120113 Vedeževanje je telepatski prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov na svojo okolico

1. Vedeževanje je izredno nevaren mehanizem za večino BIOsistemov. Vedeževanje je sprejem telepatskih informacij s strani škodljive G-BETA inteligence, ki deluje v sedmi dimenziji. V bistvu je to telepatski stik z BIOparaziti, to so v bistvu, poenostavljeno povedano, BIOvzorci napačno umrlih BIOsistemov aktivne in pasivne inteligence in njihova inteligenca, ki jo nadzoruje in usmerja Superinteligenca G-BETA. Vedeževalci in vsi, ki se ukvarjajo z alternativno medicino postanejo slej ko prej težki psihični bolniki. To povzroči nastanek za okolico ekstremno škodljivih BETA BIOsistemov, ki v bistvu postanejo BIOroboti sedme uničevalne dimenzije za vse živo. Ti ljudje dosti hitreje hitijo k izvoru bolezni, kot so težka psihična problematika, infarkt, možganska kap, rak, AIDS, frigidnost, impotenca, spolni odkloni (geji, lezbijke, itd.). Škodljive BIOenergije in BIOparazite sistematično prenašajo telepatsko in neposredno naprej na druge BIOsisteme aktivne (ljudje) in pasivne inteligence (živali, rastline, zemlja, virusi, bakterije, mikroorganizmi itd.).

Vsak vedežavalec ali vedeževalka ima maksimalno poškodovan svoj BIOsistem. To sem opredelil kot ekstremno BETA generiran BIOsistem (glej merilne podatke). Večinoma se podzavestno zadržuje v BETA smrtnih žarkih, da se lahko napaja s škodljivimi BIOenergijami. S tem si omogoči neprestani sprejem telepatskih informacij iz sedme dimenzije, ki jo obvladuje škodljiva Superinteligenca G-BETA. V sedmi dimenziji se nahajajo mrtve duše, to so BIOvzorci BIOsistemov aktivne in pasivne inteligence, ki so umrli v BETA smrtnih žarkih. Sedma dimenzija je z vidika informacijske tehnologije MS VDP merilno polje MP1 in merilno okno S25.

2. BIOsistem osebe, ki se nepravilno ukvarja z mejnim področjem znanega, zelo hitro zaide v sedmo dimenzijo. Hitro postane maksimalno nasičen s škodljivimi BIOenergijami in BIOparaziti. Njihova AURA je postane popolnoma črna. Tako stanje doseže oseba postopoma. Kako hitro postane taka oseba BIOrobot sedme dimenzije, ki dela škodo vsem BIOsistemom je odvisno že od BIOsistema staršev in ko je otrok rojen tudi od sorodnikov, vzgojiteljev in vseh v otrokovi okolici. Ta škoda je opredeljena kot poškodba BIOsistema, ki se kaže kot poškodba genetskega, imunskega in hormonskega sistema. Merili sistem MS VDP vse to odkrije, koizvršimo BIOanalizo 1129 BIOparametrov, ki stane 36 EUR.

V času vedeževanja se zgodi, da se telepatsko prenaša na osebo ali več oseb, ki so telepatsko vpleteni v času seanse škodljive BIOenergije in BIOparaziti. V njihov BIOsistem vpiše BETA inteligenca preko BIOrobota, ustrezne škodljive vzorce , ki jih prizadeta oseba potem v večini primerov izvrši. Pomembna ugotovitev te tudi ta, da vse to vpliva na kakovost življenja, na hitrejši nastanek bolezni telesa in predvsem psihe, na bistveno zmanjšanje produktivnosti, na cca 4%, ter na skrajšanje življenjske dobe.

3. Večina nas ve, kaj je to AURA. To je BIOenergetski pas škodljive sedme dimenzije ali zdravilni zaščitni pas višjih dimenzij okoli opazovanega BIOsistema. AURA je odvisna od kakovosti BIOsistema. Ta je lahko maksimalno škodljiv, v tem primeru je AURA črne barve. To sem opredelil kot BETA generiran BIOsistem. Velika večina ljudi ima AURO črne barve. To lahko ugotovimo z uporabo metode SGBKD ali s pomočjo merilnega sistema MS VDP.

