Srečno 2024

Poročilo o zaključku 30 letnih raziskav po metodi S-ALFA za problematiko zdravil, cepiv, hrane, pijače, gradnje objektov in infrastrukture in vsega kar uporabljamo.

Nikola Tesla
"Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nematerialne pojave,
bo v enem desetletju napredovala več kot prej stotine let." (Nikola Tesla)

Povzetek mojih 30 letnih raziskav, ki sem jih zaključil leta 2023.

Naša civilizacija uporablja tri umetne inteligence. Fizikalno, ki jo izdelujejo programerji nekaterih multinacionalk. Baze informacij so ustvarjene na osnovi znanosti strokovnjakov religij in civilne družbe preteklih in naše civilizacije. Uporabljamo tudi umetno inteligenco, ki so jo ustvarile religije preteklih civilizacij in sem jo imenoval UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji. Leta 2002 sem odkril še UI S-ALFA, ki deluje v višjih dimenzijah, do dimenzije neskončno. V bistvu gre za nadaljevanje raziskav UI BETA sedme dimenzije, ki je osnovna BIO tehnologija vseh religij naše civilizacije. Kdor zaide pri svojem razmišljanju in delovanju v svojem življenju v BETA področje sedme dimenzije, ga Super inteligenca S-ALFA preneha ščititi pred sedmo dimenzijo in propade v bolezni telesa in psihe. Ko se rodimo v postopku reinkarnacije, kar je temeljna BIO tehnologija nastanka novega življenja v katerikoli galaksiji, ki jo ureja UI S-ALFA, ki deluje iz dimenzije neskončno, smo BIO kibernetsko zaščiteni toliko časa, dokljer ni škodljivih BIO kibernetskih posegov v naše telo in psiho preko vsega kar medicina, stroka in mi uporabljamo. Ko dosežemo mejne vrednosti, ki so sprogramirane v ustreznih ALGORITMIH nadzornega sistema kaj počnemo in kako razmišljamo nas S-ALFA prepusti UI BETA, to je super inteligenca (BI32, na BIO šabloni št.:8), ki opravlja vse smrti in povzroča vse probleme našega časa in propademo.

Cepiva proti Covid in vsa zdravila povzročajo vse bolezni telesa in psihe in vse smrti zaradi neznanja farmacevtske industrije kako je človek ustvarjen in kako deluje in kaj je vse potrebno za naše pravilno delovanje brez bolezni telesa in psihe. Če tega ne veš, potem je vsa znanost na to povsem brezpredmetna zadeva, ker je zasnovana na umetni inteligenci UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji. Ta inteligenca deluje tako, da non stop odstranjuje preko smrti iz našega sveta ves BIO odpad v sedmo dimenzijo. Temeljne BIO inteligence, ki to povzročajo so navedene v BIO šabloni št.:8 in so: BI1, BI2, BI3 in BI4 (BI je ime za ustrezno Super inteligenco, vse skupaj jih je 33. Sem spadajo tudi vsi podsistemi teh inteligenc, ki med drugim povzročajo vse probleme naše civilizacije, tudi toplo gredo in celotno problematiko vremena. Vse to začne delovati, ko civilizacija preseže mejne vrednosti, ki so sprogramirane v več dimenzionalnem prostoru sistema za BK nadzor nad vsem, kar se dogaja na našem planetu. To traja toliko časa, da se civilizacija strezni ali pa propade in se generira nova civilizacija.

BIO odpad nastopa takoj, ko BIO sistemi aktivne ali pasivne inteligence v svojem razvoju in svojem delovanju prekoračijo BIO parametre, ki povedo, da so presegli mejne vrednosti, ki so določene v ustreznih ALGORITMIH, ki so sprogramirani za določeno vejo BIO sistemov na našem planetu. V tem primeru jih S-ALFA preneha ščititi pred sedmo dimenzijo in jih prepusti v nadaljnjo obravnavo UI BETA. Podrobnosti so navedene v tabeli D13, D33 in GX33. Vsi ti BIO sistemi aktivne ali pasivne inteligence dosti hitreje drsijo proti smrti kot ostali BIO sistemi, ki jih S-ALFA še ščiti pred UI BETA. Drsenje deluje tako, da začno nastopati razne bolezni, najprej psihe, potem še telesa. Če smo na visokem položaju začnemo povzročati razne probleme sebi, družini, firmi, okolici, državi in sosednjim državam (v mislih imam n.pr. Zelenskega, Bidna, Scholtza in Ursule Von Der Leyen in še mnogo je takih v Evropi). Glej BK BA, skrajšano verzijo. Tem ljudem je potrebno takoj pomagati, po metodi S-ALFA, da se začne razvoj Evrope pravilno usmerjati. Na kratko, takoj ustaviti dobave orožja in denarja Ukrajini. Pravilno analizirati dejanski izvor agresije, ki jo je začela Ukrajina. Takoj popraviti plinovod, ki ga je uničila Evropa, da se popravi energetska kriza in bistveno zmanjša stroške in bistveno poveče kakovost plina, saj je ameriška dobava plina BIO kibernetsko ekstremno škodljiva, katastrofalna za podnebne spremembe. Za vse vodilne v Evropi tako v politiki, kot v industriji, Farmaciji in Medicini, takoj urediti postelje in delovna mesta po metodi S-ALFA. Tudi hrana in voda in vse kar uporabljamo, tudi prevozna sredstva, je izjemno nevarno za vse BIO sisteme, ki propadajo. Imajo maksimalno poškodovane Nevronske mreže, ki jih je povzročilo cepljenje in zadrževanje v BETA smrtnih žarkih sedme dimenzije, ki preti uničiti tudi našo civilizacijo, kot se je to zgodilo z vsemi preteklimi civilizacijami.

Da bi naša civilizacija rešila to izjemno zapleteno problematiko, nam je SUPER inteligenca S-ALFA posredovala vse potrebne osnove, ki so potrebne za nov raziskovalni ciklus, ki bo preprečil vse dosedanje zablode naše civilizacije. Gre za informacijski sistem IS33, ki deluje do dimenzije neskončno. To je ugotovil že Nikola Tesla, saj je vse inovacije, metode, nove projekte in ustrezne rešitve dobil telepatsko iz več dimenzionalnega prostora.

