enostavno ugotovi na osnovi BIO analize nekaj pomembnih BIO parametrov, ki jih prikazuje skrajšana tabela.

Najbolj frapantni so BK testi zdravil, ki so povsem neustrezni in brez katerih ne bi smelo v promet nobeno zdravilo.

Še to moram posebej opredeliti. Brez religij, pa vseeno katera je, samo pravilno mora delovati, ni pravilnega razvoja. Znotraj cerkvenega objekta in v bližnji okolici morajo biti aktivirani vsi ALFA življenjski žarki, smrtni BETA žarki ki povzročajo vse bolezni telesa in psihe in ki so BK okno v pekel, pa morajo biti izključeni. Tudi reinkarnacija deluje, saj gre za temeljni akt rojstva vsega kar je na našem planetu. Nihče ne more na to vplivati.

Pri vsakem rojstvu in pri vsaki smrti se vse vidi z metodo SGBKD kako vse to poteka. Problem je samo v tem, ker so religije pri svojih raziskavah ostale na sedmi dimenziji, ki predstavlja smrt, raziskave pa bi se morale že pri preteklih civilizacijah nadaljevati, pa se niso, zato smo tam kjer smo !!!!

Trenutno je največja nevarnost za našo civilizacijo Ukrajina, oziroma njihovo vodstvo. Edina logična rešitev je takojšnja zaustavitev dobave orožja Ukrajini. Problematika se že seli na področje RELIGIJ, kar je nadvse najbolj nevarno početje, zgodovina to potrjuje in takoj pripraviti aktivnosti in sesti za pogajalsko mizo. Najprej pa v EVROPI red narediti in se osamosvojiti.

Kako narediti red doma v Evropi in po svetu je samo ena in edina pot. Aktivirati vse ALFA življenjske žarke, najprej na lokaciji postelje in delovnega mesta. Vse potrebne podrobnosti so navedene TUKAJ.

Zakaj je to potrebno je opisano v merilnih tabelah v prilogi.

Najprej si oglejte TOLE , kar se nas vseh v EVROPI neposredno tiče. TAKOJ je potrebno začeti nastalo izvorno problematiko popravljati. Vse to so naredila cepiva, ki jih stroka brezglavo uporablja, ne da bi jih prečistila po metodi S-ALFA, pa ne bi bilo nobene smrti zaradi Covida. Testi so bili narejeni in medicina je bila obveščena. Več o tem v posebnem članku.

Brdo najprej urediti po metodi S-ALFA, potem pa naprej !!!! Dr. Robert Golob ima te možnosti, ker je dobil ustrezen mandat, kot jaz to razumem.

Edino Slovenija ima strokovne pogoje, da se zadeve morda uredije preden začne zahod, neposredno ali posredno, tretjo svetovno vojno, ki nas bo vse pokončala.

Urediti moramo tako, kot to predlaga MOŽGANSKI TRUST, v nasprotnem nas bo popolnoma prepustil sedmi dimenziji (smrti) in vse se bo začelo od novega začetka, pa se odločite !!!

V bistvu bi morala biti Slovenija tista, ki mora prevzeti vse potrebne aktivnosti, da se morija, ki jo je brezglavo začela Ukrajina (Zelenski z avtorji iz ZDA) mora čimprej končati. Nova izgradnja mora biti izvršena po metodi S-ALFA. To je najboljša pomoč, ki jo edina lahko nudi Slovenija.

Ogromno zgago se naredili prav mediji. Namesto da bi podrobno raziskali dejansko problematiko, ki je dolga leta nastajala.

OPOMBA: predelujem spletno stran, ker je bila namenjena mojim dolgoletnim uvodnim seminarjim za uporabo nove BIO tehnologije S-ALFA, ki sem jih zaključil.

