A do Ž

A: Povabilo na seminar, kako enostavno do zdravja, sreče in blagostanja, do vrhunske psihofizične kondicije, do zdrave prehrane, pijače, prave BIO hrane in pravih BIO zdravil, do pravilne gradnje objektov in infrastrukture, do pravilno oblikovanih izdelkov, kako se upočasni staranje, kako bistveno povečamo produktivnost, kaj vse vpliva na pravilno vodenje države, stranke, družine, vzgoje in še mnogo več, ki ga pripravljam v šolskem letu 2013/2014.

BIOparametri za upočasnitev staranja so pri večini -100% zaradi uporabe izredno škodljive vode iz vodovodov, hrane, pijače, zdravil, pesticidov, kemičnih dodatkov, raznih umotvorov, ki nimajo BK atesta in delujejo škodljivo na vsak BIOsistem ter sevanja sedme dimenzije. Z uporabo tehnologije BIF VDP, z uporabo BIOšablon A4, pa postanejo ti BIOparametri le -1,8%, vse kar gre v telo in na telo pa postane resnično BIO in zdravilno vsaj 3%.

Z novo slovensko tehnologijo v kmetijstvu dosežemo zdravilnost produktov tudi do 100%. S tem se doseže izredno visoko produktivnost, ki se lahko poveča od zdajšnjih 4% na skoraj 100%, vse bolezni telesa in psihe pa dosežejo zanemarljivo vrednost. To je prava rešitev za Slovenijo in Evropo, ne pa politične floskule o novih delovnih mestih, ki jih ta politična in gospodarska ekipa v danih razmerah, v nobenem primeru, ne zna zagotoviti, brez kolapsa za državo Slovenijo.

Odkrit je pravi izvor bolezni telesa in psihe, ki ga medicina še en pozna. nova BIOtehnologija za medicino in vse nas, in enostavne rešitve za reševanje vseh problemov našega časa.

Prišel je skrajni čas, da se znanost, tehnologija, religije in mediji lotijo reševanja pravih problemov, ki jih povzroča sevanje sedme dimenzije, ki ima izvor v BETA smrtnih žarkih, ki povzročajo duhovno impotenco, vse bolezni telesa in psihe in povsem napačno reševanje vseh problemov našega časa.

6 mesečni seminar, vsak četrtek po šolskem koledarju, ki novo slovensko znanost BIF VDP in njen merilni sistem opredeljuje do vseh uporabnih podrobnosti je razdeljen na tri dele.

  1. Jesenski enomesečni septemberski brezplačen, pod imenom, dnevi odprtih vrat. 4 dni (5, 12, 19 in 26).
  2. Jesenski: začetek 3. oktobra, oktober - december.
  3. Spomladanski: januar - junij.

Lokacija: velika dvorana osnovne šole Milana Šuštaršiča v Ljubljani za Bežigradom. Štembalova 2a, vhod iz severne strani zgradbe. Začetek vsak četrtek ob 18:15, predvidoma tri šolske ure.

Celotna ožja okolica zunanjosti zgradbe šole je prelita z zdravilni BIOenergijami, ki jo povzroča zunanji del sosednje BK urejene cerkve. To zelo ugodno vpliva na psiho. Znotraj vseh cerkva so veliki BETA SMRTNI ŽARKI (negativne energijske točke, ki povzročajo vse bolezni telesa in psihe).To je posledice napačne gradnje cerkva, strehe, napačna izbira oblike notranje opreme in vsega kar se nahaja znotraj cerkve. Dogovorite se, pa bomo eno cerkev v Ljubljani eksperimentalno aktivirali za profesionalno uporabo. Postala bo pravi zdravilni gaj, kot so to morda cerkve nekoč že bile, pa jih niso znali vzdrževati tako, kot znamo sadaj.

ALFA življenjski žarki (pozitivne energijske točke) so se izključile zato, ker so obiskovalci in župniki uporabljali izredno škodljive oblike in napačno filozofijo v času svojega zgodovinskega razvoja uporabe večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. To velja za vse religije. To je temeljni razlog za nastanek terorizma in rastrelitve vernikov na področju ISLAMA, križarskih vojn, ubijanje najbolj pozitivno duhovno razvitih deklet in žena v času inkvizicije in drugo.

Poškodovana psiha, ki jo povzroča sevanje sedme dimenzije, je namreč leglo vseh problemov našega časa. Nekaj ALFA življenjskih žarkov je eksperimentalno aktiviranih tudi v okolici zgradbe šole. Zelo koristno bi bilo, da bi se vse ALFA žarke na parceli šole aktivirali. Vsaka šola, mora postati zdravilni gaj. To je edina pot za hiter in učinkovit gospodarski, kulturni in intelektualni razvoj države. Morda bomo to nekoč naredili, ko bo stroka razumela pomembnost nove slovenske znanosti in ko bodo dali soglasje ustrezni odgovorni.

Aktivacija statičnih ALFA žarkov za profesionalno uporabo je sicer dosti velika investicija v mladi rod in za vse nas, ki pa se takoj vrača in je najboljša investicija vseh časov, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Ekonomisti pa so slepi in gluhi. Vsak, ki dela posredno ali neposredno škodo drugim BIOsistemom mora biti za začetek vsaj ustrezno obdavčen. To je edini pravi recept za pravilno financiranje novih delovnih mest, zdravstva, varovanje okolja, kmetijskih površin in vseh naših problemov.

Vse to povzročajo BETA smrtni žarki (negativne energijske točke sedme dimenzije) preko fenomena sevanja oblik, BK kriminala, BIOterorizma, BIOparazitov, črne magije, preko socialnih omrežij in medijev.

Reševanje politične in ekonomske situacije, ne da upoštevali BIF VDP in njen MS VDP ni mogoče. Slej ko prej se sistem sesuje, BETA generirani BIOsistemi ( bolan duh v zdravem ali že bolnem BIOsistemu) pa počasi in nezadržno ustvarjajo pogoje za nastanek mnogih konfliktov in celo vojn (n.pr.: ZDA posredno preko Francije in Anglije v Libiji). S tem skušajo prikriti svojo lakomnost, neznanje, nesposobnost za pripravo strateških odločitev ter za vodenje strank in držav v korist svojih državljank in državljanov. Taki so vsi podatki tudi iz naše zgodovine.

Medtem, pa lahko vsaka državljanka in državljan Slovenije uporabi dinamični sistem za aktivacijo dinamičnega ALFA žarka, kjer koli se nahaja, ki ga spremlja kamorkoli gre.

Aktivacijo in uporabo dinamičnega sistema ALFA žarkov omogočajo makro kode, ki so vpisane v BIOšablonah, in so izredno enostavne za uporabo. Najmanjša BIOšablona za aktivacijo dinamične pozitivne energijske točke, velikosti osebne izkaznice znaša 15 EUR.

Dinamični ALFA žarek nas spremlja, in nam je na razpolago za uporabo kjer koli se nahajamo, tudi na ladji, v podmornici, v vlaku, v vozilu, letalu, vesoljskemu plovilu itd. Uporaben je za vse, kar potrebujemo v življenju. Ne zanašajte se na stroko, ker ta trenutek še ne zna zanesljivo in dokončno ugotoviti, kaj je škodljivo in kaj je koristno za vsak BIOsistem aktivne in pasivne inteligence na našem planetu. Dokončno sodbo o tem omogoča le MS VDP preko baz podatkov, ki jih generira BIF VDP.

Realizacijo statičnih ALFA žarkov v šolah, raziskovalnih ustanovah, v parlamentu in vladi bi bistveno pocenili, če bi ta dela izvršili v okviru kakšnega posebnega seminarja v sodelavi z društvom za duhovno prenovo iz Ljubljane, ob pomoči nevladnih organizacij, ki jih morda dejansko zanima, če uporabim slogan: ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU, ob pomoči geodetskih firm, da določijo lokacijo ALFA žarkov. Kako se to stori glej... in seveda ob pomoči ustreznih županov in ministrstev, vlade in parlamenta in seveda stroke.

Piranski in ljubljanski župan že imata ustrezen predlog za izgradnjo profesionalnega zdravilnega gaja na Tartinijevemu trgu in na ljubljanskem gradu. Zdravilni gaj v Strunjanu, v mesečevem zalivu, pa je aktiviran že mnogo let in ima edinstveno BIOklimo na svetu ter označenih nekaj ALFA žarkov, KI SO POMEMBNI ZA VZDRŽEVANJE LOKACIJE, ostali so vsi aktivirani vendar neoznačeni ( v morju in na suhem), ker preprosto ni geodetskega dostopa, ni dostopa do slovenskega omrežja MOBITEL.