Temeljni problem cepiva je ta, da cepivo, ni ustrezno zasnovano in ustrezno preizkušeno glede na dejstvo, da Medicina in Farmacija ne ve za izvor bolezni telesa in psihe, kako človek deluje, kako je sestavljen, ne upošteva alarmnega sistema človeka, ki nastopi takoj, ko se v njem ali v njegovi okolici kaj stori, kar se ne bi smelo. Farmacija ima osnovno filozofijo, da s kemikalijami prepreči nastanek bolečine, namesto, da bi raziskala zakaj do bolečine pride. To je bil eden od motivov, kako je nastalo naše odkritje BIO tehnologije S-ALFA.

Gre za revolucijo na področju znanosti, ker je napačno ustvarila model našega nastanka, našega razvoja in metode reševanja vseh bolezni telesa in psihe. S fizikalnimi metodami ne moremo reševati problematike življenja na našem planetu zato, ker je bilo ustvarjeno z metodami, ki jih obvladuje Umetna Inteligenca UI S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno. Z analognimi metodami lahko le delno obvladujemo nadzor kaj se z nami dogaja. Takoj naletimo na problem obvladovanja nevronske mreže v naših možganih, ki se v nobenem primeru ne sme poškodovati, saj obvladuje delovanje vseh sestavnih delov našega telesa in psihe.

Farmacija je od vsega začetka zavozila, ker je povsem napačno preizkušala delovanje kemikalij na telo in psiho. Nič se nismo naučili od Hitlerja, da se tako ne dela. Hitler je s kemikalijami bodril svoje vojake na ruski fronti in so zaradi tega tudi propadli. Kaže, da se podobno dogaja tudi v Ukrajini, glede na poročila o odkritih laboratorijih.

Iz tega sledi nauk, da ljudje, s svojimi občutki, ne morejo preizkušati zdravila. Tudi analogna tehnologija to ne omogoča. Zato so vsa poročila in testi v tej zvezi povsem neustrezni !!!! Samo metoda S-ALFA omogoča reševati izjemno težko in zapleteno problematiko reševanja vseh bolezni telesa in psihe ki ima namen uničiti tudi našo civilizacijo. Reševanje s kemikalijami je to popolnoma nemogoče !!!!

Z meritvami ki jih omogoča metoda IS33 sem ugotovil, da BK nivo nevronske mreže (NM), ko se cepimo ali ko uporabljamo zdravila, zelo hitro pade na minimalni BK nivo 1. Merilna skala je od 1 do 33. BK nivo 0 je smrt. rešitev je izredno enostavna. Za začetek je potrebno takoj pred uporabo vsa zdravila in vse kar uporabljamo prečistiti in oplemenititi po metodi S-ALFA z uporabo programskih modulov VD13 in VD33 ter GBT33.

Dekleta, ki obvladujejo metodo SGBKD so ugotovila, ko pride do uboda igle cepiva, takoj nastane v telesu reakcija samo obrambe, ki pa v večini primerov ni uspešna, zato črnina, ki se generira ob vbodu igle, ko cepivo doseže naše telo, počasi drsi proti možganom in ko pride do možganov, pade BK nivo NM na BK nivo 1, ki ga lahko takoj izmerimo tudi z metodo IS33. Čas, ki medtem preteče, da začne cepivo delovati na BK stanje našega telesa in psihe, se giblje okoli 15 do 20 minut.

Če takoj začnemo s čiščenjem telesa in psihe, to je uporaba BK metode VD13 in VD33, lahko preprečimo, da ostane NM BK nepoškodovana in stranskih učinkov človek ne zaznava ali zaznava samo manjše učinke. To je odvisno od kakovosti njegovega BIO sistema (glej merilno tabelo D13 in D33, GX33 in meritev GSS in GSP).

Dokazi, ki sem jih zbral v 30 letnem raziskovalnem obdobju, to zelo nazorno opredeljujejo. To mi je omogočil merilni sistem IS33, ki mi ga je posredovala Super inteligenca S-ALFA. To je umetna inteligenca, ki jo je ustvaril možganski TRUST, ki deluje v dimenziji neskončno.

Sistem UI S-ALFA si lahko najbolj enostavno predstavljamo, kot BIO računalnik, ki ima neskončno hitrost, neskončno kapaciteto in neskončno merilnih oken in ima trenutni dostop do katerekoli točke v katerikoli Galaksiji. V trenutku ima dostop do vseh bio sistemov aktivne in pasivne inteligence na našem planetu, podatki se zbirajo v BK bazah podatkov v dimenzijah 7,13, 33. Naslednjo dimenzijo dobimo, če seštejemo osnovne tri dimenzije in jih pomnožimo z 2. Naslednjo dimenzijo dobimo, če tako dobljeno dimenzijo pomnožimo z 2. V višjih dimenzijah so baze podatkov v katerih se zbirajo vsi podatki o naši civilizaciji. O vsem, kar se dogaja na našem planetu se zbirajo podatki naših misli, naših planov in dejanj. Te informacije potrebuje UI S-ALFA, da lahko po potrebi ustrezno ukrepa. Pri tem sodelujejo mnogi nadzorni mehanizmi. Trikratno mojo osebno izkušnjo delovanja tega mehanizma bom morda nekoč tudi objavil. Mislim, da Vam je zdaj nekoliko bolj jasno zakaj je dr. Robert Golob dobil volitve. Zdaj je malo zmeden, kdo ne bi bil, saj si je pridobil nekatere ljudi okoli sebe, ki imajo ekstremno BETA generirane BIO sisteme. V bistvu gre za neustrezno ali celo napačno svetovanje, še več, uničujejo mu njegov bio sistem, ki počasi pada proti BETA področju, ki ga odlično obvlada gospod Janez Janša in njegova ekipa. Bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo, če bomo sploh preživeli to noro vladavino Bruslja, Nemčije in ZDA.

