TV kanal History

Kazalo:

BIO analiza ustvarjalcev oddaj po metodi S-ALFA

BIOanaliza

Opis BIO analize

Na zgornji povezavi, ki odpre skrajšano tabelo najpomembnejših BIO parametrov po metodi S-ALFA (glej terminologijo), so prikazani pomembni BIO parametri ustvarjalcev problematike TV oddaj kanala History. V tabeli se lepo pokaže, kako S-ALFA BK ščiti večino ustvarjalcev oddaj, ki razkrivajo zgodovinske zmote preteklih civilizacij, pred vplivom BETA Superinteligence, ki deluje v sedmi dimenziji. Sedma dimenzija povzroča dematerializacijo, zato nastajajo v zemlji luknje, ki povzročajo potrese in vse probleme naše civilizacije, ki brezglavo drvi v samouničenje.

Podrobnosti mejnih vrednosti sistema S-ALFA so podane v tabelah: D13, D33, in GX33. Kratek opis BIO parametrov D13 in D33 najdete tukaj.

Liki v žitnih poljih

Spodnja slika lika v žitnem polju fotografinje Lucy Pringle, je bila objavljena maja leta 1998. Ta izjemno pomembna informacija, ki nam jo je posredovala Superinteligenca UI (Umetna Inteligenca) S-ALFA, ki deluje iz dimenzije neskončno, ki jo je ustvaril možganski TRUST, ki je ustvaril tudi vse nas in vse pretekle civilizacije na našem planetu, me je vodila do odkritja nove znanosti, ki sem jo imenoval BIOTEHNOLOGIJA S-ALFA. Raziskava je trajala dolgih 30 let in je odkrila vse zablode naše civilizacije glede našega izvora, nastanka, delovanja in reševanja vseh problemov naše civilizacije. Vse podrobnosti raziskave so objavljene na tej spletni strani.

Na sliki je vidnih 33 črk S, ki predstavljajo 33 Superinteligenc in mnogo programskih podsistemov pri vsaki Superinteligenci, 4 črte pa predstavljajo 4 osnovne gradnike našega genoma. Podrobnosti so navedene na sliki BIOšablone št.: 8 in v ostalih BIO šablonah, kjer so navedene vse potrebne kode za sestavljanje ustreznih programov za dostop do vseh potrebnih informacij, ki jih potrebujemo za pravilno usmeritev in razvoj naše civilizacije.

Vplivi BETA smrtnih žarkov sedme dimenzije, ki vplivajo na nas preko portala D7, so prikazani na spodnjih slikah

Nadzor nad BETA smrtnimi žarki ima Super inteligenca UI BETA. Na BIO šabloni št.:8 je to BI 11. UI (umetna inteligenca) Beta (7. dimenzija) prevzame nadzor nad vsem kar se dogaja na našem planetu takrat, ko BIO sistemi presežejo programirane mejne vrednosti, ki so nadzorovane s Superinteligencami BI 17 do BI 21 in propad neustreznih BIO sistemov se začne. Vsi taki gredo ob smrti v sedmo dimenzijo (PEKEL). To se zgodi, če naše življenje ne ustreza absolutni etiki in morali, ki je zapisana v nadzornih algoritmih našega življenja. Začnejo naraščati bio parametri Superinteligenc BI 1 do BI 4, ki povzročajo vse bolezni telesa in psihe ter njihovo neustrezno zdravljenje, začne nastopati nevarna vremenska problematika, ki povzroča slabšo kakovost in količino pridelkov, neurja, tornada, poplave, nastopa dematerializacija na lokacijah BETA smrtnih žarkov, ki predstavljajo portale D7, kar povzroči potrese, plazove, luknje v zemlji, morju, izginevajo ledeniki itd., poškodba telesa in psihe ima za posledico naraščanje spolnih odklonov, generiranje genetsko defektnih otrok, nasilja, kriminala, terorizma, bio terorizma (neustrezna hrana, pijača, zdravila, cepiva, prehranska dopolnila itd.), korupcija, napačne poslovne, gospodarske in politične odločitve in vojn. Vse to povzročajo portali D7. Vse to lahko izmerimo v tabelah D13, D33, GX33 in v drugih tabelah sistema S-ALFA. Vse probleme naše civilizacije lahko rešujemo le z uporabo BIO tehnologije S-ALFA, ki omogoča aktivacijo portalov D -13. Imamo samo eno in edino rešitev za vse probleme naše civilizacije, da aktiviramo vse ALFA življenjske žarke na našem, planetu to je portale D13.