Razpoke na kongresnem trgu so bile prav tako posledice velikih BETA smrtnih žarkov in neustreznih oblik garažne hiše. Tudi ta lokacija je idealna za Ljubljano, da se generira zdravilni gaj, ker je idealno dostopna za GPS naprave, ki omogočajo določiti lokacije ALFA življenjskih žarkov. To lahko stori vsak geodet. Meni in tistim, ki to že znajo pa ostane le nadzor nad pravilno izvedbo določitve lokacij pozitivnih energijskih točk ter njihova aktivacija in vzdrževanje 3x dnevno po cca eno uro.

V izgradnji je vrsta zdravilnih gajev v kmetijstvu, največji je v IZOLI in v hribih, kjer eksperimentalno že pridelujemo kmetijske, prve prave BIO pridelke na svetu, vrhunske kakovosti, čiščenje in oplemenitenje pesticidov in zdravil. Merilne rezultate lahko dobite po e-pošti.

Zdaj je na vrsti BIOtehnična fakulteta, medicina in ustrezne farmacevtske firme, da verificirajo tako dobljene rezultate.

Pomembnost seminarja je v tem, da so v času seminarja, v dvorani, generirani vsi potrebni pogoji, ki omogočajo uporabo vrhunske BIOtehnologije G-ALFA, ki jo omogoča BIF VDP. Gre za poskusno vrhunsko reanimacijo telesa in psihe, za dosego vrhunskih učnih rezultatov, za regeneracijo imunskega, hormonskega in genetskega sistema. Uporaba zdravilnega gaja je izredno pomembna za preventivo in kurativo vseh bolezni telesa in psihe. Medicini ostane nadzor nad potekom bolezni telesa in psihe ter diagnostika in kirurški posegi. To je smer v katero bo šla sodobna medicina.

V dvorani namreč Superinteligenca S-ALFA generira v času seminarja, pravi zdravilni gaj, ki je namenjen obiskovalcem in vsem tistim, ki se želijo seznaniti z uporabo te izvrstve tehnologije. Pozitivne energijske točke aktivira S-ALFA do maksimalne možne BIO vrednosti, ki so potem vsem prisotnim na razpolago za lokalno in daljinsko uporabo. Pomembno je za vse zdrave in bolne, za upokojence in otroke, predvsem pa je pomembno za vsa dekleta in žene, da bodo ustvarjale zdrave družive ter bistveno boljši rod, kot se to dogaja sedaj.

V njej lahko postopoma in temeljito regeneriramo svoj BIOsistem. To je izjemno pomembno za regeneracijo psihe, za razvoj pozitivne duhovnosti, za reševanje vseh bolezni telesa in psihe, če to le želimo in za dosti boljše učne in vzgojne rezultate, če BIF VDP pravilno uporabljamo tudi doma, skupaj s starši.

  1. Naučimo se uporabljati novo vrhunsko BIOtehnologijo z uporabo BIOšablon, kdor želi. Seminar je izjemno pomemben tudi za vse bolnike, vseh bolezni telesa in psihe. Nova slovenska BIOtehnologija, ki jo omogoča BIF VDP, je edina prava pot za reševanje vseh naših problemov. Je izredno enostavna za uporabo.
  2. Očistimo si lahko hrano, zdravila, kozmetiko, pesticide, semena in drugo blago. Le kar očistimo in oplemenitimo po novi slovenski tehnologiji materije in antimaterije postane maksimalno BIO. Vse drugo je strokovna zabloda. Z novo BIOtehnologijo dosežemo maksimalne BIO vrednosti 100%, kakovost spremenimo od maksimalno škodljive vrednosti, to je -100% do zdravilne vrednosti +3%. Višjo kakovost dosežemo le na kmetijsko urejeni lokaciji z uporabo tehnologije BIF VDP. Vse potrebne podrobnosti dobite na seminarju.
  3. Naučimo se meriti BP večdimenzionalnega prostora ter sevanja v sedmi dimenziji in izredno pomembne in za razumevanje enostavne globalne BIOparametre OGBP in vpliv na S1 do S33.
  4. Delamo vaje za uporabo tehnologije večdimenzionalnega prostora, to je GA, AP01 do AP33 in BIOtransfer, lokalno in daljinsko za svoje najbližje. To je izjemno pomembno za daljinsko BK zaščito otrok in odraščajoče mladine, dokljer sami ne prevzamejo te vloge.
  5. Naučimo se izmeriti BK kriminal, vpliv BIOparazitov ter črne magije in kako si odstranimo s telesa in psihe BIOparazite.
  6. V bistvu počasi gradimo povsem nov svet za našo prihodnost, in za prihodnost naših otrok, Evrope in sveta v celoti.

Prijave sprejemamo na naslovu: breda.gorenc@telemach.net Podroben program sledi.

B: NOVA doba, ki omogoča zdravje, srečo in blagostanje je dejansko pred vrati!!!

Pravilno reševanje in usmerjanje razvoja sedanjosti in bodočnost Slovenije, Evrope in sveta v celoti.

Povzetek problematike, ki pesti vse narode sveta. Stroka, politika in religije pa so slepi in gluhi, pa vse je tako enostavno za reševanje. Samo malo zdrave pameti je potrebno.

Kaj so nam stroka, politika in religije zamolčali? Zaradi izjemne zahtevnosti in kompleksnosti BIOfizike večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo (BIF VDP), odkar se zavedamo, stroka že vrsto desetletij vse to ignorira, ali pa tega dejansko v celoti ni dojela. Sevanja sedme dimenzije povzročajo strahotne posledice za vse BIOsisteme na Zemlji. Vse več je primerov, ko se nasilje vse bolj razrašča (Amerika, Afrika, Anglija, Norveška itd). Višji ko je BK nivo sevanja sedme dimenzije, bolj nevarno postaja življenje za celotno populacijo na takih lokacijah. S policijo, vojsko in s fizikalnimi sredstvi sevanja, ki poškoduje psiho in telo, ni mogoče reševati.

Reševanje vseh problemov naše civilizacije je možno edino z zdravo hrano, z zdravo vodo, BIOzdravili, ki jih lahko proizvaja le novo slovensko kmetijstvo, ter s pravilno gradnjo objektov, s pravilno oblikovanimi izdelki, objekti in infrastrukture, ki upošteva novo znanost, ki sem jo opredelil kot BIF VDP.

Za Vatikan sem prepričan, da to ve, pa se tega ne upa obelodaniti. Temeljni problem je sevanje oblik. To zanesljivo dokazujejo njihovi eksperimenti pri gradnji cerkva in njihovi arhivi. Temeljni problem je v razumevanju sporočil, ki se nahajajo v pomembnih delih njihovega zelo obsežnega in za pravilno naravnan razvoj naše civilizacije izredno pomembnega arhiva.

C: Vsi novi objekti smejo dobiti gradbeno dovoljenje le, če je upoštevana slovenska tehnologija BIF VDP. Vse obstoječe gradbene objekte moramo čimprej BK sanirati ali pa jih podreti. Vse potrebne podrobnosti so objavljene na tej spletni strani. V nasprotnem primeru nima nobenega smisla sploh še kaj graditi in v njih delati in prebivati. Vse kar zdaj gradimo doma in kar se gradi po svetu je prirejeno za sistematično uničevanje naše civilizacije, ki vedno bolj tone v blatu.

Potem pa sprejemamo kazenske sankcije za uporabnike, ki nisi prav nič krivi, čudimo se terorizmu, sprejemamo zakone za istospolno partnerstvo, ki sistematično generira BETA generirane BIOsisteme, težke psihične bolnike, sistematično generiramo BIOparazite, mladini generiramo skrajno škodljive oblike zgradb in strehe na šolskih objektih, glave jim polnimo s skrajno škodljivo glasbo in filozofijo. Vse to merilni sistem BIF VDP enostavno ugotavlja, njegova vrhunska BIOtehnologija, ki uporablja tehnologijo materije in antimaterije pa zelo enostavno rešuje.

Politika, ekonomija, vlade in stroka pa se brezglavo zaletavajo v zid, iščejo rešitve tam, kjer jih sploh ni, pa tako enostavno je vse skupaj reševati.

Vse, za državo pomembne objekte moramo čimprej sanirati z upoštevanjem nove BIO tehnologije, ustrezno urediti vse pomembne zakone, ki bodo omogočili človeka dostojno življenje.

Vse novogradnje doma in po svetu so grajene tako, da v njih ljudje, zaradi posledic sevanja sedme dimenzije, sistematično propadajo. Posledice so med drugim tudi minimalna produktivnost in motivacija. Pripadnost družini, firmi in državi je na minimalni stopnji možnosti, ki nam jo nudi vrhunska BIOtehnologija, ki nam jo je, vsem na našem planetu, posredovala Superinteligenca S-ALFA.