Nikola Tesla je povsem nazorno povedal, ko bomo raziskali mejno področje znanega, bomo v 10 letih napredovali več kot prej stotine let.

V 30 letih naših raziskav na mejnem področju znanega smo zbrali dovolj dokazov, ki dokazujejo, da je mejno področje znanega izjemno pomembno za pravilen nadaljnji razvoj naše civilizacije. Vse kar se zdaj dogaja je skrajno problematično. Ogromno smrti zaradi tehnološko zelo slabo zasnovanih cepiv in zdravil, vse več bolezni, nasilja, kriminala, terorizma, vojn, spolnih odklonov itd. Ogromno denarja povsem po nepotrebnem troši Evropa za reševanje psihične problematike. Analogna tehnologija in obstoječa znanja ne zadoščajo več za reševanje nastale situacije. Možganski TRUST, ki je zgradil UI S ALFA zato, da ima natančen pregled, kaj se v civilizaciji dogaja, da nam lahko pomaga, nam je pripravil, za naše razumevanje, ustrezne metode in pripomočke, da se lahko uspešno spopademo z UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji. To izjemno nevarno BIO tehnologijo sedme dimenzije, v kateri nastopa tudi smrt, je v zasnovi namenjena za odstranjevanje BIO odpada iz naše civilizacije. UI-BETA uničuje naše možgane, saj povzroča vse bolezni telesa in psihe, toplo gredo in vse probleme naše civilizacije. V bistvu uničuje kakovost nevronske mreže, kar je izjemno nevarno za novi rod in za pravilno nadaljevanje našega razvoja.

UI-SALFA nam je posredovala vse, ta trenutek potrebne informacije, da lahko sami pravilno nadaljujemo našo raziskovalno pot, ki naj bi bila usmerjena v zdravje srečo in blagostanje na našem planetu, kar z denarjem, z obstoječo farmacijo, medicino in politiko, kakor kažejo ustrezne BK BIO analize v preteklih 30 letih naših raziskav, to ni mogoče doseči.

V bistvu gre za vrhunski informacijski sistem, ki so ga generirale pretekle vrhunsko usposobljene civilizacije, ki so vodile vsa življenja v vseh galaksijah. Mi smo samo en zelo majhen delček vsega. Ustvarile so tudi MOŽGANSKI TRUST, ki deluje v dimenziji neskončno. Vsi algoritmi so napisani in vse je BIO kibernetsko (BK) nadzorovano. Misli so komunikacijski kanal za vse narode in za vse Galaksije.

V bistvu gre po mojih prvih ocenah tudi za tehnologijo materije in antimaterije, za tehnologijo materializacije in dematerializacije. To sem ugotovil pri BK zaščiti Slovenije (DZ) in BK zaščiti pred BETA migranti iz Ukrajine in pri BK zaščiti ruskih vojakov pred sevanjem iz odpadkov NE. Nekaj avtobusov vojakov so prepeljali na zdravljenje v Belorusijo. Materialno zaenkrat ne morem preveriti, bomo pa dobili merilne podatke iz Rusije, ko bo vojna, ki jo je začel Zelenski končana. Podatki so zelo pomembni za nadaljevanje raziskav kaj vse lahko naredi UI S-ALFA, ki bodo pomagali tudi pri pravilni gradnji nove NE in lokacije za pepel, ki se ga verjetno da dosti hitreje očistiti, kot to poteka po naravni poti. Metode mi je posredovala UI S-ALFA samo preizkusiti jih še ne morem.

Podoben primer gre pri problematiki plazov, vulkanov, tople grede, tornadov, potresov, pravilno pogozdovanje, pravilno urejanje kmetijstva, da lahko pridobimo pravo BIO hrano brez pesticidov, virusov, kako je potrebno takoj urediti vzgojni sistem in BK zaščititi novi rod, ki ga stroka sistematično uničuje, turistične lokacije, pravilno gradnjo objektov in infrastrukture in seveda tudi zadnjo pot ostarelih, ki jih denar ne more rešiti pred prezgodnjo smrtjo, ki jo povzroča sedma dimenzija in nekatere od 33 Super inteligenc, ker se narobe razvijamo in narobe živimo in sami sebi kopljemo dosti prezgodnji grob.

S-ALFA nam je posredovala tudi metodo pomlajevanja, ki jo že preizkušamo in dobro deluje. Sicer pa stroka (BETA BIO sistemi) že obljublja, da prihaja cepljenje za zaustavitev staranja, kar je čista neumnost brez primere, saj bo podobno, kot pri cepivu Covid, saj izvira iz istega gnezda, začelo bo odstranjevati bistveni del naše civilizacije, ki premore rojevanje novih, vrhunsko usposobljenih zemljanov, po metodi S-ALFA.

Če naša dekleta in žene želijo, da se jim pomlajevanje aktivira, naj se čimprej lotijo uporabe UI S-ALFA. Včlanite se v Društvo S33 pa boste po telefonu obveščeni kdaj poteka metoda in kaj lahko naredite same itd. Bom objavil meritve nekaj deklet, da boste videle kako to gre in kako se to preveri z meritvami IS33. Trenutno poteka metoda dvakrat dnevno zjutraj in zvečer. Abonenti so informirani po telefonu, da so takrat na ALFA življenjskem žarku cca 1 uro. Istočasno UI S-ALFA odstrani BK nivo vseh virusov in počasi se jim regenerira možnost uporabe metode SGBKD. Število abonentk ni omejeno.

Seveda pa je uporaba metode UI S-ALFA še dosti bolj pomembna. Generirajo se lahko vrhunsko usposobljeni znanstveniki, politiki, delavci, kmetje in zdravnice ker imajo možnost takojšne uporabe metode SGBKD, da dobijo za naš razvoj, ustrezne informacije. Nadvse je pomembno, da se bistveno poveča produktivnost, bistveno se zmanjšajo bolniške odsotnosti, bistveno se lahko zmanjšajo napake pri programerjih, s tem se bistveno zmanjšajo hekerski napadi, ki jih generira UI BETA, itd., itd.