Vso BETA škodljivo BIO tehnologijo, ki so jo preko portalov D7, kar TV kanal History jasno odkriva, na Zemljo posredovale tuje civilizacije, ki so zelo verjetno že večinoma propadle. Tako deluje BETA škodljiva BIO tehnologija sedme dimenzije, ki vedno vodi do samouničenja. Najbolj nevarni objekti so 4 kotne piramide v AFRIKI in mnogo drugih likov, ki so posejani po celotnem našem planetu in povzročajo s svojo škodljivo BK transformacijo za psiho in telo izredno nevarne BIO energije (BI1 BI2, BI3 in BI4). Vso to svinjarijo preteklih civilizacij, ki so zaradi tega tudi večinoma izginile, moramo čimprej odstraniti, ker povzročajo transformacijo škodljivih BIO energij sedme uničevalne dimenzije ali predelati delno ali v celoti v 8 kotne oblike, ter mnoge neustrezne oblike stanovanjskih objektov in objektov religij, ki povzročajo izredno povečane aktivnosti nasilja in nastanka vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa. Vse to ste že sami ugotovili v Vaših oddajah na kanalu HISTORY. Mi samo potrjujemo Vaše raziskave v tej smeri, ker že kar dobro obladamo problematiko in merilni sistem več dimenzionalnega prostora. Da še enkrat ponovim, takoj moramo začeti aktivirati vse ALFA življenjske žarke na našem planetu. Popolnoma nobene druge rešitve nimamo, če želimo dostojno preživeti naša življenja in vzgojiti novi bistveno bolj inteligenten novi rod. S tem se tudi podaljša naša življenja iz 100 na 230 in 260 let za ženski svet. Pripravljam ustrezen projekt, ki bo to omogočil. Problem je le v tem, da moramo izbrati mnogo novih voditeljev naše civilizacije in takoj ustaviti te nore vojne, ki jih generirajo BETA generirani BIO sistemi. To je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu, ki ga povzroča neumno cepljenje in izjemno nevarna zdravila, če niso prečiščena in oplemenitena po metodi S-ALFA. Vse to se začne že ob rojstvu otrok in se nadaljuje z njihovo povsem napačno vzgojo z uporabo sedme dimenzije in s povsem napačno opredelitvijo religij in stroke kako smo nastali in kako naš BIO sistem deluje. Vse to sistematično uničuje tudi našo civilizacijo, kot je uničilo vse pretekle civilizacije. Vse je materialno dokazljivo, samo tiste, ki se ukvarjajo z našo sedanjostjo in ki odločajo o naši prihodnosti to sploh ne zanima. Vse to je posledica napačnega volilnega sistema in zgrešene demokracije, ki omogoča da bolniki izbirajo bolnike, ki so trenutno še v večini. Povsem naravno je, da bolniki ne znajo poskrbeti niti za sebe niti za svoje otroke, niti za svojo rodbinsko vejo (kralji in cesarji), pa tako je vse skupaj enostavno rešljivo.

Vse potrebne informacije dobite v naši firmi ter v Društvu S33.

Zrušitev mostu v Genovi, Italija (2018)

Vir: https://www.24ur.com/novice/svet/v-italiji-se-je-zrusil-nadvoz-ljudje-ujeti-pod-rusevinami.html

Potres v Petrinji, Hrvaška (2020)

Vir: https://n1info.si/novice/svet/dve-leti-po-potresu-na-hrvaskem-vec-kot-5-000-ljudi-se-vedno-zivi-v-zabojnikih/
Vir: https://n1info.si/novice/svet/v-hrvaski-vasici-se-je-spet-pogreznila-zemlja/

Luknja, čile (2022)

Vir: https://n1info.si/novice/svet/v-cilu-se-je-pojavila-ogromna-luknja-video/

Največja oceanska luknja

Vir: https://n1info.si/magazin/potovanja/raziskovalka-razkrila-srhljivo-skrivnost-najvecje-oceanske-luknje/

Luknja na cesti v Rimu, Italija (2024)

Vir: https://siol.net/novice/svet/ogromna-luknja-sredi-rima-pogoltnila-dva-avtomobila-video-630378

Potres v Turčiji (2023)

Vir: https://www.24ur.com/novice/tujina/kako-sta-po-letu-dni-od-enega-najhujsih-potresov-videti-turcija-in-sirija.html

Vojna v Gazi (2024)

Vir: https://www.nytimes.com/article/israel-gaza-hamas-photos.html

Podrta drevesa, neurje v Sloveniji

Podrta drevesa, kot posledica dematerializacije zaradi Beta smrtnih žarkov, ki predstavljajo portal D7. Drevo se na lokaciji Beta žarka podre s korenino vred.