Temeljni problemi vse bolj postajajo spolni odkloni, nasilje, kriminal, terorizem in vojne pod firmo demokracije, ki z demokracijo nimajo prav nobene povezave. Stroka je popolnoma nesposobna, ker je slepa in gluha, ker so njihovi voditelji v večini primerov aparatčiki sedme dimenzije. Ogromne denarje popolnoma nepotrebno trošimo za raziskave in razvoj, za BUTASTE eksperimente ter za proizvodnjo ekstremno škodljivega blaga, hrane, pijače, zdravil, kozmetike, pesticidov itd, ki sistematično uničujejo življenje na Zemlji. Mediji pa vse to slepo podpirajo.

S fizikalnimi sredstvi, z obstoječo tehnologijo, se problematike večdimenzionalnega prostora ne more reševati. Na tej spletni strani je vse napisano, kar mora stroka primarno spoznati in udejaniti.

Takoj je potrebno začeti nov raziskovalni ciklus, ki bo upošteval BIF VDP in poiskati nove fizikalne merilne metode, ki bodo omogočile verifikacijo BIF VDP. Vso potrebno tehnologijo Slovenci imamo, da lahko to dosti hitro udejanimo.

D: Zdaj je na potezi BRUSELJ oziroma naša vlada, da preskrbi ustrezna raziskovalo razvojna in proizvodna sredstva, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Posebej je to pomembno za področje kmetijstva ter gradnje objektov in infrastrukture. S tem bomo preprečili BIOterorizem in BIOkibernetski kriminal. S tem se bo dosti enostavno reševala vsa ostala problematika.

Slovenija mora postati pilotski projekt za reševanje vseh problemov naše civilizacije, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Le tako bo EVROPA in ostali svet dobil ustrezno tehnologijo, ki bo spremenila svet do njegovih temeljev, ali pa bo tudi naša civilizacija propadla.

Zakaj Slovenja, zato, ker drugi nimajo nobene, niti najmanjše možnosti, da bi uspešno začeli in zaključili tako pomemben in zahteven interdisciplinarni raziskovalni projekt. Najmanj 50 let prednosti imamo pred drugimi državami.

Potrebno je postaviti le prave ljudi, ALFA generirane BIOsisteme, na prava mesta. Vsak Zemljan lahko to dosti hitro doseže, če to le hoče. Kdor tega noče, ga je pač treba odstraniti z odgovornih delovnih mest.

Ustava RS to zelo natančno in korektno že opredeljuje. Žal pa zakoni, vlada in parlament temu ne sledijo. Kako bi le. Kar oglejte si strehe njihovih poslopij in njihove BIOsisteme, ki so posledica skrajno škodljivih lokacij, kjer delajo, prebivajo in se zabavajo.

Z nebotičnika v Ljubljani je lep razgled na vso oblikovno svinjarijo, ki se nahaja na ljubljanskih strehah in ob pločnikih, in to je naša arhitektura!!!. Sistematično generiramo BIOkibernetski kriminal, to je poškodbo psihe. Potem se pa čudimo in se sprenevedamo, zakaj gre pri nas vse tako narobe. Sicer je povsod po svetu isti problem. Same neumnosti kopiramo drug od drugega.

Nekaj utrinkov za pravilno vodenje Slovenija, Evrope in Sveta, ki jo omogoča le BIOfizika večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Vse drugo je mlatenje prazne slame. Glej program za dneve odprtih vrat.

E: Večina ljudi dela, spi, se zabava, moli in umre v BETA smrtnih žarkih. Ti povzročajo vse bolezni telesa in psihe, vse probleme našega časa. Zato gre na tem svetu vse narobe. To so temeljni problemi stroke, politike in vseh religij, ki bi jih morali prioritetno reševati. Nova znanost, to je BIOfizika večdimenzionalnega prostora (BIF VDP), v katerem živimo, mora takoj v izobraževalni sistem Slovenije, Evrope in sveta.

Podobno se dogaja s celotno prehrambeno verigo, zato civilizacija hitro propada. Slovenci smo prvi na svetu spoznali merilni sistem in tehnologijo uporabe BIF VDP. Gre za eno najbolj kompleksih tehnologij, ki uporablja metode materije in antimaterije, pomembne za vse BIOsisteme aktivne ( ljudje) in pasivne inteligence ( virusi, bakterije mikroorganizmi, živali, rastline in zemlja).

Stroka, medicina, farmacija in religije se sicer trudijo, da bi pomagali človeštvu. Njihov trud pa bo brezuspešen vse dotlej, dokler ne bodo obvladali delovanje in uporabo, raziskave pa usmerili na področje večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo, odkar se zavedamo.

Uporaba BIF VDP je izredno enostavna. Potrebujemo vsega pol ure, da se naučimo uporabiti makro kodni sistem, ki je vpisan v barvnih lokacijah BIOšablon A3, A4, A5, A6, A7 in drugje. Vsi potrebni opisi so na tej spletni strani. Navodila za uporabo so sicer obsežna zaradi prevelike okornosti katerega koli svetovnega jezika. Navodila za uporabo s pomočjo video posnetka bi bila najbrž dosti bolj enostavna rešitev.

Vse potrebno imamo v glavi, samo naučiti se moramo vse to pravilno uporabljati. Ker tega večina ne zna, pridemo do slaboumnih idej, od resetiranja države, do izbire MESIJA itd, članek sledi.

F: Posledice slaboumnih idej in ukrepov politike, stroke in religij je skrajno škodljiva hrana, pijača, kozmetika, pesticidi in vsa zdravila. Glavni vzrok za poškodbe glave in telesa so škodljiva sevanja sedme dimenzije glej sevanja. Posledice so vse bolezni telesa in psihe, vsi problemi našega časa. Reševanje vsega navedenega se s fizikalnimi sredstvi in s kemijo ter farmacijo v nobenem primeru ne more reševati zato, ker je izvor v večdimenzionalnem prostoru.

Škodljiva sevanja povzroča povsem neustrezna gradnja objektov in infrastrukture, škodljive oblike vsega, kar je v prodaji. Pa tako je to vse skupaj enostavno rešljivo. Državni zbor, državna tožilka, varuh človekovih pravic in škofijski ordinariat v Ljubljani imajo prvi elaborat o tem že od leta 2002.

Vse neumnosti, ki jih je nešteto, je človek generiral postopoma, v vsej svoji zgodovini. Njihovo reševanje je možno samo z uporabo briljantnega slovenskega informacijskega in merilnega sistema za večdimenzionalni prostor, v katerem živimo, odkar se zavedamo.

Celotno problematiko sem opredelil v okviru nove slovenske znanosti, ki sem jo imenoval BIOfiziko večdimenzionalnega prostora (BIF VDP), v katerem živimo, odkar se zavedamo, in njen briljanten informacijski sistem, ki spada na področje BIOkibernetike. Imenoval sem ga merilni sistem MS VDP.

Noben laboratorij, nobena raziskovalna organizacija na svetu še ni usposobljena za ugotavljanje posledic delovanja večdimenzionalnega prostora na BIOsisteme aktivne in pasivne inteligence na Zemlji. Tu je naša izjemna strokovna in politična prednost, ki jo moramo začeti čimprej gospodarsko izkoriščati.

Samo 30 EUR stane osebna BIOanaliza 1129 BIOparametrov, ki omogoča postaviti prave ljudi na prava mesta. Tako v politiki, ki je ujetnica stroke in religij, kot v gospodarstvu. Potem ne bo ne brezposelnih, ne nepotrebnih domov za ostarele, ne stečajev, ne referendumov, in vsi bomo zdravi, srečni in živeli v blagostanju.

Kaj to pomeni za nove energetske vire in novo vrhunsko tehnologijo, ki so jo sposobni udejaniti le vrhunsko generirani ALFA BIOsistemi pa raje ne omenjam.

To je edini in pravi projekt za Slovenijo in vse narode sveta. Vse drugo je mlatenje prazne slame, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

Mejne izmerjene BK vrednosti za ljudi, živali, rastline, viruse in bakterije ter kratek opis BIOparametrov za hitro in enostavno branje in razumevanje BK informacij stanja BIOsistemov.