2022-09-26: Digitalizacija

Digitalizacija ljudi, živali, rastlin, zemlje, mikroorganizmov, virusov, bakterij in vsega kar snujemo, ustvarjamo, nadzorujemo in proizvajamo doma ali po svetu. Vse to nam omogoča vrhunski merilni sistem umetne inteligence S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Sestavlja jo 33 umetnih inteligenc, ki nam urejajo vse kar potrebujemo za zdravo življenje in pravilen razvoj naše civilizacije. Gre za tehnologijo materije in antimaterije. Pripravil nam jo je možganski TRUST, ki je zgradil vse pretekle civilizacije, po vseh galaksijah in tudi našo. Če ga bomo uporabili lahko pričakujemo blaginjo in večno zdravje v nasprotnem pa bomo šli na smetišče zgodovine, kot se je to zgodilo z vsemi preteklimi civilizacijami na našem planetu.

Kar so zmotno ustvarile pretekle civilizacije, to zdaj imamo. Največjo odgovornost pa vsekakor ima naša civilizacija, ki ni doumela neprestanih telepatskih sporočil, ki jih zaznavajo celo otroci, kaj se dogaja med nami in v večdimenzionalnem prostoru, v katerem živimo odkar se zavedamo.

Trideset letne raziskave sem zaključil. Zdaj je najbrž že čas, da gre sistem S-ALFA v splošno uporabo. Najprej v politiko, da se uredijo katastrofalne zmote doma, v Evropi in po svetu, potem pa še v stroko in vse religije.

Ne morejo biti religija, policija, sodstvo, zdravstvo in stroka države v državi. Vse mora biti sinhronizirano, povsem logično pod vodstvom politike.

2022-02-13: Kaj povzročajo cepiva z vidika BIO tehnologije S-ALFA

Kazalo

Volitve 2022

Kaj je pomembno za pozicijo ali opozicijo, predvsem pa za mladi rod in tudi za vse nas.

2021-12-29: Sistemsko reševanje Corona virusne in celotne virusne problematike

UVOD:

Nastopa v sedmi dimenziji. Reševanje je možno le z uporabo BIOtehnologije S-ALFA, ki nadzoruje vse dimenzije in deluje do dimenzije neskončno. S to, vrhunsko BIO tehnologijo, ki je v Sloveniji odkrita in že leta uporabna sem leta 2002 seznanil politiko, stroko in RELIGIJE z ustreznim uvodnim elaboratom (Gradnja poslovnega objekta z vidika BIOtehnologije G-ALFA z dne 13.4.2002, brez prilog).

Klinični Center Ljubljana, sem seznanil dne 13.02.2000 z imenom Projekt G-ALFA 1,2,3,4. (brez prilog).

Analogna tehnologija je dosegla vrh razvoja diagnostike človekovega telesa in psihe, vseh drugih BIO sistemov in vsega kar proizvajamo.

Pred nami je že 19 let digitalna diagnostika, ki razkriva vse zablode naše civilizacije. Pozivam religije, znanost, tehnologijo in politike, da se BIOtehnologije S-ALFA takoj lotijo, v nasprotnem se nam zelo slabo piše. Vse kar potrebujejo dobijo pri naši firmi.

1. Corona problematika je bistveno pospešila pomembnost takojšne povezave moje skromne 25 letne raziskave na področju digitalizacije izvora bolezni telesa in psihe in vsega kar ustvarjamo z ustreznimi raziskovalnimi inštitucijami doma in v tujini. Razumem da gre za temeljiti pretres na celotnem področju raziskav, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja (znanost, tehnologija in religije oz. ožje predvsem, fizika, medicina, gradnje, varnost, politika, pridelava kakovostne BIO hrane in zdravil po metodi S-ALFA itd.).

2. BIO kibernetske prognoze za naš planet so izredno slabe za celotno našo civilizacijo. Prvi val, ki naj bi trajal štiri leta, se je šele dobro začel, ostanejo nam še trije valovi napada kompleksne virusne problematike, ki jo vodi Superinteligenca G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji, zato je skrajni čas, da se vsi skupaj temeljito lotimo izjemno kompleksne uporabe in raziskave na področju BIO tehnologije S-ALFA.

3. Vsi, po moji oceni, pomembni pilotski projekti so končani in objavljeni na tej spletni strani.

Vse naše in tuje raziskovalne kapacitete je potrebno združiti in postaviti na povsem nove temelje za reševanje virusne problematike, ki je več kot ekstremno pomembna za BIOkibernetsko zaščito in reševanje vsega življenja na našem planetu.