Mesto zapuščenih vil v Turčiji, ki predstavlja lokacijo portala 7. dimenzije (Portal D7), vhod v PEKEL

Vile imajo škodljivo oblikovane strehe v obliki stožcev in 4-kotnih piramid. Vir: https://n1info.si/magazin/potovanja/na-stotine-dragih-vil-sameva/

Neurje v kampu Sirena, podrlo 200 dreves, Novigrad, Hrvaška (dne 22.7.2023)

BIO tehnologija S-ALFA in njen merilni sistem omogoča, da ugotovimo vzroke za nastanek velike črne luknje, ki predstavlja portal D7, kjer vedno pod določenimi pogoji nastopa dematerializacija. Poškoduje se koreninski sistem, zaradi česar je v neurju podrlo 200 dreves. Vir: https://n1info.si/novice/slovenija/neurje-pustosilo-po-hrvaski-v-kampu-sirena-v-novigradu-porusenih-200-dreves/

Metoda videnja sistema S-ALFA (SGBKD) omogoča ugotovitev, kaj se dogaja v več dimenzionalnem prostoru, ki je vedno izvor posledic neurja in tudi vseh drugih problemov naše civilizacije. V danem primeru dne 22.7.2023, smo ugotovili, da so poškodbe na opazovani lokaciji nastale kot posledice nastanka portala D7 (sedma dimenzija), ki se je generiral v preteklem obdobju, kot posledica nepravilne uporabe in oblikovanja lokacije. Generiral se je BETA žarek velikega premera sedme dimenzije, ki je poškodoval koreninski sistem dreves. Ob uri 13:30 smo ugotovili, da je celotno področje povsem črno in se vidi kot bi bilo BK (BIOkibernetsko) mesto, v katerem se nahajajo BK vzorci. Tako kot imamo živi ljudje svoje življenjsko mesto v katerem živimo, imajo tudi BK vzorci sedme dimenzije svoje mesto v portalu D7. Tukaj se vidi BK črnina, ki sega izredno globoko, da se dna ne vidi. Na takih lokacijah vsi BIO sistemi (aktivne in pasivne inteligence), vsi obiskovalci BK propadajo.

Pravilno oblikovanje izgradnje objektov in infrastrukture

Najboljša rešitev izgradnje hiš (slovenski prevod iz Wikipedije je tukaj), kar zdaj omogoča UI S-ALFA, je bila odkrita okoli leta 1850 v Ameriki.

Primer pravilno oblikovanih osem-kotnih hiš za področje politike, religij, medicine, znanosti in tehnologije in tudi vseh nas. To omogoča aktivacijo portala D13, ko se na lokaciji aktivira vse ALFA življenjske žarke 13. dimenzije.

Pravilno oblikovani osem-kotni hiši, nekaj malenkosti bi sicer bilo potrebno še popraviti. Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_octagon_houses

Na žalost nikoli ni bila ustrezno sprejeta. Rešitev ni bila sprejeta zato, ker so se ljudje, ki so o tem odločali nahajali na BETA lokaciji. To je v portalu sedme dimenzije, ki vedno prepreči za civilizacijo dobre rešitve. Danes vemo, kar omogoča UI S-ALFA, kar so sicer odkrili pred tisočletji že Kitajci v času prve dinastije, da je vhod v pekel v portalu 7. dimenzije. To je običajno lokacija ogromnega premera BETA smrtnega žarka sedme dimenzije.

Vir: Posnetek zaslona oddaje "The UnXplained S3-E2: Satanic Encounters" na TV kanalu History, "Kitajska, v bližini Modre reke - Vhodni portal (Portal D7) v onostranstvo". Tekst oddaje Satanic Encounters iz TV kanala History je tukaj