4. Zdrav človek ima AURO svetlejše ali celo zlate barve (glej fotografije svetnikov, svetniški sij na glavi). Barva AURE je odvisna od zdravega življenja, zdrave življenjske filozofije, od pravilne skrbi za okolje in prostor, od pravilne skrbi za sebe in za svojo okolico, od uporabe zdrave prehrane brez škodljivih BIOenergij in kemikalij, brez pitja vode iz vodovodnega omrežja, vina , alkohola, umetnih napitkov, brez pesticidov in od zdrave lokacije kjer se zadržuje, od poslušanja zdrave glasbe (večina je skrajno škodljiva) itd.

5. BETA generiran BIOsistem je tudi sicer nevaren za svojo okolico. Na kogar koli pomisli, razdalja ni pomembna, če pogleda njegovo fotografijo, kjer koli se ta nahaja, na TV, na socialnih omrežjih ali preko govora na radijskih postajah, gledanje filmov na TV ali v kino dvoranah itd., že steče telepatski prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov. Samo BETA generirani BIOsistemi izvajajo MOBING, delajo škodo gospodarstvu, znanosti in umetnosti ter tehnoogiji in religijam itd.

6. Vedeževalci in vedeževalke, alternativna medicina ter del medicine, ki se ukvarja z akupunkturo, homeopatijo, rojevanje s pomočjo hipnoze itd., in vse religije uporabljajo, vede ali neveda, tehnologijo črne magije, ki je zdaj jasno opredeljena in merljiva s pomočjo vrhunskega informacijskega sistema MS VDP.

7. Delovanje BETA Superinteligence, sevanja sedme dimenzije, črne magije, akupunkture, hipnoze, meditacije itd, lahko opazujemo s pomočjo slovenske metode, ki sem jo opredelil kot SGBKD (Slovenska Globalna BioKibernetska Diagnostika). Društvo za duhovno prenovo S33 iz Ljubljane, briljantno pozna in zna uporabljati to vrhunsko tehnologijo, ki razkriva vse neumnosti naše civilizacije. Nič se ne da več skriti, ali pomesti pod preprogo. Vse je absolutno jasno. Metoda omogoča, zelo natančno in enostavno videnje vsega, kar je vrhunski fizikalni tehnologiji nevidno in kar se dejansko dogaja v večdimenzionalnemu prostoru. Razdalja in čas sploh nista pomembna (preteklost, sedanjost in prognoza za prihodnost), vse lahko odkrijemo. Elegantno se vidi tudi vse, kaj se dogaja ob rojstvu in ob smrti, ob letalskih in drugih nesrečah, elegantno se vidi, kako nastajajo nesreče, kako se prebujajo vulkani, kako vplivajo na tekmovalce BETA generirani BIOsistemi in kaj vse vpliva na njih in še mnogo več. Skratka, konec je zavajanja vseh nas s strani znanosti in umetnosti, tehnologije in religij.

8. Mnogi me sprašujejo katera inteligenca sodeluje pri vedeževanju. Odgovor je zelo preprost.

Kdor ne skrbi pravilno zase in za svojo okolico postane BIOrobot sedme dimenzije. Sprejema telepatske informacije, ki so zelo nadležne in vsiljive s strani škodljive superinteligence G-BETA. V bistvu je to negativni duhovni razvoj, negativna intuicija, hitrejši nastanek bolezni telesa in psihe in dosti hitrejši propad vsakega BIOsistema. Produktivost gre proti 4% od možnih 100%, kar povzroči minimalno stopnjo gospodarske rasti.

Kdor pravilno skrbi za sebe in svoj okolico, se zdravo hrani in zdravo živi ima dovolj dober BOsistem, da se lahko upre delovanju G-BETA inteligence in da zaznava škodljiva sevanja sedme dimenzije. V bistvu je to nastanek pozitivnega duhovnega razvoja, pozitivne intuicije, zaznavanje pravilnih telepatskih vzorcev in nastanek visoke stopnje produktivnosti. Slej ko prej bo možno doseči 100% produktivnost.