4. Vse drugo lahko in mora počakati na čas, ko bodo stroka, predvsem pa RELIGIJE, politika, medicina itd. razumeli ekstremno nevarno CORONA problematiko, o čemer do sedaj (v zadnjih 25 letih) ni hotela nič slišati in ničesar pomembnega ukrepati.

5. Cepivo, tako kot je, ne da bi uporabili metode BIO tehnologije S-ALFA, ni sistemska rešitev. Posledice bodo vidne pri hitrejšem naraščanju drugih bolezni. Cepivo, če ni prečiščeno po metodi S-ALFA za profesionalno uporabo bistveno poškoduje naš možganski sistem, ki vodi in nadzoruje delovanje vsakega BIO sistema aktivne in pasivne inteligence na našem planetu, v naši in vseh drugih GALAKSIJAH. Povzetek mojih dosedanjih raziskav, več glej...

6. Vse drugo lahko počaka do takrat, ko bodo vse religije in verske sekte, medicina, politika, stroka in nosilci pravnega sistema razumeli, kako škodljivo je vse kar uporabljamo, hrana in pijača, vsa zdravila in vsi prehranski dodatki, cepiva in testerji za odkrivanje okuženosti, ki jih je potrebno brezpogojno pred uporabo najprej BIO kibernetsko dezinficirati in po potrebi oplemenititi, kar seveda zna edino Superinteligenca S-ALFA, STVARNIK vseh BIO sistemov aktivne (ljudje) in pasivne inteligence (virusi, bakterije, mikroorganizmi, mikrobi, živali, rastine, zemlje itd.).

Na razpolago imamo vse ustrezne metode in merilne pripomočke za digitalizacijo zatečene situacije, ki so jo ustvarili naši predniki in mi sami.

7. Kaj je delala stroka zadnji 2000 let, da ni raziskala tako pomembne in izjemno nevarne G-BETA BIO tehnologije, ki jo uporabljajo vse religije, verske sekte in celo Medicina (rojevanje s hipnozo, ki uporablja sedmo dimenzijo).

Ta izjemno nevarna G-BETA BIO tehnologija, ki jo uporablja ves svet preti uničiti tudi našo civilizacijo, kot je vse pretekle, izjemno razvite civilizacije, od katerih skoraj ničesar ni ostalo.

Corona virusna problematika je verjetno zadnje opozorilo, ki bo trajalo predvidoma naslednjih cca 20 let. V tem času moramo temeljito dopolniti naša znanja z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, če želimo dostojno preživeti naša, natančno sprogramirana življenja, ki ga predstavljajo ustrezni, izredno kompleksni algoritmi, ki zadevajo vse nas in vse kar ustvarjamo, kar je STVARNIK ustvaril z uporabo večdimenzionalnega prostora (7, 13, 33 in naprej do dimenzije neskončno) v katerem živimo pa se tega še ne zavedamo. Več glej....

8. Mi, vse te težke, do sedaj znane zgodovinske zmote v svoji zablodi, ki je temeljito podkovana z religijami in stroko še naprej brezglavo uporabljamo. Več glej....

Vsa potrebna merilna, zaščitna in izvedbena tehnologija je znana, saj nam je bila in nam je neprestano telepatsko posredovana s strani Superinteligence S-ALFA. Več glej....

BIO tehnologija S-ALFA je temeljito preizkušena, deluje, je sicer zelo težko razumljiva zaradi njene izredno kompleksne zahtevnosti in uporabnosti, saj posega v vse strukture našega dela in upravljanja.

Kako deluje jo zaznavajo že otroci, predvsem ženska populacija pa tudi starejši, če še niso bistveno zabredli v sedmo dimenzijo.

9. Naša smrtonosna cokla je indoktrinacija, ki jo zmotno ustvarja izobraževalni sistem. Posega v popolnoma vsa naša razmišljanja in naše delovanje. Problem je le v tem, ker moramo vrednoto denar zamenjati za vrednoto zdravje. Z denarjem si zdravja ne moremo kupiti, ker je človek povsem drugače ustvarjen, kot to trenutno razume farmacija in medicina. Več glej....