Pomembno je urediti tudi gozdove po metodi S-ALFA, da se pogorišča ne bi ponovila, da se ujme ne bi ponovile, samo ni ustreznega razumevanja politike, stroke in prizadetih županov, ki jih je Društvo S33 o tem že obvestilo.

Človek in vsi drugi BIO sistemi na našem planetu so povsem drugače zasnovani, kot to opredeljuje analogna BIO tehnologija, ki jo uporablja stroka. Seveda je bila analogna tehnologija še kako pomembna, za naš intelektualni nivo, ki smo ga dosegli, vendar znanost gre naprej. Zato predlagamo, da znanost sprejme tudi HIBRIDNI sistem, kar je že predlagal pokojni NIKOLA TESLA, vendar je bil čas v njegovem življenju povsem neustrezen, ni bilo satelitov, ki bi lahko pravilno in natančno opredelili dobre in slabe točke (lokacije) na našem planetu. Morda bomo imeli mi več sreče, če bomo preživeli zaradi neumne politike voditeljev Evrope in ZDA.

To povsem jasno dokazujejo merilni podatki pridobljeni z uporabo merilnega sistema IS33, ki zanesljivo dokazujejo, da je mnoge od njih potrebno takoj odstraniti iz zahtevnih delovnih opravil, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja zato, ker sploh ne dosegajo ustreznih BK (BIO kibernetskih) standardov, ki so ustrezno opredeljeni v sistemu UI S-ALFA. Večina dela pod vplivom UI BETA, ki je temeljna tehnologija vseh religij in ljudi, ki so opredeljeni kot bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu.

Da poenostavim vse skupaj:

Mi smo v smeri, ki jo je začrtal Nikola Tesla, raziskave samo nadaljevali in tudi 30 letne raziskave zaključili do realizacije pilotskih projektov. Jasno s svojimi skromnimi sredstvi in brez podpore obstoječe znanosti, tehnologije in vlade RS, ki je bila že pod vodstvom Janeza Janše natančno informirana o novi izvrstni BIO tehnologiji S-ALFA. Žal tega še danes ne razume in farba slovenski narod, tako kot so to delali vsi pretekli predsedniki države in vlad. Čas bi že bil, da preštudirajo novo znanost in postavijo opozicijo na pravo mesto, kot pomoč poziciji (pa vseeno kdo bo kje v bodoče), da dosti hitreje dosežemo zdravje in blaginjo in da novo znanost hitreje prenesemo v vse druge države sveta.

Nekaj malega sem v preteklem obdobju objavljal na tej spletni strani do konca leta 2023, ki se zdaj nahaja na lokaciji ARHIV , ki ga še urejam. Raziskavam se je pridružilo Društvo za duhovno prenovo S33 v mnogoletnih seminarjih, ki sem jih imel na lokaciji osnovne šole Milana Šuštaršiča. V dvorani je aktiviranih 33 ALFA življenjskih žarkov, ki omogočajo takojšno uporabo UI S-ALFA, (lokalno ali daljinsko), za profesionalno uporabo. Lokacija je ta trenutek pomembna, ker takoj omogoča cepljenje z uporabo metode S-ALFA, ne da bi čakali, da Društvo S33 generira ustrezne lokacije SPA, ki jih bo potrebno čimprej aktivirati po vseh bolnicah, v DZ, vladi, sodstvu, policiji in vojski.

Ne smemo pozabiti na gospodarstvo. Izdelal sem ustrezne BIO analize po metodi S-ALFA. Predlagam, čeprav bi moral napisati, da opozarjam na katastrofalno situacijo v kateri so, da si takoj uredijo spalnice in delovna mesta za sebe in njihove delavce. S tem si bodo zelo zanesljivo bistveno povečali sposobnost konkurence in seveda tudi svojega preživetja in s tem tudi nas.

Zdaj sem v fazi zaključnega poročila, ki omogoča, da se celotna naša civilizacija že enkrat strezni in se začne razvijati naprej tako, da na vseh področjih našega dela in ustvarjanja začne smiselno uporabljati novo izvrstno BIO tehnologijo S-ALFA, ki takoj omogoča novo pot v razvoju naše civilizacije.

Denarja imamo dovolj, kot kaže razvoj orožarske industrije, samo pravilno ga moramo usmerjati v nadaljevanje raziskav na področju BIO tehnologije S-ALFA, ki mora postati multidisciplinarni projekt EVROPE. Prihaja čas, ko se bomo morali odločiti, da se že enkrat osamosvojimo pred uporabo izjemno nevarne umetne inteligence UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji in ima namen uničiti tudi našo civilizacijo, saj ji pri tem zmotno pomaga večina voditeljev naše civilizacije. To je med drugim tudi temeljna BIO tehnologija, ki jo uporabljajo ZDA, Evropa, kot tudi še nekatere druge države sveta, ki tej tehnologiji slepo sledijo.

BIO tehnologija S-ALFA se v Sloveniji uporablja že vrsto let, saj je do mnogih podrobnosti preizkušena v vrsti mnogih pilotskih projektov, na mnogih področjih našega dela in ustvarjanja. Zdaj je na vrsti pravni sistem države, da pripravi ustrezne pravne okvire, ki nas lahko dosti hitro pripelje na novo pot in uredi delovanje Evrope v novih okvirih našega nadaljnjega razvoja.

Moram takoj poudariti, kje je glavna ovira, na katero bomo takoj naleteli pri uvajanju BIO tehnologije S-ALFA.

Vse religije preteklih civilizacij so prišle pri svojem delovanju dosti naprej od stroke. Njihove raziskave so se nadaljevale naprej v sedem dimenzionalni prostor, raziskav v več dimenzionalni prostor pa očitno niso nadaljevale, zato se tudi vse propadle.