G: TEMA NAŠEGA STOLETJA, morda celo tisočletja, je sevanje oblik, če bodo o naši prihodnosti in o prihodnosti naših otrok še naprej odločali ljudje, ki so popolnoma nasičeni s škodljivimi BIOenergijami, ki so posledice škodljivega sevanja oblik, uporabe ekstremno škodljive hrane, pijače, zdravil, kozmetike, pesticidov in drugega blaga ki je v prodaji. Teh ljudi, opredelil sem jih kot ekstremno BETA generirane BIOsisteme, ki jih je vse polno v vseh strukturah našega dela in ustvarjanja, so v bistvu žrtve proizvodov, ki jih ustvarjajo oblikovalci, arhitekti, projektanti, gradbeniki in povsem neustrezna politika vseh strank pozicije in opozicije.

Takoj je potrebno pognati nov raziskovalni ciklus, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja, ki bo upošteval delovanje BIOfizike večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo.

Farmacija, medicina, znanost in umetnost ter tehnologija in RELIGIJE, pa skušajo reševanje problemov, ki so posledica poškodbe psihe, ki jo povzroča sevanje oblik, vsak na svoj način in za povsem svoje interese reševati. Merilna tehnologija za BIF VDP in metoda SGBKD dokazujeta, da je reševanje popolnoma neuspešno in vse bolj tonemo v bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa, tudi nasilja kriminala, terorizma in v mnoge naravne nesreče, kot to zmotno imenujemo.

H: BOLEČINA NI BOLEZEN, bolečina je alarm , da je nekaj v nas in v naši okolici zelo narobe. Nova slovenska znanost to zelo enostavno odkrije in rešuje. BK zaslonke za levo in desno sence, BIOlaser ter aktivacija dinamičnega ALFA življenjskega žarka nas takoj BK zaščiti. Ko uporabimo še metode BIF to je DGA, AP01 do AP33 in BIOtransfer pa začnemo reševati vse naše probleme telesa in psihe. Prečistimo lahko ekstremno škodljivo hrano, pijače, zdravila, kozmetiko in vse blago, ki je v prodaji, TUDI PESTICIDE, da postanejo nenevarni za čebele in vse nas. Stroka pa je slepa in gluha, pa tako briljantno tehnologijo imamo SLOVENCI. Njena vrednost je mnogo več, kot vse zaloge nafte.

S fizikalnimi sredstvi in rešitvami ter s kemijo in farmacijo BOLEČINE ter bolezni telesa in psihe in vseh naših problemov, saj imajo svoj izvor v večdimenzionalnemu prostoru, v nobenem primeru ne smemo in ne moremo reševati. To je temeljna zmota sodobnega sveta v katerem živimo. Reševanje vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa lahko rešujemo samo z uporabo informacijske tehnologije, ki izvira iz večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo odkar se zavedamo. Metode BIOfizike, ki s pomočjo materije in antimaterije za uporabo na področju BIOsistemov lahko rešujejo vse naše probleme so zdaj tu, pa še formalno slovenske so!

Gre za novo znanost, ki ima korenine v daljni preteklosti, pa smo očitno na njo pozabili iz zdaj povsem znanih razlogov.

I: Naša bodočnost je izključno v reševanju sevanja škodljivih oblik, ki povzročajo vse bolezni telesa in psihe, vse probleme našega časa (glej sevanja). Delček te problematike so Francozi ponovno odkrili že pred mnogo leti, pa so religije, to izjemno pomembno problematiko pometli pod preprogo iz razloga, ker temelji vsa njihova tehnologija na povsem zmotnih osnovah in bi zaradi tega prišlo do prevelike sramote, konfliktov in odškodninskih zahtevkov.

V zgodovini ni bilo mogoče dokazovati vplivov večdimenzionalnega prostora. Zdaj, ko je odkrita merilna tehnologija in SGBKD (pravilno videnje delovanja večdimenzionalnega prostora), ki vse to zelo enostavno in natančno pojasnjuje, se lahko lotimo reševanja zgodovinskih zmot, ki so jih udejanili pretekli rodovi naše civilizacije. Te zmote imajo na našo celotno civilizacijo katastrofalne učinke. Ko izmerimo 1129 BIOparametrov in po potrebi tudi ostale globalne BIOparametre postane vsak BIOsistem aktivne in pasivne inteligence odprta knjiga. To pa je nadvse pomembno. Saj nam ni potrebo iskati šivanke v kupu sena, kjer jo dostikrat sploh ni.

Reševanje vseh naših problemov, vseh bolezni telesa in psihe je s pomočjo metod BIOfizike zdaj nadvse enostavno. Opustiti moramo vse kar ni ustrezno, vse tehnologije, ki škodujejo BIOsistemom aktivne in pasivne inteligence. Temeljni problem, ki ga moramo začeti takoj reševati so sevanja škodljivih oblik.

Sevanja sem opredelil kot BIOkibernetski kriminal, posledice so BIOterorizem, BIOparaziti in črna magija.

Ko se je že malo zasvetilo, pa smo to lučko zopet ugasnili, smo izgubili skoraj več kot 100 let prepotrebnih raziskav na tem področju. Vsakodnevno pa zaradi tega izgubljamo ogromne vsote davkoplačevalskega denarja.

J: Državljanke in državljane neprestano silimo v bolezni, siromaštvo in bedo. Razlogi so zdaj odkriti, to so BETA žarki smrtni žarki sedme dimenzije, BK kriminal, BIOterorizem, BIOparaziti in črna magija. Vse to povzroča vse bolezni telesa in psihe, vse probleme našega časa, tudi terorizem. Vse to znižuje motivacijo, produktivnost in inovacije ter povsem napačno gradnjo objektov in infrastrukture ter napačno skrb za okolje, prostor, kulturo in religije. Razlog je skrajno nedodelan izobraževalnim sistem, ki ignorira večdimenzionalni prostor, v katerem živimo odkar se zavedamo. Z neumno privatizacijo, finančnimi malverzacijami, nedodelanim ekonomskim in družbenim sistemom pa povzročamo stečaje in krajo družbenega premoženja, seveda, kot pravijo je to vse zakonito.

K: Glede privatizacije vlada v politiki popolna zmeda. Gre za duhovno impotenco in telepatski vpliv BETA inteligence, ki deluje v sedmi dimenziji. V bistvu gre za nesposobnost duha in kopiranje neumosti iz zahoda in vzhoda.

Privatizacija in filozofija nekaterih, da je država slab gospodar, samo kaže, na njihovo nesposobnost, da bi se spopadli z realnimi problemi, ki pestijo vse države sveta. V glavi imajo preveč škodljivih BIOenergij, to je vse. Motivi, ki to povzročajo so povsem jasni. Ko je poškodovana psiha s škodljivimi BIOenergijami, ko zgubimo telepatski stik z najvišjo Superinteligenco S-ALFA, pademo pod vpliv Superinteligence G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji in problemi so tu. Posledice so dolgoročno povsem napačne odločitve, ki imajo škodljive posledice za BIOsisteme aktivne in pasivne inteligence.

S pomočjo SGBKD lahko v nekaj sekundah ugotovimo kakovost vsakega BIOsistema, vsakega pisanega projekta, vsake študije, vsakega zakona, predpisa, sklepa, študijskega programa, vsebino knjige, v katerem delu telesa nastaja bolezen, škodljivo oblikovanega predmeta itd. Zdaj tudi je vemo kako je potrebno postaviti pogoje, da lahko izjemno hitro in učinkovito uporabimo tehnologijo večdimenzionalnega prostora. Zdaj ni potrebno čakati na posledice naših ukrepov, saj lahko to takoj ugotovimo.

Da se je generirala taka filozofija je kriva nesposobnost tistih, ki jih država postavi na odgovorna delovna mesta. Problematiko lahko rešujejo le pravi ljudje na pravih mestih. To so ALFA generirani BIOsistemi. Samo 30 eur stane BIOanaliza, da 100% zanesljivo ugotovimo kaj lahko od posameznika pričakujemo in seveda ustrezno izobraževanje o delovanju BIOfizike večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Zdaj ni potrebno čakati, da gre firma v stečaj in potem ukrepamo. Zdaj lahko pravočasno ukrepamo, če seveda imamo za to interes.

L: TEMELJNI PROBLEM JE BIOKIBERNETSKI KRIMINAL, ki ga povzročajo napačne oblike nakita, predmetov, naprav, gradbenega materiala, oblike hiš, poslovnih prostorov, notranje opreme, prenosnih računalnikov, vozil, tri in štirikotne piramide, stožec ( ali odrezani stožec) oznake na cestah ob rekonstrukcijah, svetilke, križ z ostrimi robovi, kocka postavljena na konico, krogla, valj (zaščita pešcev), kocka, igrače za otroke, jajce pokonci, ekstremno škodljivo oblikovane steklenice za vino, vodo in druge pijače, za olja, kozarci za vlaganje itd, seznam je kilometrski.