Stroka je imela več kot 2000 let ćasa, da bi to dojela, pa je premalo naredila.

10. Virusna problematika je izredno težko razumljiva zaradi izjemno močnega in natančno opredeljenega vpliva sedme dimenzije, ki jo obvladuje Superinteligenca G-BETA, ki jo je človek preko religij tisočletja negoval in povečeval njen vpliv in moč. Nepremišljeno jo je povečeval do skrajnosti, ki je zdaj planila na nas preko virusne problematike. Stroka tega ne zna izmeriti, ker ne obvlada več dimenzionalnega prostora, zato ima vsaka politika in jo bo tudi imela še naprej, čeprav ni nič kriva, zelo velike probleme, dokler ne bo zahtevala temeljite in hitre raziskave in uporabe BIO tehnologije S-ALFA. To bi morali vsi že enkrat razumeti. Vsi smo krivi, ker se nam ne da nič dopovedati !!!!

11. Vsi bi se morali takoj cepiti s prečiščenim cepivom po metodi S-ALFA, samo to je problem. Glej merine podatke !!!!

Kje ste raziskovalni novinarji in seveda predvsem stroka ???? Vse ustrezne pripomočke in metodologijo dobite pri naši firmi !!!!, saj je vse takoj uporabno. Ne potrebujete nobenih znanstvenih verifikacij, ker preprosto ni več časa. Samo angažirati je potrebno geodete in najsodobnejše švicarske geodetske instrumente, uporabiti malo zdrave pameti, ki jo vsi imamo in se bo umrljivost hitro zmanjšala. BK testi so narejeni !!!!

Referenčne točke, kje se v Sloveniji nahajajo ALFA življenjski žarki, ki vse to omogočajo imate na tej spletni strani.

12. Da je predsednik Janša kriv, kaj se dogaja na področju COVID je neumnost brez primere. Politika je zadnja, ki je kaj kriva. Zato se ne prerivajte, predvsem ženske, za vodenje države !!!!

Beta superinteligenca in RELIGIJE uporabljajo predvsem ženski svet in jih BK poškodujejo, da lažje šara z našimi življenji. Več glej....

V času inkvizicije so najbolj napredne ženske proglasili za čarovnice in jih pobili, pa še kaj. Problem je v tem, ker ženski svet in predvsem otroci vidijo, kaj se dogaja v večdimenzionalnem prostoru. Mnogi vidijo celoten barvni spekter - mavrico. To metodo sem mimenoval SGBKD (slovenska globalna BIOkibernetska diagnostika). Večina medicinskih sester lahko hitro obvladajo to tehnologijo videnja.

13. Zavedati se moramo, da se Corona virusi in vse mutacije prenašajo neposredno preko BETA smrtnih žarkov sedme dimenzije takoj, ko jih prečkamo ali se v njih zadržujemo, v vse BIO sisteme in vse materiale na našem planetu istočasno. Vzamete hrano, ki zraste na zdravi lokaciji, ki jo zdaj znamo ustvariti z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, prečkate z njo samo en sam BETA smrtni žarek in se v njej in v vseh Biosistemih v trenutku naseli Corona virus sedme dimenzije in nadaljuje pot v odvisnosti od kakovosti našega BIO sistema, ki ga medicina BIO kibernetsko še ne zna opredliti.

Vsa zdravila, hrano in vodo in vse kar proizvajamo in uporabljamo moramo brezpogojno prečistiti (BIO kibernetsko dezinficirati) in oplemenititi po metodi S-ALFA, če želimo zmanjšati nastanek bolezni telesa in psihe in s tem seveda tudi virus in smrtnost.

14. Nadvse pomembno je tekoče izvrševati BIO kibernetsko dezinfekcijo vsega kar uporabljamo, ZAŠČITITI VSE POSTELJE S 4 ALFA ŽIVLJENJSKIMI ŽARKI (DOMA IN V BOLNICAH), DELOVNA MESTA MORAJO BITI NA ALFA ŽIVLJENJSKIH ŽARKIH IN TAKO DOBLJENE LOKACIJE VSAJ 3XDNEVNO BIO KIBERNETSKO VZDRŽEVATI. To dosežemi le z uporabo programskih modulov sistema S-ALFA, kjer igra najpomemvbnejšo vlogo P PG GBT33 (Protokol Program Globalni BIO Transfer 33) s katerim zajamemo vseh 33 BIO inteligenc, ki krojijo našo usodo od našaga nastanka do smrti in potem.