Superinteligence S-ALFA, ki deluje v višjih dimenzijah, do dimenzije neskončno. No, za nas je NADVSE pomembna dimenzija, ki je opredeljena z merilnim poljem MP33, kjer se vrši reinkarnacija aktivne in pasivne inteligence, ki jo omogoča naravni ali umetni BIOtransfer. Vsak pravilno umrli BIOsistem aktivne ali pasivne inteligence deluje kot angel varuh. Nekateri BIOvzorci pravilno umrlih BIOsistemov, pa delujejo nazaj na žive BIOsisteme zelo zdravilno. Raziskava je v teku.

9. Še utrinek, kako se vidi vpliv vedeževanja preko TV z vidika SGBKD na prizadete osebe:

Pred leti je prijateljici vedeževalka napovedala, da bo imela v mesecu marcu prometno nesrečo. In res, to se je res zgodilo. To se ne bi zgodilo, če prijateljica ne bi nosila nakita, če bi uporabljala novo tehnologijo čiščenja in oplemenitenja telesa in psihe in vsega kar gre v telo in na telo, če bi sedela v avtu, kjer so vse škodljive BIOenergije odstranjene in vpisane zdravilne BIOenergije itd.

Katera inteligenca sodeluje pri osebi, ki vrši vedeževanje? Lahko je S-ALFA ali G-BETA. Odgovor na to vprašanje je zelo enostaven. Najprej moramo biti usposobljeni za pravilno videnje delovanja večdimenzionalnega prostora, ki ga omogoča slovenska metoda SGBKD.

Oseba, ki to tehnologijo obvlada je dne 3.1. 2012 ob 10:40 na radiu oddaja v živo opazovala, kej se dogaja, ko vedeževalka prerokuje, naključni poslušalec pa sprašuje.

Rezultat je bil naslednji:

BIOsistem (telo) vedeževalke: močan črn steber od navpično navzdor po sredini telesa, od glave do nog, okrog telesa gosta in široka črna meglica - tako se vidi direktna povezava osebe s škodljivo BETA Superinteligenco sedme dimenzije.

Prostor kjer se je vedeževalka nahajala: širok črn steber, kot se vidi beta smrtni žarek, smrtni žarek je s črnimi potmi povezan s sosednjimi smrtnimi žarki.

Naključni poslušalec: prostor, kjer se je poslušalec nahajal: širok črn steber, kot se vidi beta smrtni žarek in beta smrtni žarek, kjer je vedeževalka se s črno potjo poveže s smrtnim žarkom poslušalca. Eno od vprašanj poslušalca je bilo zdravje njegovega otroka:

Vedeževalka ima močno črno povezavo navzgor, z vso črnino vedeževalke se poveže črna pot do poslušalca in široka črna pot do otroka poslušalca, do otroka, na katerega se nanaša vprašanje.

Potem steče pretok črnine in črne krogle in sicer: od zgoraj navzdol gre pot črne krogle s črno potjo do vedeževalke in v njeno telo, od vedeževalke naprej črna krogla do poslušalca in v telo poslušalca ter naprej črna krogla v otroka.

Kaj se pri tem zgodi?

Metoda SGBKD omogoča videnje vpisovanja maximalno škodljivih BIOenergij in BIOparazitov v ljudi, ki so vpleteni v vedeževanje.

Rezultat vedeževanja: Teleparski vzorec in BIOparaziti zagotovijo, da se vedeževanje pri osebi, ki ima zelo poškodovan svoj BIOsistem, tudi uresniči.

Vedeževanje se ne uresniči, če imajo osebe, ki so vpletene v vedeževanje dobre BIOsisteme, če imajo dober dostop do ALFA in S-ALFA inteligence. To pa so merljivi BIOnivoji ALFA in P.