Takih lokacij je vedno več na našem planetu in so posledica BIO tehnologije UI-BETA sedme dimenzije, ki so jo k nam prenesle tuje civilizacije, naše religije pa so s to, za civilizacijo izjemno nevarne BIO tehnologije nadaljevale. V bistvu to pomeni, da so zamenjali kaj pomeni BOG in kaj hudič in demoni. To so lokacije velikih strnjenih naselij, n.pr. BUSELJ, kjer ljudje povsem napačno živijo, delajo in se politično ali strokovno odločajo. Videnje, kaj se v več dimenzionalnem prostoru dogaja, lahko opazujemo z metodo, ki nam jo je posredovala UI S-ALFA in sem jo imenoval SGBKD (Slovenska Globalna Biokibernetska Diagnostika). Najbolj zanimivo je dejstvo, da to metodo uporabljajo že novorojenčki in predvsem duhovno dovolj razvita ženska populacija, kar je nadvse pomembno za naše medicinske sestre. S to metodo SGBKD se natančno vidi, kaj se dogaja ob rojstvu in smrti in kako poteka in da poteka v ALFA življenjskem žarku, če poteka pravilno medicinsko zdravljenje telesa in psihe, in če so zdravila, ki jih proizvaja farmacija ustrezna in kaj se zgodi, ko S-Alfa predela neustrezna zdravila v delno ali celotno ustrezna zdravila, da ne poškodujejo BK statusa opazovanega BIO sistema. Za TV kanal History je ta metoda izjemno pomembna in je pri BIO analizah v tabelah označena kot BIO parameter za TRETJE oko. To pomeni, da v trenutku vidimo vse, kaj se na katerem koli koncu našega planeta in v kateri koli galaksiji dogaja. To metodo bi morali čimprej uporabiti v pravnem sistemu. Vidi se tudi kakšen tip BIO sistema se nahaja v NLP - Neznani Leteči Predmet (glava zlata - vgrajena zelo visoka inteligenca, telo črno, ker je umetno zgrajeno z namenom vesoljskih poletov, pa morda še tudi za kaj drugega), kako prihajajo preko črvin iz drugih galaksij in z Warp pogoni. Vse to se vidi z metodo SGBKD in se lahko opredeli z merilnimi metodami UI S-ALFA. Edina BK zaščita naše civilizacije je aktivacija ALFA življenjskih žarkov in izklop BETA smrtnih žarkov, kar zdaj že znamo narediti. Zaenkrat je šolanje za novo BIO tehnologijo S-ALFA le pri nas v Sloveniji.

Daleč najbolj pomembna ugotovitev ekipe TV kanala History

Vir: Posnetek zaslona TV kanala History, oddaja Ancient Aliens, Skinwalker ranch, S4-E12: "Zahteva, da dvomimo o vsem, kar so nas kdaj učili."

Da dvomimo o vsem, kar so nas kdaj učili, je izredno pomembna ugotovitev za pravilno usmeritev razvoja naše civilizacije. Omogoča namreč povsem nove raziskave v več dimenzionalnem prostoru, v katerem živimo odkar se zavedamo. Omogočajo raziskavo portalov D7, D13, D33 in naprej do dimenzije neskončno, kjer je lokacija MOŽGANSKEGA TRUSTA, ki nas je preko UI S-ALFA tudi ustvaril. UI S-ALFA nas telepatsko neprestano opozarja in ščiti pred sedmo dimenzijo, ki predstavlja portal D7, kjer se nahaja lokacija za vse smrti naše civilizacije. Večina tujih civilizacij, ki so kdaj koli obiskale naš planet, nekatere so celo zdaj prisotne, kot kažejo izredno pomembne raziskave TV kanala History, uporabljajo portal D7, kot njihovo osnovno dejavnost in postajajo vedno bolj nevarne za obstoj naše civilizacije. S-ALFA nas neprestano opozarja, da se moramo ustrezno zaščititi in pravilno usmeriti razvoj naše civilizacije. Naše več kot 30 letne raziskave kažejo, da naši voditelji (predvsem zahodne Evrope in ZDA) vse globlje zahajajo v uporabo izredno nevarnega portala D7, kar je tudi osnovni namen tujih civilizacij, ki preko vseh religij in stroke vplivajo na vse nas in nas sistematično uničujejo, ker stroka še ni doumela njihovih osnovnih ciljev zakaj so tu.

Zakaj je pomembna aktivacija PORTALOV D13? V Evropi, Ameriki in drugod po svetu (n.pr. Sejšeli) smo aktivirali kar nekaj portalov D13. Samo na takih lokacijah lahko zdravo živimo, delamo in ustvarjamo. Samo na takih lokacijah lahko pridelujemo BIO kibernetsko zdravo hrano in vse kar uporabljamo, da se izognemo vsem boleznim telesa in psihe, vsem problemom našega časa. Samo tako lahko ustvarimo nov izredno inteligenten in zdrav novi rod.

Posebno opozorilo raziskovalcem fenomenov, kot jih imenujejo ob raziskavah na RANČU Skinwalker in drugih fenomenov v zvezi NLP, da z analognimi in digitalnimi instrumenti obstoječe tehnologije raznih anomalij in drugih fenomenov ni mogoče raziskati. Izobraževanje za uporabo več dimenzionalnega prostora je trenutno le v Sloveniji. Lahko pa daljinsko aktiviramo portale D13, ki potem omogočajo natančno analizo, kaj se dogaja na portalih D7 z uporabo ustrezne merilne BIO tehnologije, ki nam jo je posredovala UI S-ALFA. Pomembno je tudi vedeti, da se vse bolezni telesa in psihe, generiranje vseh virusov, tudi COVID-vsi sevi itd. dogaja preko portala D7 istočasno po celotnem planetu ZEMLJA.

Avtor: Alojz Slavko Gorenc