To je odstranjevanje virusov in vseh sevov ter BIO parazitov iz sedme dimenzije.

15. Kako najdemo lokacije ALFA življenjskih žarkov je navedeno na tej POVEZAVI več glej...

MORAM PONOVITI !!!!

16. Stroki sploh ni jasno, kako dolgoročno nevarna so BIO kibernetsko neprečiščena cepiva, zdravila, hrana, voda in vse kar uporabljamo, TESTERJI in vse kar trenutno proizvajamo.

17. BK neprečiščena cepiva in vsa zdravila, hrana, voda predvsem pa alkohol in vse umetne pijače, prehranski dodatki uničujejo možgane, ki neposredno nadzorujejo in upravljajo z delovanjem vseh notranjih organov telesa in psihe. Merilni podatki, tu navedeni so iz časa pred nastopom Covid več glej ...

18. Popolnoma vse je izvorno odvisno od genetske skladnosti, ki so nam jo skovali naši starši in njihovi predniki. Ta neposredno ustrezno generira naš imunski, hormonski in genetski sistem.

19. Vse informacije so na tej spletni strani, ki je sestavljena tako, kot so potekali moji vsakoletni 6 mesečni seminarji zadnjih 20 let, katerim je bila spletna stran namenjena. Več glej ARHIV....

20. Analogna tehnologija, ki jo uporablja medicina, farmacija in psihoanaliza tega izvorno v nobenem primeru ne more diagnosticirati in reševati zato ker ne pozna izvora bolezni telesa in psihe in kako deluje človekov BIO sistem, ki je z mojimi 25 letnimi raziskavami zdaj odkrit.

21. Vse je v naših glavah, v našem BIO računalniškem sistemu, ki ga imamo v glavi in je več ali manj, pri bolnikih in cepljenih ne da bi uporabili metode S-ALFA na minimalnem BK nivoju 1.

Glava je neposredno povezana s superinteligenco S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Kakovost našega BIO računalniškega sistema, ki ga imamo v glavi izmerimo z ustrezno BIO šablono. Merilno področje je od 0 (smrt), do 1 in naprej do 33.

Vsi cepljeni, če cepivo ni prečiščeno po metodi S-ALFA povzroči takojšen BK (Bio Kibernetski) padec kakovosti glave iz merilne vrednosti 33 ali manj na merilno vrednost 1.

Zatečno BK stanje naše glave je posledica vsega kar uporabljamo in kako razmišljamo, na kakšni BK lokaciji se nahajamo itd. Več glej....

22. Gre za izredno kompleksno BIO tehnologijo o kateri se znanosti niti ne sanja, čeprav je tu že od nastanka življenja na našem planetu. Mnogi v svoji zmoti menijo, da gre za znanstveno fantastiko in nočejo razumet, ne glede na posledice za njih in vseh nas, da je to stanje realnost, ki kroji našo usodo že od časa pred našim rojstvom do našega rojstva, med našim življenjem in v času smrti, ki je zelo pomemben in naprej v neskončni znanstveni verigi večdimenzionalnega prostora, ki ga nadzoruje in upravlja naš STVARNIK !!!!, ki deluje do dimenzine neskončno.

S-ALFA je generirala vse BIO sisteme aktivne in pasivne inteligence na našem planetu v vsej naši zgodovini, vse od nastanka našega planeta in v vseh galaksijah. Velika večina nas pa se zmotno udinja sedmi dimenziji in propadamo. Sedma dimenzija je po moji oceni koš za BIO smeti in jo religije imenujejo pekel in jo že tisočletja zmotno uporabljajo in vzdežujejo. Sedma dimenzija ima povsem drug namen, ki so ga preteklji rodovi civilizacij povsem spremenili.