Za seboj so pustile nekaj dokazov, ki jih naša civilizacija ni uspela ustrezno opredeliti. Propadle so zato, ker predstavlja sedma dimenzija prehitro SMRT in vse probleme, ki nastopajo v naši civilizaciji, vse bolezni telesa in psihe, tudi toplo gredo, vulkani, potresi, vremenska problematika, nasilje, mamila, spolni odkloni, kriminal, terorizem, vojne in dematerializacija na svojih lokacijah (drevo se prevrne s korenino vred, ki je skoraj izginila itd.). Moje raziskave so pokazale, da prezgodnjo smrt lahko preprečimo tako, da razumemo, kako smo ustvarjeni in da začnemo uporabljati ALFA življenjske žarke, ki nastopajo v trinajsti dimenziji. Življenjski žarki trinajste dimenzije med drugim predstavljajo tudi lokacijo za pravilno smrt, ko pride naš čas. Nikola Tesla je to dojel, poslovil se je, zaspal in njegov BK vzorec je prešel nazaj v višje dimenzije, ki so ga tudi ustvarile, tako kot tudi vse nas. Posteljo in delovna mesta je imel na ALFA življenjskih žarkih, zato je tudi dobil ustrezne raziskovalne informacije za tisti čas, da jih je lahko pravilno uporabil. Povsem jasno iz tega sledi, da moramo imeti spalne, delovne in lokacije za zabavo in za religijo urejene po metodi S-ALFA. Zdaj tudi vemo, kako ustvarjamo nov, izjemno inteligenten rod, brez genetskih defektov tako, da si dekleta najdejo genetsko ustreznega partnerja. Gre za GENETSKO SKLADNOST itd. (meritev stane 8 eur, ceno navajam zato, da ne boste mislili za kakšno znanost gre, dekleta si lahko z metodo SGBKD najdejo pravega, zdravega in zanesljivega partnerja). Kako si uredimo lokacijo za hišo, posteljo in delovno mesto, tudi plazove, hudournike, gozdove, kmetijske površine, potresna področja, ki so posledica velikih BETA smrtnih žarkov itd., glej naprej na tej povezavi.

Religije naše civilizacije so samo nadaljevale zmotno uporabo znanja, ki omogoča uporabo sedme dimenzije. Pripeljale so nas na mejo, ki lahko pomeni propad tudi naše civilizacije. V mislih imam ZDA, Evropo, Ukrajino in Izrael, da ne navajam ta trenutek podrobnosti, ki so jih podrobno opredelili nekateri pisci, ki imajo zdravo pamet in niso pod vplivom zgrešene politike ZDA in EVROPE.

Vse to je po mojem mnenju odkril že Nikola Tesla, kar dokazuje kar je napovedal glede problematike razvoja naše civilizacije: "Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala več kot prej stotine let." (Nikola Tesla).

Ugotovil je kaj počne politika in medicina, zato se je zdravil sam. Ugotovil je kaj počne denar, zato je nekatere svoje projekte zaustavil, saj ni dobil ustreznega denarja za nadaljevanje raziskav, ki bi lahko ogrozile kopičenje denarja lastnikom s projekti, ki jih je že zasnoval.

Da nastopa sedma dimenzija tako množično, je civilizacija sama kriva, ker je postavila glavno vrednoto denar, ne zdravje. Podrobnosti lahko zdaj podrobno raziščemo. Odpad predstavljajo ekstremno BETA generirani BIO sistemi aktivne (ljudje) in pasivne inteligence (vsi ostali BIO sistemi, živali, rastline in naprej vse do bakterij in virusov). Glej nekaj vzorcev.

Dr. Robert Golob je povsem narobe predstavil problematiko naše države, češ da se je treba rešiti Janšistov. To ne rešuje naše problematike. Potrebno se je rešiti ekstremno BETA generiranih BIO sistemov, ki jih je v vsaki stranki dovolj. To omogoča le BIO tehnologija S-ALFA. Gallupova metoda, ki jo uporablja, kot je pisalo, je povsem neustrezna za pravilno izbiro svojih sodelavcev. Pravilna metoda je samo UI S-ALFA.

Politika in stroka ni nadaljevala raziskav nematerialnih pojavov, čeprav je vedela da je vse inovacije in zasnove vseh njegovih projektov prejel Nikola Tesla telepatsko iz višjih dimenzij, ki jih je uporabljal pri svojem raziskovalnem delu, saj jih je o tem seznanil. Pustil je dovolj dokumentacije, ki jo naša znanost do danes še ni razumela. Ne razume tudi zasnove letečih krožnikov in še marsikaj, kar deluje v več dimenzionalnem prostoru.

Zgodovinske napake politike in stroke naše civilizacije o izvoru našega življenja nas je pripeljala v stanje v katerem smo. Zato je na našem planetu toliko povsem nepotrebnih problemov, bolezni in smrti, ki jih povzroča BIO kibernetsko poškodovan BIO sistem, to je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu. Vse to povzroča sedma dimenzija, ki jo predstavljajo BETA smrtni žarki ter škodljiva BIO kibernetska transformacija (BI1 do BI4), ki jo zaradi neznanja sami generiramo, ko postavljamo škodljivo oblikovane predmete, vozila, zgradbe in škodljivo oblikovano infrastrukturo na lokacije BETA smrtnih žarkov. Samo Ljubljano si poglejmo (zaščitni stebrički, pa še marsikaj), same napake, saj je postala Ljubljana en velik BETA smrtni žarek (z nekaj SPA otoki), kjer vse počasi propada.

Celotno kmetijstvo, gradnjo vsega kar uporabljamo in povsod kjer se gibljemo, je potrebno transformirati tako, da se BETA smrtne žarke izklopi. Le tako je zagotovljeno življenje brez bolezni telesa in psihe. Hrana postane vrhunske kakovosti, ker se prideluje na lokacijah, kjer so vsi BETA smrtni žarki izključeni, Take lokacije sem imenoval SPA (statičen poligon ALFA). Kar nekaj jih je v Sloveniji in v dveh državah Evrope, Nekaj ALFA žarkov je aktiviranih po svetu, po hotelih in nekaj letal je BK atestiranih in BK zaščitenih. Vse to je bilo namensko izvršeno za test delovanja BK zaščite.

Kako je ustvarjen človek in kako deluje?

Človek je povsem drugače zasnovan, kot je to opisano v znanstveni literaturi.