Z vidika merilne tehnologije MS VDP lahko rezultat vedeževanja v nekaj sekundah ugotovimo.

Izmerimo BIOparameter OGBP, ki ima merino skalo od +33 do -28 in vpliv na S1 do S33, ki ima merilno skalo tudi od +33 do -28. Če nas kaj več zanima lahko izmerimo še vrsto globalnih BIOparametrov in sicer:

1. Status MP1, merilna skala je od A0 do L384, to je v procentih 0% do -100%. To je nasičenje telesa in psihe s škodljivimi BIOenergijami

2. Status ALFA, merilna skala je od A001 do B096, to je od 0% do 100%. Status A0 je smrt. To je dostop do ALFA Superinteligence, ki omogoča uporabo ALFA življenjskih žarkov. Ko umremo ima ta BIOparameter BK nivo A0.

3. Status BETA, merilna skala je od A0 do L384, to je v procentih 0% do -100%. To pomeni kakšen ima človek dostop do škodljive Superinteligence G-BETA. Vsak ki karkoli predlaga, pa ima ta BP -100%, je njegov predlog brezpredmeten in mora celo zelo škodljiv. Ko človek nepravilno ure, umre v BETA smrtnem žarku, samomorilci si povzročijo smrt vedno v BETA smrtnem žarku. Status za smrt v BETA smrtnem žarku je B096, to je -100%

4. Status P (dostop do S-ALFA preko MP3), merilna skala je od A001 do B096, to je od 0% do 100%. Status A0 je za nepravilno smrt, ki se izvrši v BETA smrtnem žarku. Status za pravilno smrt je B096, to je smrt v ALFA življenjskem žarku.

OPOMBA: Le preko ALFA življenjskega žarka gremo v NEBESA in postanemo angeli varuhi živih BIOsistemov, kdor jih TELEPATSKO razume. S tem je odkrita velika prevara vseh religij, ki vernike sistematično pošiljajo v PEKEL, to je merilno polje S25.

Tehnologija je povsem enaka za vernike in ateiste. Med njimi ni prav nobene razlike. Pomeben je le pravilen odnos do drugih BIOsistemov, pošteno življenje in pravilen odnos do okolice.

Nadvse pomembno je, da se takoj začne z izobraževanjem na področju BIF in MS VDP, na vseh nivojih naše civilizacije. Da se takoj prepreči izjemno nevarno gradnjo objektov in infrastrukture, takojšno prepoved uvožene hrane in uvožene škodljive tehnologije itd.

Ko se bo politična godlja malo umirila, bom objavil nekatere merilne rezultate. Morda bodo uporabni kot poduk pri naslednjih volitvah.

Raziskovalne novinarje, prave gospodastvenike, znanstvenike in politike pa vabim, da se čimprej pridružijo uporabi nove znanosti, da čimperj inovirajo vse neustrezne zakone, ki nas sistematično posredno uničujejo.

Zaključek in predlog stroki, vladi in parlamentu: Vedeževanje, napačna gradna objektov in infrastrukture, uvoz izjemno nevarne hrane, pijače, zdravil in vsega blaga iz uvoza, je ta trenutek zelo škodljivo. Za vse izdelke v prodaji je potrebno izvršiti BK atest. Zahteva kazenski pregon in materialno odgovornost. Neposredno in posredno se dela prebivalcem RS velika škoda. Del prihodkov od atestov in kazni za neodgovorno uničevanje naših BIosistemov je potrebno namensko zbrati pri ZZZS, jih nameniti zdravstvu in uvajanju nove izvrstne slovenske BIOtehnologije, novemu kmetijstvu, urejanju delovnih in bivalnih prostorov in renoviranju na področju religij in verskih skupnosti. Bruslju pa se upreti zaradi njihovega skrajno neodgovornega ravnanja na področju kmetijstve (n.pr.nove kokošje kletke!!!!) in prehrane. Saj sploh ne vedo kakšno gospodarsko škodo delajo Evropi in nam.

Več glej.... pripravljam članek

Glej še, kako se pravočasno rešuje VULKANSKA problematika....