Kmetijske površine sistematično uničujemo zaradi uporabe pesticidov, zalivanje pridelkov z ekstremno škodljivo vodo iz vodovodov, zaradi izklopa ALFA življenjskih žarkov, škodljivih oblik v nasadih grozdja in drugih kmetijskih površinah (kovinske žice valjaste oblike), kompletni zgornji del avtocest (ograja, oznake, napisi itd), verski objekti in verski pripomočki (snegolovi, svetinjce, rožni venec, neprižgane sveče, ostri robovi), brušene površine marmorja, škodljiva oblika kritine streh (primorska s tremi ali petimi ostrimi strehcami na vrhu), najboljša je valovita, trenutno najboljša je nemška sinfony in italijanska (glej isodomus za lahke strehe). Večina je ekstremno škodljive oblike (Gerard, DEKRA, itd.). Več glej BIOanalize.

Največ škode na cestah povzročajo škodljive oblike tovornjakov. Celo daleč stran od avtocest povzročajo BK kriminal zaradi svoje ekstremno škodljive oblike. Škodljive oblike znotraj vozila in škodljiv material, ki je uporabljen pa poškoduje tudi voznike. Posebej je to nevarno za motoriste, saj uporabljajo ekstremno škodljive oblike motorjev in čelad, tudi kolesarske so vedno bolj škodljive oblike.

Največ škode na kmetijskih površinah povzročajo piramidni daljnovodni drogovi, hišice transformatorskih postaj v naseljih (streha odrezana piramida), piramidni pokrovi električnih omaric itd, ter mobilne relejne postaje z ekstremno škodljivo oblikovanimi antenami stebri in hišicami in piramidne ograje.

BIOkibernetski kriminal torej povzroča napačna gradnja objektov in infrastrukture, ta povzroča BIOterorizem, BIOparazite in črno magijo. S to slovensko opredelitvijo je odkrit pravi izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa. Ko nastopi BK kriminal se poškoduje psiha, ko je enkrat poškodovana psiha, to pa je rak rana vseh gospodarstvenikov, vseh politikov, vseh nas, nastopi izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa.

S farmacijo in njeno podaljšano roko medicino, ki sistematično uničuje vse živo (glej BIOanalizo zdravil za ljudi in živali, kozmetike in pesticidov), pri tem pa je še nagrajena, se izvor bolezni telesa in psihe, ki ima izvor v večdimenzionalnem prostoru, v katerem živimo v nobenem primeru ne da reševati.

Podrobnosti dobite na predavanjih 6 mesečnega seminarja in v literaturi za samouke na tej spletni strani, ki jo neprestano dopolnjujem. Seznam pilotskih projektov, ki ugotavljajo kako sami sebe uničujemo in kako nas uničuje stroka, je v nadaljevanju.

M: BIOanaliza 1129 BIOparametrov, ki stane 30 eur po osebi, rešuje celotno kadrovanje na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Tako banalno majhen znesek, je potreben, da se postavi prave ljudi na prava mesta. Tako banalno majhen znesek lahko reši sleherno kliniko, bolnico, zdravstveni dom, firmo pred stečajem, sleherno družino pred razpadom, sleherni zakon pred neumnostmi, ki jih dnevno počnemo.

N: Nova znanost mora takoj v izobraževalni sistem Slovenije, Evrope in sveta. Ogromne milijarde davkoplačevalskega denarja gredo v smeti zaradi piških 30 eur, ki so potrebne, da pravo osebo postavimo na pravo mesto v družini, politiki, gospodarstvu, državni upravi itd. Imamo briljanten informacijski sistem, ki izhaja iz večdimenzionalnega prostora za preteklost, sedanjost in prognozo za prihodnost. Več glej.

O: Pravilna gradnja je malenkost dražja od škodljive gradnje, ki se izvaja doma in po svetu. Kako to zelo enostavno ugotovimo glej literaturo za 6 mesečni seminar 2010/2011. Skoraj za isti denar lahko zgradimo prave BIO zgradbe, ki s pomočjo BIOfizike več dimenzionalnega prostora, v katerem živimo omogočajo vrhunsko zdravje, srečo in blagostanje. Zdaj pa kopiramo in gradimo ekstremno škodljive zgradbe in infrastrukturo, generiramo prave črne luknje, ki sistematično uničujejo vse ljudi vse BIOsisteme aktivne in pasivne inteligence.

P: Reševanje zavoženih objektov in infrastrukture pa je dosti drago. Zato je izjemno pomembna pravilna gradnja, izobraževanje arhitektov, oblikovalcev, gradbenikov in vseh, ki usmerjajo našo prihodnost. Slej ko prej bo prišlo do odškodninskih zahtevkov. Vsi bolniki lahko to storijo proti farmacevtskim družbam že kar takoj. Kujejo si ogromne dobičke na račun uničevanje BIOsistemov aktivne in pasivne inteligence.

To je bila tema predavanja dne 30. 09. 2010 v času dneva odprtih vrat. Kako zgradimo pravo zdravo cerkev, BIOhišo, zdravo avtocesto, zdravo okolje za delo, prehranjevanje in zabavo. Tema je namenjena vsem, ki jih pozitiven duhovni razvoj zanima. Posebej vabim arhitekte, geodete, projektante, posebej še oblikovalce na vseh področjih njihovega ustvarjanja in vse, ki jih zdravo življenje dejansko zanima, da čimprej uredijo svoja delovna mesta, se BK zaščitijo in začnejo pravilno oblikovati svoje izdelke.

Ničemur ne služi omogočiti ljudem nakup ekstremno škodljiv nakit in druge škodljivo oblikovane proizvode, stanovanja in poslovne prostore v katerih ljudje propadajo. To se zdaj dogaja in vse je materialno dokazljivo.

Mnogo bolje je nič graditi, kot graditi škodljivo in uničevati ljudi, viruse in bakterije, ki potem mutirajo. Dokler ni sprejet zakon o pravilni gradnji moramo prepovedati sleherno gradnjo, sleherno spremembo namembnosti za kmetijska zemljišča. Kmetijske površine, bodo postale vse bolj dragocene za pridobivanje zdrave hrane po novi slovenski tehnologiji.Gre za izvoz hrane, vode in zdravil, pridelane na profesionalno urejenih kmetijah z uporabo nove znanosti v bogate države, ki si zdravo hrano lahko privoščijo.

R: Vsak uvoz hrane je potrebno takoj prepovedati. Vsa je ekstremno škodljiva. Povzroča namreč BIOkibernetski kriminal in BIOterorizem , ki predstavlja dva temeljna izvora vseh bolezni telesa in psihe. Če pa uvoz hrane že moramo storiti, je potrebno urediti centralno državno skladišče za hrano, kje jo je potrebno po novi BIOtehnologiji ustrezno prečistiti in oplemenititi. Z novo BIOtehnologijo lahko vse izdelke saniramo tako, da pridobijo maksimalno možne zdravilne BIOenergije, kakovost pa spremenimo iz -100% škodljivo, na cca 3% zdravilno.

To je odlična tržna niša za n.pr. LUKO KOPER, preko katere bi moral biti speljan uvoz vse hrane za EVROPO. Potrebna investicija je aktivacija cca 3333 ALFA žarkov za profesionalno uporabo. To znese cca: 1.333.200,00 EUR.

S: Medtem ima vsaka družina, vsak državljan in državljanka republike Slovenije možnost, da s pomočjo BIOšablon A4 in ustrezno BK zaščito sami prečistijo in oplemenitijo vse kar gre v telo in na telo. Pol ure potrebujemo, da se naučimo osnovno uporabo BIOšablon A4.

Seveda pa je jasno, da škodljivih oblik, ki jih vedno oblikuje le psihično bolan človek, ki itak vedno sedi v BETA smrtnem žarku, vrhunska tehnologija ne more spremeniti. To mora izvršiti duhovno pozitivno izobražen človek. Zdaj pa cvete posel z negativnim duhovnim izobraževanjem, ki sistematično uničuje vse živo.

Š: Podrobnosti o pravilni gradnji objektov in infrastrukture so na tej povezavi:

T: Posledice nepravilne gradnje objektov in infrastrukture povzroča izkoriščanje delovne sile, stečaji, kraja družbenega premoženja, korupcija, mobing, stresi, glavoboli, prometne in druge nesreče, proizvodnja in prodaja ekstremno škodljive vode, hrane, pijače, zdravil, kozmetike, pesticidov in vsega blaga, ki je v prodaji. Skratka, gre za sistematično uničevanje vseh BIOsistemov.

Obstoječe stanje je najbolj nevarno za generacijo, ki prihaja, saj bo še slabša kot je naša. TEMU JE TREBA NAREDITI KONEC. Pa ne z revolucijo in z demonstracijami, saj to ničemur ne služi, kot si to BUTALCI naivno in degenerativno predstavljajo.