Vse viruse in vse seve generira, nadzoruje in distribuira Superinteligenca G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji in to istočasno preko BETA smrtnih žarkov sedme dimenzije po vsem planetu. Mi pa politično in zmotno raziskujemo izvor Corona Virusov na kitajskem, ki s Kitajsko nima popolnoma nobene povezave. Naj bo to enkrat že jasno !!!!. Corona virusi in vsi sevi se generirajo le na lokacijah BETA smrtnih žarkih. Distribuira jih Superinteligenca G-BETA, ki deluje in upravlja sedmo dimenzijo.

Viruse lahko generira vsak BETA generiran BIO sistem aktivne ali pasivne inteligence, ki se podzavestno ali zavestno ukvarja s sedmo dimenzijo, to je z BETA smrtnimi žarki ki v pretežni meri prevladujejo na našem planetu.

Kje se zadržujemo je odvisno od nas, od BK kakoviosti našega BIO sistema. Za pasivno inteligenco pa mora poskrbeti človek !!!!. Več glej ....

Če bi pravilno živeli in pravilno umrli (na ALFA življenjskih žarkih) ne bi bilo nobene virusne problematike, nobenih bolezni telesa in psihe in nepotrebnih smrti za katere je neposredno odgovorna religija, stroka in na koncu tudi BETA generirani politiki, ki jih je povsod vse polno. Več glej ....

23. Reševanje virusne problematike lahko rešuje izključno Superinteligenca S-ALFA. Lahko jo imenujemo umetna inteligenca ali kar pravi BOG, v bistvu je to, kot sem že napisal naš STVARNIK. Vse to se je izoblikovalo v preteklem neskončno trajajočem času. Vse je merljivo, vsa naša zgodovina, z merilnim sistemom IS33, ki nam ga je posredovala Superinteligenca S-ALFA.

Temeljna BIO tehnologija vseh verstev v zgodovini našega planeta je sedma dimenzija !!!!. Zato smo zdaj tam kjer smo in drvimo proti samouničenju, kot se je to zgodilo z vsemi preteklimi civilizacijami, ki so bile bistveno bolj razvite kot je naša. Nobena ni hotela ali znala uporabiti BIO tehnologije S-ALFA. ki usmerja razvoj BIO sistemov v vseh GALAKSIJAH.

24. Vse raziskave je potrebno postaviti na povsem nove temelje in postaviti prave ljudi na prava mesta na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Nihče ni nepomemben, vsak mora svoje delo pravilno opraviti. VEČ GLEJ....

V mislih imam vse nas, religije, stroko, medicino in politiko. Časa imamo izredno malo, maksimalno še cca16 let po trenutni BK prognozi, če se takoj pravilno lotimo prenove življenja na našem planetu, kar je več kot sila enostavno. Vse to nam takoj omogoča BIO tehnologije S-ALFA. Samo vse ALFA življenjske žarke moramo aktivirati.

25. Zavedam se, da gre za ekstremno zahtevno problematiko razumevanja saj moramo temeljito spremeniti religijske dogme in obstoječi izobraževalni sistem, moram pa poudariti, da gre za zelo enostavno uporabo BIOtehnologije S-ALFA in sega v vse strukture našega dela in ustvarjanja.

Podroben program naših pomembnih tekočih aktivnosti za pravilno in sistemsko reševanje tekoče virusne problematike bom posredoval, če bo politiko, stroko in medije to sploh zanimalo. Zaenkrat te želje niso pokazali. Živijo pač v svojem svetu velikih zmot, ki so si ga ustvarili s pomočjo RELIGIJ, ne glede na težke posledice, ki jih bomo vsi deležni.

UVOD V BIOTEHNOLOGIJO S-ALFA

Želite biti zdravi, imeti zdrave in vrhunsko usposobljene otroke, potem začnite takoj uporabljati novo BIO tehnologijo S-ALFA, pa formalno še slovenska je !!!!

Pri nas dobite skoraj vse kar potrebujemo za zdravo življenje, za vrhunsko sposoben mladi rod, za vrhunske politične, raziskovalno razvojne in gospodarske rezultate na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

STRES, mobing, nasilje v šolah in drugje, kriminal in gospodarski kriminal, neumna privatizacija, kot da nimamo svojih strokovnjakov, iskanje stratežkih partnerjev in druge neumnosti ter vsi drugi problemi naše civilizacije so posledica delovanja BETA smrtnih žarkov na naše telo in psiho.