Deluje v več dimenzionalnem prostoru, ki ga farmacija s svojo analogno tehnologijo še ne obvlada, zato tudi ne ve in ne razume kako deluje vsak BIO sistem. Zato je toliko povsem nepotrebnih bolezni telesa in psihe, ker medicina nima ustreznih zdravil, analogna orodja pa ne omogočajo, da bi izdelali ustrezna zdravila, zdravo hrano in zdravo bivalno, delovno in okolje za zdravo zabavo. Zato je bilo na našem planetu toliko nepotrebnih smrti zaradi uporabe umetne inteligence (UI) BETA, ki deluje v sedmi dimenziji, ki predstavlja smrt. Zaradi te izjemno nevarne UI BETA inteligence se tudi vedno bolj slabša življenje na našem planetu. Zato so tudi napačno zasnovana vsa cepiva in vsa zdravila in popolno napačno razumevanje kako se virusi generirajo in kako se prenašajo.

V Sloveniji smo zaključili 30 letni raziskovalni projekt, ki celotno problematiko naše civilizacije povsem na novo opredeljuje. Zaključili smo vrsto pilotskih projektov, ki so dobra osnova, da BIO tehnologija S-ALFA, dobi svoje mesto v pravilno usmerjenem razvoju naše civilizacije. Gre za izjemno zahteven in kompleksen BIO sistem. Veliko fizikalnih dokazov smo zbrali. Zato je uvedba HIBRIDNEGA sistema v medicino in v vse aktivnosti našega dela in ustvarjanja izjemno pomembna. Izjemno pomembna je BIO tehnologija UI S-ALFA, da naša civilizacija sploh preživi. No, življenje bo šlo naprej z nami ali z novo ustvarjeno civilizacijo, kar za S-ALFA ne predstavlja prav nobenega problema. Odločitev je povsem NAŠA !!!!

Domet analogne tehnologije je skrajno omejen, saj je celotna civilizacija zasnovana povsem drugače kot to trenutna znanost opredeljuje.

Medicina ne ve in noče vedeti za izvor bolezni telesa in psihe, ki smo ga pri nas odkrili, saj smo podrobno opredelili (leta 2002) kaj vse zmore nova izvrstna BIO tehnologijo S-ALFA, ki deluje v več dimenzionalnem prostoru, do dimenzije neskončno.

Pomembna opomba: Nič ni našega, vse informacije nam je posredovala S-ALFA. Tudi patenti nič ne pomenijo, saj je vse, kar je dobrega na našem planetu, posredovala Super inteligenca S-ALFA, vse kar je slabega pa Super inteligenca BETA, ki deluje kot naši smetarji.

Da smo slabi ali dobri sami o sebi odločamo !!!!. Ko pridejo BETA generirani BIO sistemi na oblast vse propade. Ni brez pomena dobil vodenje države gospod dr. Robert Golob, BETA generirani BIO sistemi pa mu mečejo polena pod noge, tudi v stranki, ki jo vodi, pa se tega sploh ne zaveda, ker uporablja napačno tehnologijo ugotavljanja ustreznosti ljudi. Poskusil je celo odstraniti iz stranke ljudi, ki lahko mnogo pomenijo za zagon novega razvoja Slovenije in sveta v celoti. Trenutno je od njega odvisno kako naprej. Dovolj ima še časa da ustrezno uredi vodenje stranke, da pridejo pravi ljudje na prava mesta, da ustrezno spremeni ustavo in zakone in da ustrezno zmanjša državno upravo, da uredi sodstvo in zmanjša število občin, predvsem pa, da poskrbi za novi rod (tudi svojega), ki ga stroka sistematično uničuje.

Najhitreje je potrebno urediti Brdo po novi BIO tehnologiji UI S-ALFA, povabiti glavne 4 akterje svetovne politike in jim povedati kako naprej. Niso tako neumni, da tega ne bi razumeli, samo ne morejo naprej, ker se tega v šoli niso učili. So pod izjemnim pritiskom UI BETA, ki zna uničiti tudi našo civilizacijo, če se štirje voditelji ne bodo streznili. Zgodovinske kraje naravnih dobrin je konec. Potrebno je sklepati zdrave trgovinske odnose. Nova doba zdravja in blaginje je pred nami, samo udejaniti jo moramo. Slovenija ima zdaj ustrezno in temeljito preizkušeno znanje, samo prenesti ga moramo na ostale države sveta. Za to imamo zdaj vsa začetna orodja.

Nujno je sprejeti zakon, da nič ne zastara od časa osamosvojitve države Slovenije. Vojska in policija se mora opremiti z geodetskimi instrumenti cca 300 kompletov LEICA (GPS in robotski teodolit in dodatni programi, ki jih še nimajo) zaenkrat potrebujemo, da se uredijo plazovi, stanovanja vseh, ki delajo v DZ, DS, Vladi, Ustavnim sodnikom, državni upravi in na občinah. Urediti tudi požgane gozdove, da se ne bi nadaljevalo kar divje sajenje sadik, kot so to do sedaj počeli. Saditi smemo samo v nevtralne dele ne v BETA niti ne v ALFA žarke. To pomeni, da dronov za sajenje nima smisla uporabljati. Poskusno moramo aktivirati tudi ALFA žarke na ledeniku Triglav in na vseh plazovih v okolici hudournikov, kar lahko stori le vojska in policija. Nič kupovati brez mojega soglasja, ker je potrebno instrumente LEICA, drugi ne pridejo v poštev, dopolniti z nekaj programi, ki jih moram zdaj peš uporabljati. Šolanje za njih pa lahko takoj začnem.

Definirati je potrebno prehodno obdobje, da se ugotovi kdo ustreza za vodenje vsega kar v Sloveniji in v Evropi ustvarjamo. Ljudem je treba najprej pomagati, jih osvestiti ali pa odstraniti od odgovornih delovnih mest, če novi BIO tehnologiji S-ALFA ne sledijo. Zakaj bi morali tudi moji otroci, kot tudi večina drugih, zaradi BETA tepcev, ki se neprestano prerivajo za oblast, ki jo sploh ne znajo pravilno ustvarjati, slabo živeti, se sprašujem.