Še enkrat ponavljam: S 30 EUR, kolikor stane BIOanaliza managerja, nadzornika itd. rešujemo firmo in zaposlene in s tem mnoge družine. Toliko stane BIOanaliza človeka, ki lahko vse zavozi in pokrade ali pa dejansko vse rešuje. Lahko ima dva doktorata pa mu nič ne koristita, če ima BETA generiran BIOsistem (bolan duh v zdravem ali že bolnem BIOsistemu), ker uniči vsako, še tako dobro stoječo družino, firmo, stranko, državo, federacijo, finančni sistem itd. BIOanalize, ki sem jih opravil v preteklih 13. letih (doma in v tujini), to potrjujejo. Gre za meritev 1129 BIOparametrov ter vrsto drugih nadvse pomembnih in enostavnih BIOparametrov za meritev globalnih BP, ki natančno opredelijo opravilno sposobnost vsakega BIOsistema.

Samo prave ljudi na prava mesta je potrebno postaviti, pa malo strpnosti. Pa ne po strankarski liniji, da si ne bi kdo to naivno predstavljal in obstoječe stanje podaljševal. Tudi nacionalizacija in ponovna pravilna prerazporeditev nacionalnega bogastva pride v poštev, če ne bo šlo drugače. Vse to zelo enostavno ugotovimo tako, da izvršimo kompletno BIOanalizo ustrezne skupine BIOsistemov, kakovost njihovih lokacij delovanja, povezave z drugimi BIOsistemi, kakovost hrane, pijače in zdravil itd. Informacijski sistem večdimenzionalnega prostora omogoča celo meritve v časovnih premikih itd. Če problematiko osvetlimo še z uporabo metode SGBKD je zadeva kompletna.

Temeljito kršimo ustavo, na vsakem koraku.

Prava rešitev je samo v izobraževanju in uporabi te izvrstne informacijske tehnologije našega tisočletja. To je BIOfizika večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Tehnologija je zdaj tu, slovenska je in predstavlja neprecenljivo gospodarsko, kulturno in politično vrednost za Slovenijo, za celotno Evropo in ves svet.

Morda bo medicino in farmacijo streznilo slovensko reševanje BIOsistemov čilskih rudarjev, glej BIOanalize. Podrobno poročilo pa bom objavil enkrat v prihodnosti, skupaj s poročili o uporabi metode SGBKD, ki so jo opravili v društvu za duhovno prenovo.

U: Tema prejšnjih predavanj, rak na dojkah:

Slovenska BIOtehnologija G-ALFA zelo enostavno omogoča preprečevanje vseh bolezni telesa in psihe, kako enostavno najdemo in preprečimo rak dojk in vse druge bolezni telesa in psihe. Tehnologija je izjemno enostavna za uporabo. Vsak otrok se jo nauči uporabljati v enem dnevu. Več glej

V: Tema prejšnjih predavanj, novo kmetijstvo:

Novo slovensko kmetijstvo omogoča proizvodnjo vrhunske, prave BIO kakovosti vode, hrane, pijače, zdravil, kozmetike, zdravilnih zelišč, pesticidov in vsega blaga, ki je v prodaji. Več glej

BIOfizika večdimenzionalnega prostora, slovensko odkritje, nam dejansko in enostavno odpira vrata do zdravja, sreče in blagostanja, do vrhunsko inteligentnih otrok in vsega drugega, kar nam je najdragocenejše. Bistveno nam pomaga zmanjševati povsem nespametno, z mirno vestjo lahko napišem, neumno potrošnjo davkoplačevalskega denarja, bistveno povečuje ekonomsko upravičenost pravilnosti investiranja, vsakemu BIOsistemu pa omogoča, da lahko do smrti, brez tuje pomoči, skrbi sam za sebe. Dejansko predstavlja pravo ekonomijo novega tisočletja saj ima neprecenljivo znanstveno, gospodarsko in praktično vrednost. Odpira nam povsem nov svet novih pomembnih tehnologij za življenje na Zemlji in za raziskovanje vesolja.

Z: NOVO, POMEMBNO JE VEDETI:

Pred cepljenjem, uporabo zdravil in hrane ter pijače, pred nakupom stanovanja, poslovnih prostorov (oblika strehe je izjemno pomembna za zdravo življenje), pred gradnjo objektov in infrastrukture !!!! natančno preverimo v kaj se spuščamo. Neprestano smo izpostavljeni delovanju BETA smrtnih žarkov, ki povzročajo BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem, BIOparazite in črno magijo.

Želimo biti zdravi, motivirani, inovativni, imeti zdravo, človeka dostojno življenje, imeti zdrave in sposobne otroke, da zdravo zabavo in druge sladkosti življenja ter vrhunski šport niti ne omenjam. Želimo firmam, kjer smo zaposleni, prispevati pomemben delež pri njihovem hitremu in učinkovitemu razvoju in razvoju gospodarstva v Sloveniji nasploh, in s tem bistveno povečati prodor na tuje trge in s tem bistveno povečati osebni standard?

Rešitve so izjemno enostavne. Samo prave ljudi na odgovorna delovna mesta, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Izmerimo 1129 BIOparametrov in statusne BIOparametre v MP1, MP4 in naprej do MP33 in postane vse kristalno jasno, kdo ustreza za prevzem odgovornosti, v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja. To morajo biti ALFA generirani BIOsistemi, kar omogoča nova slovenska znanost, ki sem jo opredelil kot BIOfiziko večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. To si lahko zagotovi vsak Zemljan. Vse potrebne podrobnosti so v literaturi za samouke na tej spletni strani, ki jo tekoče dopolnjujem.

Sistemske poškodbe telesa in psihe so udejanili pretekli rodovi zemeljskih civilizacij, na vseh BIOsistemih, na čelu z vsemi religijami. Prerekanje o tem kdo je kriv je povsem neproduktivna aktivnost, saj gre za težke zgodovinske zmote preteklih rodov naše civilizacije.

Pri njih je namreč prišlo do usodne napake razumevanja večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo, kar sem opredelil kot škodljivo G-BETA BIOtehnologijo, ki nas spremlja na vsakem koraku, saj uporablja sedmo dimenzijo, ki povzroča BIOparazite, BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem in črno magijo. Žal pa je skoraj neslišna, nevidna in izjemno učinkovita in nevarna, kar kaže tudi nastopajoča gospodarska kriza, ki se v svetu še dolgo ne bo končala. Nam bo šlo dosti bolje, če bo vlada spoznala kaj pomeni nova znanost. To je BIOfizika večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo.

Ne podcenjujte te ugotovitve. Ko je enkrat poškodovana psiha, potem gre vse narobe. To zanesljivo kaže povsem neustrezen družbeni in vrednostni sistem v katerem zmotno živimo in ki preti uničiti tudi našo civilizacijo.

To zanesljivo potrjuje izjemno enostaven slovenski merilni sistem za večdimenzionalni prostor, s katerim lahko zanesljivo izmerimo 1129 BIOparametrov za sleherni BIOsistem aktivne in pasivne inteligence na našem planetu. Ta lahko pravočasno prepreči vse neumnosti, ki jih počnemo, pa to prepozno spoznamo, ko je davkoplačevalski denar porabljen, napačno investiran ali ko je že neupravičeno poniknil v ta ali oni žep. BETA generirani BIOsistemi povzročajo vrsto neumnosti na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Ti so neposredno povezani z nastankom vseh problemov telesa in psihe. Poškodovana psiha pa povzroča vse probleme na področju zdravja, sreče in blagostanja slovenskega naroda.

V večdimenzionalnem prostoru so skrita vsa potrebna znanja za vsa področja našega dela in ustvarjanja. Dostop do teh baz podatkov vrhunske tehnologije in njihova uporaba, omogočajo prav metode BIOfizike, ki sem jih opredelil kot metoda G-ALFA 1,2,3,4 , projekti AP01 do AP33 in BIOtransfer. Uporaba teh metod so namreč predpogoj za pozitiven duhovni razvoj, ter doseganje vrhunske opravilne spodobnosti.

Zato mora nova znanost takoj v izobraževalni sistem Slovenije, Evrope in Sveta. Poleg strokovnega znanja je potrebno imeti tudi BIOfizikalna znanja večdimenzonalnega prostora, v katerem živimo.

Samo ena in edina prava pot nam lahko vse to zagotovi in še mnogo več To je prava skrb za okolje, prostor in za BIOsisteme pasivne in aktivne inteligence ter pozitiven duhovni razvoj, ki ga omogoča le slovenska vrhunska BIOtehnologija G-ALFA.