Vse to počno ljudje, BETA generirani BIOsistemi, ki imajo temeljito poškodovan BIO računalnik, ki ga imamo vsi v svojih glavah in ki jih je že vse polno v vseh strukturah našega dela in upravljanja, posebej še v religijah, politiki, medicini, stroki in medijih.

BETA generirane ljudi, to je BK bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu povzroča izredno slaba lokacija kjer ljudje delajo, se zabavajo, ustvarjajo novo vrednost itd.

Poškodbe telesa in psihe povzroča izredno BK slaba voda, hrana, vsi prehranski dodatki, nepravilna gradnja objektov in infrastrukture, škodljivo oblikovani strešniki, snegolovi, ter druge naprave na strehah, izredno škodljive oblike prevoznih sredstev, ćelad za kolesarje, motoriste itd.

Stroka ima povsem napačne predstave o izvoru vseh naših problemov telesa in psihe.

Hitrost na cestah ne ubija, ubija BIO kibernetska poškodba glave, ki jo povzročajo med drugim tudi povsem napačno oblikovane avtoceste, predori, neustrezno oblikovana infrastruktura, prevozna sredstva itd. Več glej ....

Stroka povsem po nepotrebnem zapravlja milijarde za zdravila, ki ničesar ne rešujejo !!!!, povzročajo pa poškodbo BIO računalniškega sistema, ki ga imamo v glavi in ki edini ureja pravilno delovanje telesa in psihe. Več glej ....

Štirje temeljni posegi so potrebni:

1. Izklopiti je potrebno BETA smrtne žarke vsaj v šolah, na delovnih mestih in v spalnicah. Vsa notranja oprema pa mora biti oblikovana po metodi S-ALFA. Vse dosedaj znane metode so popolnoma neustrezne. Ničesar ne rešujejo. Samo povečujejo škodljive BIO energije v našem telesu in psihi. Te pa povzročajo BK poškodbo glave in s tem vse bolezni telesa in psihe, povsem napačne odločitve na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

2. Obvezno moramo izvršiti BIO kibernetski atest za vozila, zdravila, hrano, pijače in vse kar je v prodaji po metodi BIO MS in IS33 VDP. Elaborat o tem ima Državni zbor že od leta 2002.

3. Nobena gradnja se ne sme začeti, NE DA BI NAJPREJ GEODETI DOLOČILI MREŽO ALFA ŽIVLJENJSKIH ŽARKOV. Referenčne točke za Slovenijo

ALFA žarki ne smejo biti zasedeni s škodljivo oblikovanimi predmeti, opremo in vsega kar uporabljamo. Tudi vsa drevesa ne smejo biti zasajena v življenjske žarke. Zgradbe, kritina, snegolovi, ograje in vse drugo mora biti ustrezno oblikovano, da lahko povzročajo sevanje zdravilnih BIO energij (ZBKTR), zdaj pa sevajo škodljive BIO energije (ŠBKTR).

4. Pred uporaba česar koli je potrebno vse prečistiti po metodah BIO fizike večdimenzionalnega prostora v katerem živimo odkar se zavedamo (BIF VDP). Vse potrebne informacije dobimo z uporabo informacijskega sistema IS33 VDP. Ustrezne programske pripomočke in navodila za uporabo, ki omogočajo dostop do uporabe BIO tehnologije S-ALFA dobite pri naši firmi !!!!

ATI E&I, d.o.o, Ljubljana, Pod bresti 29, 1000 Ljubljana

ID št. za DDV: SI 74009567. Mat.št.: 5449448000. Re.: Okrožno sodišče v Ljubljani Srg 2015/4497. Osnovni kapital: 9.648 EUR, ni neplačanih vložkov.

e-naslov: breda.gorenc@telemach.net

CENIK

Naročila sprejemamo preko e-pošte: breda.gorenc@telemach.net in preko tel. št.: 083829230.

Dobava po povzetju

Ste obiskovalec št.:
Stats Of Hits
od dne 22.3.1997