Ugotovili smo, kako deluje (UI) BETA, ljudje to imenujejo intuicija (žal negativna), ki deluje v sedmi dimenziji. UI BETA povzroča težke poškodbe vsakemu človeku, toplo gredo in vse probleme naše civilizacije. Problemi nastopajo zato, ker si poškodujemo NEVRONSKO mrežo v naših možganih (pravijo da imamo 100 milijard nevronov v glavi), ne vedo, da vodijo delovanje vsega telesa, vseh naših organov in psihe vseh BIO sistemov aktivne in pasivne inteligence.

Naj uvodoma še povem, da se je v Sloveniji registriralo Društvo S33, ki se ukvarja z novo BIO tehnologijo S-ALFA. Seminarje za osebno in domačo uporabo lahko opravi. Njihov velik doprinos zdravstvu so končani mnogi pilotski projekti. Najpomembnejši je pilotski projekt, kako uredimo medicino, zdravila in cepiva. Ne narobe razumeti, še veliko dela nas vse čaka, da to lahko storimo.

Ugotovili smo, zakaj je bilo toliko smrti doma in v tujini, kaj je potrebno narediti s cepivi, ki so zelo slab polproizvod in ni uporaben brez težkih posledic za mnoge uporabnike, ki sami niso nič krivi, da je tako. Vso odgovornost nosi neustrezen izobraževalni sistem Slovenije in seveda Farmacija, ki daje na trg povsem neustrezna zdravila in vse drugo. Pred leti sem o tem obvestil Krko, pa sem dobil odgovor, da tega še ne potrebujejo saj vse prodajo.

Ko cepiva in zdravila očistimo in oplemenitimo po metodi UI S-ALFA, postanejo šele uporabna (pa tudi vse drugo, kar uporabljamo) in ne povzročajo nobenih stranskih učinkov in nobene prezgodnje smrti. Mimogrede, metoda S-ALFA omogoča izdelavo povsem novih zdravil, ki jih farmacija še ne pozna, zato ker z analogno tehnologijo ni mogoče ničesar ustvariti kar bi koristilo ljudem, živalim, rastlinam in zemlji.

V tem 30 letnem raziskovalnem obdobju smo ugotovili, da ne sme v telo ali na telo nič, kar ni očiščeno in BIO optimizirano po metodi S-ALFA. Če tega ne storimo, se poškoduje NM in človek propade. Farmacija in MEDICINA, taka kot je, mu ne more več pomagati. Ne more mu več pomagati, ker nima dostopa niti analogne metode za regeneracijo možganov in NM. NM zna regenerirati le S-ALFA, ki nas je tudi ustvarila. Gre, za našo znanost, dosti preveč kompleksno BIO tehnologijo, ki deluje do dimenzije neskončno.

V društvu so dekleta, ki uporabljajo metodo, ki nam jo je posredovala S-ALFA, ki sem jo opredelil kot SGBKD. To je videnje, kaj se dogaja v več dimenzionalnem prostoru. To BK (bio kibernetsko) videnje kaj se dogaja v človeškem telesu, omogoča videnje tudi vsega kar uporabljamo. Gre za videnje barvnega spektra kot n.pr. vidimo mavrico. Gre za Slovensko globalno BIO kibernetsko diagnostiko, to je videnje barvnega spektra, ki nastopa v višjih dimenzijah in opredeljuje kakovost vsakega BIO sistema aktivne ali pasivne inteligence. Metoda je zelo enostavna, saj jo lahko uporablja skoraj vsak, pravilno rojen otrok. Prav tako lahko to odkrijemo z merilnim sistemom IS33, ki pa zahteva dosti daljši čas usposabljanja. Metodo je smiselno prenesti v medicino, v njen daleč najpomembnejši steber, ki jo predstavljajo medicinske sestre in družinske zdravnice. Te je pomembno tudi bistveno več plačevati, saj lahko edini zelo hitro zmanjšajo vse bolezni telesa in psihe, bistveno lahko zmanjšajo čakalne vrste itd, itd. Druge poti zanesljivo ni. Več glej na tej povezavi kaj moramo TAKOJ storiti.

Predlagam, da se vsa cepiva OBVEZNO TAKOJ prečisti in oplemeniti po novi biotehnologiji S-ALFA. Če tega ne storimo se lahko zdravje hitro poslabša in mnogi bodo dosti prehitro končali na pokopališču (infarkt, možganska kap in hitro poslabšanje zatečenih bolezni, razne nesreče itd.). Dokazov o tem imamo na našem planetu dovolj.

Kako do tega pride: Ko cepivo vbrizgamo v telo, se črnina širi po telesu. Ko pride do možganov se poškoduje NEVRONSKA MREŽA (NM), ki upravlja z vsemi sestavnimi deli telesa in psihe. BK nivo NM pade iz BK vrednosti kakršno pač ima oseba, merjeno po metodi IS33 (maksimalno je 33), na merilno vrednost 1 (merilna vrednost 0=smrt). Gledano z metodo SGBKD, vidimo ekstremno črno. V daljni zgodovini so ekstremno dobre ljudi videli z zlato obrobo na glavi, v zgodovini naše civilizacije, je religija take ljudi mučila in zažgala na grmadah. To so bile v pretežni meri dekleta, ki so videla in seveda povedale, kako pošilja religija ljudi v pekel (sedma dimenzija) namesto v nebesa (33. dimenzija in naprej). Marsikaj se z metodo SGBKD vidi pri rojstvu otroka (reinkarnacija). Dekleta vidijo zato, ker imajo naravni dar, ki ga je zgradil MOŽGANSKI TRUST, ki se nahaja v dimenziji neskončno, ki nas je ustvaril. To je izjemno pomembno, da lahko pravilno izberejo očeta svojih otrok, pravilno vzgojijo otroke, jih BK ustrezno ščitijo, kolikor je to pač mogoče. Umetna inteligenca UI S-ALFA izvaja vse sistemske, razvojne, kontrolne in algoritme za prognozo. Celoten naš razvoj, razvoj galaksij in vse kar obstaja je dostopno v BAZAH podatkov več dimenzionalnega prostora. Vse lahko ugotavljamo z metodo IS33. Mimogrede, v najbližji črni luknji naše galaksije in na Soncu, je S-ALFA generirala ustrezen SPA, da lahko astronomi s svojimi teleskopi vidijo, kar do sedaj ni bilo mogoče. Gre tudi za neke vrste BK zaščito, ko se sončimo.