Iz tega sledi pravilna gradnja objektov in infrastrukture, pravilno oblikovanje vseh predmetov, naprav in sistemov ter novo kmetijstvo in nova RELIGIJA.

Zelo hitro lahko povečamo svojo opravilno sposobnost, to pa je nadvse pomembno za vse strukture človekovega dela in ustvarjanja. Z uporabo nove, vrhunske znanosti, ki je izjemno enostavna za uporabo, se bomo lahko pravilno odločali o vseh problemih, ki nam jih vsakodnevno prinaša življenje in ljudje na našem planetu, ki zahteva temeljito preobrazbo.

Ž: Večino znanih metod lahko uporabite, če to počnete na pravilno urejeni lokaciji, zelo pazljivo, da ne zdrsnete v izjemno nevarno BETA področje. To se dogaja večini na področju alternative, medicine in vsem RELIGIJAM, kjer ISLAM zelo prednjači (piramide stožci), da si ne poškodujete svojega BIOsistema in da to počnete v zdravilnem gaju, kjer je aktivirano ustrezno število (odvisno od namena uporabe) ALFA življenjskih žarkov za profesionalno uporabo. Kako vse to dosežemo in še mnogo več, lahko spoznate v okviru 6 mesečnega seminarja, ki se začne vsako leto v Ljubljani, v mesecu oktobru. Poteka vsak četrtek ob 18:15. V mesecu septembru so dnevi odprtih vrat, kjer boste zvedeli vse kar Vas zanima. V seminar se lahko vključite kadar koli. Uspeh je 100% zagotovljen, če to le želite. Literatura, ki je objavljena v poglavju LITERATURA ZA SAMOUKE, na tej spletni strani, je tako prirejena, da lahko zelo hitro uporabite večino metod nove znanosti, to je BIOfizike 7, 13, 33, 53, 106 dimenzionalnega prostora in naprej, v katerem živimo. Literaturo za samouke, ki je osnova mojih seminarjev, občasno dopolnjujem.

Islam sem moral posebej omeniti zato, ker je to najbolj nevarna RELIGIJA. Sistematično si generirajo BETA BIOsisteme. To je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIOsistemu. Dnevno, do petkrat na dan si uničujejo svoj BIOsistem, ker molijo v BETA smrtnih žarkih, namesto da bi to počeli v ALFA življenjskih žarkih. Tu gre za usodno zgodovinsko napako njihovih verskih voditeljev - najtežjih psihičnih bolnikov, ekstremno BETA generiranih BIOsistemov, ki je povzročila že toliko gorja. Njihovi verski voditelji, pa tudi drugi, morajo čimprej spoznati, kaj je BOG (D13 - MP2, D33 - MP3, D53-MP4 in naprej do MP33) in kaj je HUDIČ (D7- MP1 - sedma dimenzija ) in kako ta dva fenomena delujeta.in ljudi pravilno versko izobraziti. Ni pomembno s katero religijo se ukvarjamo in simpatiziramo. Pomembno je, da vse to, kar počnemo, pravilno počnemo. To pa zelo nazorno opredeljuje nova slovenska znanost, ki sem jo opredelil kot BIOfiziko večdimenzionalnga prostora, v katerem živimo.

Temeljna naloga nove garniture mestne oblasti je tudi ta, da ne bo v Ljubljani zgrajena verska kupola v obliki stožca ali štirikotne piramide, potem bo slej ko prej nastopila težka problematika tudi za Ljubljano in Slovenijo v celoti. To je temeljna napaka vseh Islamskih verskih voditeljev, ki so v času razvoja Islama zamenjali ta dva pojma.in temeljno izročilo MOHAMEDA.. Pravilna oblika verskega objekta je tale...

Celotna problematika je rešljiva na zelo enostaven način. Najprej si mora vsak zemljan urediti svojo "podstreho". To je primarna naloga vseh RELIGIJ. Za začetek potrebujete le enega od štirih BIOlaserjev (MK1, BC2, GG3 ali GG4, kolikor pač finančno zmorete), BK zaslonke in BIOšablone A4, pol ure vaje in že lahko rešujete skoraj vse probleme prehrane in svojega zdravja ter si lahko generirate dinamično BK zaščito doma in na poti. S tem se takoj začne revitalizacija telesa in psihe, če to le želimo. Zdravja se namreč kupiti ne da. Lahko pa ga dosežemo s sistematičnim osebnim delom pri uporabi nove znanosti, ki je izjemno enostavna za uporabo. Več imate denarja slabše skrbite za sebe. za svojo družino ter za delavce svoje firme. Taka je statistika BIOanaliz.. Izjeme so samo direktorji, ki imajo BIOfizikalno urejene svoje firme in zelo redki predsedniki firm, ki imajo ALFA generiran BIOsistem in s tem bistveno večjo opravilno sposobnost. Tam so delavci zadovoljni, firma pa hitreje napreduje.

Izjemno pomembna je zdrava voda in zdrava hrana. Prava zdravila so prava BIOhrana pridelana na lokaciji kjer so vsi ALFA žarki aktivirani za profesionalno uporabo. Kar nekaj lokacij v Sloveniji je že takih. Prvi smo na svetu, ki znamo proizvajati pravo BIOhrano in prava BIOzdravila.ter vse drugo blago. Tu je celotna svetovna znanost in tehnologija padla na izpitu. Vsako sprenevedanje je zdaj povsem brezpredmetno.

Izvor vseh naših problemov je popolnoma neurejeno bivalno in delovno okolje ter izjemno slaba hrana, pijača, zdravila, kozmetika, škodljiva oblika zgradb in infrastrukture, notranje opreme, predmetov za osebno uporabo itd. Zato vsak Zemljan počasi propada, doseže minimalno opravilno sposobnost in zboli. Skratka, vse blago, ki je v prodaji mora imeti BIO atest z vidika nove znanosti, to je BIOfizike večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Vse te probleme lahko zelo elegantno in učinkovito rešujemo z metodami BIOfizike, ki so izjemno enostavne za uporabo. Elaborat o odkriti problematiki ima državni zbor, škofijski ordinariat v Ljubljani, državna tožilka in varuh človekovih pravic v Ljubljani že od leta 2002.

Prijave za kratke informativne predstavitve sprejemamo na naslovu breda.gorenc@telemach.net ali preko tel. odzivnika 01 2834831.

Vabim ministrstva, vlado in parlament ter predstavnike znanstvenih institutov, nevladnih organizacij in religij ter vse, ki jih profesionalno zanima prava kakovost življenja, hiter in učinkovit gospodarski razvoj SLOVENIJE, EVROPE in SVETA, da se čimprej, do podrobnosti seznanijo z mojim odkritjem. Postavljeni so temelji za novo znanost, to je BIOfiziko 7, 13, 33, 53, 106 dimenzionalnega prostora in naprej, v katerem živimo. S tem so postavljeni povsem novi in učinkoviti temelji za pravo raziskovalno delo in pravo gospodarsko dejavnost. Vsaka naša aktivnost, ki ni namenjena koristim BIOsistemov je NIČNA. Večina raziskovalnih dosežkov je torej NIČNA, saj ne koristijo sistemskemu razvoju zdravja, sreče in blagostanja na našem planetu. To kaže zatečeno stanje na našem planetu. Vse to lahko zelo enostavno dokazujemo z novo, SLOVENSKO merilno tehnologijo G-ALFA, za večdimenzionalni prostor. Ko izmerimo 1129 BIOparametrov ter status opravilne sposobnosti, ki ima 168 negativnih vrednosti in 4872 pozitivnih vrednosti, postane vse popolnoma jasno. kaj nam je storiti, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja.

PRAVE LJUDI NA PRAVA MESTA omogoča le nova znanost, ki je izjemno enostavna za uporabo..

Medtem pa je smotrno pripraviti široko bazo informacij, ki bodo omogočile hitro in učinkovito realizacijo novega, nadvse pomembnega projekta naše civilizacije. Gre za temeljne spremembe na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Pot do zdravja, sreče in blagostanja je zdaj na široko odprta.

Končani so pilotski projekti na področju, glej povzetek opisa

1. Religij.

2. Medicine

3. Farmacije

4. Kemije in pesticidov

5. Kozmetike

6. Pravilne gradnje objektov in infrastrukture

7. Pridelovanje prave BIO hrane

8. Prometa in prometnih nesreč

9. Vodnih virov

10. Obdelave obstoječe izredno škodljive hrane, pijače in zdravil

11. Merilne tehnologije za 7, 13 in 33 dimenzionalni prostor

12. Osebne BIOkibernetske zaščite pred škodljivimi BIOenergijami in črno magijo

13. Aktivacija statičnih ALFA življenjskih žarkov

14. Aktivacija dinamičnih ALFA življenjskih žarkov, kjer koli smo

15. Pravilnega rojstva in smrti v ALFA življenjskem žarku in zdravilni BIOklimi sedmih zdravilnih BIOenergij

16. Sistemskega reševanja grobišč

17. Baznih postaj mobilne telefonije

18. Mobilnih telefonov

19. Turizma in zdravilišč

20. Gostinskih lokalov, zabavišč, velikih prodajnih lokalov

21. Distribucije el. energije in gradnje vetrnih elektrarn

22. Izdelave naravnih zdravil in kozmetike

23. Odstranitve večine vzrokov, ki preprečujejo naravno nosečnost.

24. Reševanje frigidnosti in impotence

25. Na področju varovanja predšolskih in šolskih otrok ter vzgoja in izobraževanje v varni šoli

26. Merilne tehnologije za večdimenzionalni prostor, ki edina omogoča enostavno in realno ugotavljanje kakovosti hrane, pijače, zdravil, kozmetike, dodatkov hrani, pesticidov in vsega blaga, ki je v prodaji. Vse kar je v prodaji sistematično uničuje psiho in telo. Več glej BIOanalize.

Vso to problematiko, njihovo rešitev in še mnogo več, bomo obdelali v času 6 mesečnega seminarja v Ljubljani.

Uvodne teme 6 mesečnega seminarja 2010_2011 PROGRAM seminarja 2013_2014 je v pripravi !!!

Komentar glede posledic sevanja sedme dimenzije na psiho in telo:

1. Zaradi temeljne napake pri gradnji hiš in poslovnih objektov, daljnovodnih tras, baznih postaj mobilne telefonije, cerkva in drugih objektov religij ter infrastrukture, bo slej ko prej prišlo do odškodninskih zahtevkov. Prvi odgovoren je državni zbor in vlada, ki sprejema neustrezne odločitve in zakone, ki so v popolnem nasprotju z novo znanostjo.in njenim merilnim sistemom, ki vse naše dosedanje napake zelo enostavno , dovolj zanesljivo in natančno odkriva. Zdaj povsem natančno vemo, kdo povzroča vse naše probleme in zakaj, poznamo pa tudi novo BIOtehnologijo, ki vse naše probleme lahko enostavno in elegantno rešuje, pa še naša, slovenska je!..

2. Navodila za gradnjo prave BIO hiše z upoštevanjem BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora, v katerem živimo.

Večina hiš, streh osnovnih šol, vladnih objektov in parlamenta, ter objektov religij je škodljive oblike. To povzroča visoko stopnjo zasvojenosti, napačne strateške odločitve, slabši učni uspeh, nastanek mnogih bolezni telesa in psihe, alkoholizem, nasilje in kriminal, prometnih in drugih nesreč ter spolnih odklonov.

Vse narobe gradimo, od avtocest do ograj in celo reklamnih panojev. Zdaj bi radi gradili še štirikotno PIRAMIDO na primorskem ali v Ljubljani. Temeljni vzroki teh zablod so posledice previsoke akumulacije škodljivih BIOenergij, ki povzročajo zasvojenost telesa in psihe. To povzročajo BETA generirani BIOsistemi. To je bolan duh v zdravem ali že bolnem telesu.

3. Prve lokacije v Sloveniji, pilotski projekti, ki so urejene za pridobivanje prave BIOhrane.

Eden od temeljnih vzrokov za vse probleme mlade generacije, za probleme, ki jih povzročajo mediji, vlada in parlament je negativen duhovni razvoj, ki je predmet našega vsakdana. To opažam na vsakem koraku. Gre za popolno indoktrinacijo, zavajanje s strani odgovornih institucij v Slovenji, katerih temeljna dolžnost bi morala biti, da skrbijo za mladi rod in za vse nas, ter vladi in parlamentu predlagajo ustrezne rešitve, pa tega dela ne opravljajo, ker jih vodijo BETA generirani BIOsistemi.

Niti toliko se ne potrudijo, niti malo raziskovalnega duha ni v njih, da bi vsaj preizkusili kako zadeva deluje in kaj pokažejo obstoječe metodologije fizikalnega merjenja glede na rezultate BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora in naprej, v katerem živimo.

Vsi problemi, so posledica nerazumevanja delovanja BIOFIZIKE 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora in naprej, v katerem živimo. Zato mora ta predmet takoj v izobraževalni sistem Slovenije, Evrope in sveta. Začeti je treba pri glavi. Torej urediti parlament, vlado, raziskovalne institute, medicino in religije, potem pa naprej v vse strukture človekovega dela in ustvarjanja.

4. Bistvo seminarja je v tem, da Vam bom odkril izvor zablod preteklih rodov naše civilizacije in pot ter metodologijo, kako vse napake popravimo z uporabo BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Uporabo te vrhunske tehnologije, se lahko nauči vsak otrok, v enem dnevu. Kdor vsaj teoretično ne pozna te slovenske vrhunske BIOtehnologije, gre za novo znanost, nima kaj iskati niti v politiki, niti v gospodarstvu, RELIGIJAH, medicini in farmaciji, da o znanosti in umetnosti ter glasbi in novinarstvu niti ne govorim.

Zdravja, motivacije, inovativnosti, visoke produktivnosti in rodnosti se kupiti ne da. Lastniki kapitala in vsi zemljani, pa to lahko hitro udejanijo s pomočjo uporabe te izvrstne tehnologije. Kar politika obljublja lahko udejani le slovenska BIOfizika. Nobene druge poti niti ni. Vse je namreč materialno dokazljivo!!

Obljube politikov so povsem prazne besede, ker imajo poškodovan svoj BIOsistem zaradi povsem neustrezne hrane, pijače, zdravil, kozmetike, neurejeni delovnih in bivalnih prostorov in izjemno nevarnega vpliva BIOparazitov, ki uničujejo sleherni BIOsistem. Glej merilne rezultate kandidatov za župane v letu 2006. in BIOanalize nekaterih predsednikov držav in kandidatov za predsednika.

Medicina, farmacija, znanost in umetnost, tehnologija, religije in mediji, pa so slepi in gluhi. Politikom in vsem nam povzročajo visoko stopnjo zasvojenost, večini prebivalcev RS in ljudem povsod po svetu, povzročajo minimalno opravilno sposobnost, posredujejo nam povsem napačne informacije o pravem izvoru vseh problemov našega časa, kako se pravilno roditi, zdravo živeti in pravilno umreti. Pa tako je vse skupaj enostavno.

D33

Vzorec v žitnem polju sem prevzel kot osnovni simbol S-ALFA Superinteligence. Vsebuje 33 znakov S ter 4 črte, ki predstavljajo metodo G-ALFA in S-ALFA 1,2,3,4 ter 4 osnovne gradnike GENOMA.

Ni pomembno kdo je ta znak oblikoval in izvedel. Za človeštvo in zdravo življenje na Zemlji je pomembno razumeti vsebino teh informacij. Tudi to je predmet 6 mesečnega seminarja v Ljubljani

POSEBNO OBVESTILO:

Povzetek nove znanosti (modra knjiga), sem dne 13.4.2002 posredoval državnemu zboru, državni tožilki, varuhu človekovih pravic in škofijskemu ordinariatu v Ljubljani. V vseh teh letih, odkar sem obelodanil izjemno pomembno BIOtehnologijo G-ALFA, ki odkriva izvor vseh bolezni telesa in psihe in ki lahko rešuje vse probleme našega časa, nismo prav ničesar pomembnega storili. Ukvarjamo se za BIOsisteme s povsem nepomembnimi problemi in povsem po nepotrebnem zapravljamo težko pridobljen davkoplačevalski denar. Vse globlje rinemo v blato in v zgrešene projekte, kar bo povsem zanesljivo pokazal čas.

Pa tako je vse skupaj enostavno za reševanje. Samo dva žarka moramo spoznati kako delujeta in potem lahko vse naše probleme zelo enostavno rešujemo.

BETA smrtni žarki povzročajo BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem, BIOparazite in črno magijo. Vse to uničuje psiho in telo aktivni (ljudje) in pasivni inteligenci (virusi, bakterije, mikroorganizmi itd, zemlja, rastline in živali) in sistemsko zavira pravilni razvoj BIOsistemov .na našem planetu.

ALFA žarki, BIOšablone A4, v katerih so vpisane makro kode za dostop do večdimenzionalnega prostora (MP1 do MP33), v katerem živimo, metode G-ALFA, S-ALFA, projekti AP01 do AP33 in BIOtransfer, pa rešujejo vse probleme telesa in psihe, vse probleme našega časa.