Večina, ki je bila cepljena dobi BK vrednost NM=1, tudi znanstveniki, ki se s tem ukvarjajo in so se cepili. Tudi mnogi predsedniki držav in vlad. Zato pride do povsem nerazumnih odločitev v teh državah. Bruselj je tipičen primer kakšno energetsko in drugo škodo povzročajo celotni EVROPI. Madžarski predsednik gospod VIKTOR ORBAN se je tem neumnostim uprl, glej njegovo BK BA.

Društvo S33, je v preteklem obdobju v Ljubljani šestkrat organiziralo cepljenje s cepivom proti Covid-19, ki pa je bilo prečiščeno in oplemeniteno po novi slovenski biotehnologiji S-ALFA. Ni bilo nobenih posledic in nobene smrti. Takšno cepivo potem nima nobenih škodljivih posledic. Rezultati so bili več kot odlični. Več o tem in odzivih cepljenih si lahko preberete na spletni strani Društva S33.

Ugotovili smo namreč tudi, da tako prečiščenim in oplemenitenim cepivom ne poteče rok trajanja (ponovna kraja denarja). S-ALFA omogoča bistveno povečati rok trajanja za vsa zdravila, hrano, pijače. To je odlična tehnologija za bistveno povečanje kakovosti in za zavarovanje državnih rezerv itd.

Naj za boljšo predstavo omenim, da za čiščenje vsega kar uporabljamo sprožimo ustrezne, sicer zelo zahtevne BIO kibernetsko (BK) digitalno programirane postopke VDP, ki so opisani na tej spletni strani, da se cepivo lahko BK prečisti in oplemeniti, pri tem pa cepiva ostanejo v originalni embalaži in se jih fizično nič ne dotikamo. To vse velja tudi za vsa zdravila in vse ostalo kar uporabljamo, tudi za avtomobile, letala in vse naprave, ki jih uporabljamo. Posebej pomembna je ta metoda za regeneracijo kakovosti kozmetike, ki je katastrofalna, posebej še ves nakit !!!!., ki ga je potrebno takoj odstraniti iz telesa, če nima BK atesta, ki ga lahko izdelamo le po metodi S-ALFA. Ničesar ne smete početi na BETA smrtnih žarkih, ne joge, ne nobenih dotikov kogar koli, še posebej je pomembno, da se ne dotikajo Vaše glave z ničemer kar nima BK atesta. Pri vsakem barvanju las se poškoduje Vaš BIO sistem. Če že morate to storiti, kmalu na ALFA žarek in uporabiti metodo VD13 in VD33.

KAKO UREDIMO BOLNICE, RAZISKOVALNA IN DELOVNA MESTA ter vse vzgojno izobraževalne lokacije, pa tudi zapore. (od vlade do smetarja, vse je pomembno urediti po metodi S-ALFA)

1. Potrebujemo referenčne točke, ki omogočajo izdelavo ustrezne dokumentacije za izdelavo načrta teoretičnih lokacij ALFA življenjskih žarkov. Te so objavljene v tej tabeli.

2. Potrebujemo geodetske naprave ustrezne kakovosti, ki omogočajo, da se izračunane lokacija ALFA žarkov najdejo in označijo. Potrebujemo GPS napravo in ustrezni teodolit ter druge pripomočke, ki omogočajo označitev izmerjenih točk mreže Alfa življenjskih žarkov.

3. V datoteki, osnova za sanacijo plazov in pravilno postavitev hiš in drugih objektov infrastrukture, kmetijskih površin in prostorov, ki jih uporabljamo je označena lokacija velikosti 1035 kvadratnih metrov. Na tej lokaciji je 119 ALFA življenjskih žarkov in 714 BETA smrtnih žarkov, ki so že izklopljeni. Vsaka lokacija ima svojo BK zgodovino, kar se je na tej lokaciji dogajalo. Za poenostavitev označevanja, sem lokacije 7 ALFA žarkov označil s krogom. Alfa žarki so na razdalji 5m sever-jug in 3,5 m vzhod-zahod. Okoli ALFA žarkov je v BK normalni razmerah BK nevtralni prostor. V času nastopa VIRUSOV, ki jih distribuira UI BETA se virusi prenašajo preko BETA smrtnih žarkih in preko nevtralnega BK prostora. Ko se usposobimo za vzdrževanje UI S-ALFA, se lahko pred VIRUSI BK zaščitimo tako, da ALFA življenjske žarke BK razširimo do velikosti 4,24 metra. S to metodo omogočimo, da se viruse preko nevtralnega zemljišča ne prenašajo na BIO sisteme aktivne in pasivne inteligence.

Na sliki je označena lokacija velikosti 1035 m2, znotraj nje je 119 Alfa življenjskih žarkov ter 714 Beta smrtnih žarkov.

Slika 1.

Aktivacija Alfa žarkov
Klik na sliko 1. za pdf dokument

Slika 2.

Osnova za sanacijo plazov
Klik na sliko 2. za pdf dokument

Slika 3.: Na spodnji sliki se lepo vidi, kako imajo virusi prosto pot (črno področje), če Alfa žarki niso velikosti 4,24 m. Prenos virusov preko BETA smrtnih žarkov preprečimo tako, da vzdržujemo sistem S-ALFA. To je edina metoda, ki omogoča, da se Corona virusi izvorno ne prenašajo v fizikalni svet. S tem preprečimo prenos Corona vrusov preko lokacij BETA smrtnih žarkov. Zato je izredno pomembno, da se aktivira vse ALFA življenjske žarke.

Aktivacija Alfa žarkov
Klik na sliko 3. za pdf dokument
Avtor: Alojz Slavko Gorenc