190213_Program dela za politiko, stroko in religije

Izhodišča za program dela so sledeča:

1. Elaborat, ki sem ga posredoval leta 2002 Državnemu zboru RS, Državni tožilki RS, zdaj že pokojni gospe Cerar, Škofijskemu ordinariatu v Ljubljani, dr. Rodetu ter varuhu človekovih pravic gospodu Hanžku.

2. Rezultati 20 letnih raziskav na področju BIO tehnologije S-ALFA. Nekaj informcij je objavljeno tudi na tej spletni strani.

3. V tem času sem organiziral vsakoletne 6 mesečne seminarje v Ljubljani, enkrat tedensko. Trenutno poteka predzadnja faza, izredno zahtevnega izobraževanja (leto 2019) na področju uporabe BIO tehnologije S-ALFA, to je BIO transfer za profesionalno uporabo (uporaba BIO tehnologije materije in antimaterije).

4. Odkril sem izvor bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa in kompletno BIO tehnologijo, kako se vse to rešuje.

5. Odkril sem BIO programsko opremo za uporabo več dimenzionalnega prostora, ki je tu odkar se zavedamo. Omogoča ustrezno BIO analizo vseh BIO sistemov na našem planetu in v drugih Galaksijah.

6. Spoznal sem kako deluje merilni sistem BIO MS VDP, ki omogoča podrobno BIO analizo vseh BIO sistemov aktivne in pasivne inteligence na našem planetu

7. Odkril sem metodologijo, ki omogoča analizo vseh problemov našega časa na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. To je uporabo merilnega sistema IS33 VDP.

8. Odkril sem izvor vseh bolezni telesa in psihe ter metodologijo kako ostanemo večno zdravi.

9. Odkril sem metodologijo, kako se obstoječa za psiho in telo izredno nevarna zdravila BIO kibernetsko zelo enostavno predela v zdravila za telo in psiho brez stranskih ućinkov. Nekatera postanejo vrhunske BIO aktivne kakovosti.

10.Odkril sem zelo enostavno metodologijo, kako se izbere prave partnerje za vrhunsko usposobljen novi rod tako, da se na njih ne prenaša genetske okvare preteklih rodov.

Začetna informacija izvora vseh naših problemov je opredeljena na www.ati-e-import.si kjer so povezave na datoteke:

POSEBNO OPOZORILO !!!!

Da ne boste narobe razumeli. Nič ni mojega, kar je na tej spletni strani navedeno, kot tudi noben patent formalno ni od nikogar. Vse informacije so zemeljski civilizaciji telepatsko posredovane s strani 33 super inteligenc, ki delujejo do dimenzije neskončno in ki tvorijo vse dobro ali slabo za nas v odvisnosti kaj želijo tisti ki pripravljajo zakone, ki urejajo religije, medicino, politiko, stroko in vse s čimer se ukvarjamo.

Da je tako, kot je smo popolnoma krivi sami, ker volimo napačne ljudi od vsega začetka samostojne Slovenije. Taki smo ker imamo neustrezen izobraževalni sistem. Taki smo ker so nam usiljene vrednote, ki nobenemu ne ustrezajo. Taki smo ker so stare propadle civilizacij obvladovale le škodljivo G-BETA BIO tehnologijo, zdravilno G-ALFA BIO tehnologijo pa so ignorirale. Nikjer jih ni več, niti za seboj niso kaj posebnega zapustili razen škode, ki jo je povzročila škodljiva BETA BIOtehnologije sedme dimenzije, ki povzroča dematerializacijo vsega, ki je kaj vredno. To je opazno na mnogih koncih sveta, Piramide v Afriki velika prostranstva skoraj popolnoma uničenih predelov, ki jih lahko zdaj z uporabo BIO tehnologije S-ALFA reanimiramo. Denar za vojaško opremo je potrebno kanalizirati za novo sodobno kmetijstvo po metodi S-ALFA. To je edina pot do blagostanja !!!!.

Ko bo vrednota ZDRAVJE, ko bo stroka in medicina znala uporabljati BIO tehnologijo S-ALFA, bodo zdravje, sreča in blagostanje postale temeljne vrednote naše civilizacije. Ko bo Evropa spoznala, da je Rusija tudi del Evrope in da je še kako pomembno, da se to čimprej uresniči se bo marsikaj spremenilo. Čas bi že bil, da čimprej pozabimo na AMERIKO !!!!. Lahko je samo naš trgovinski partner za določene dele naših potreb. Vsekakor pa je čas, da se tudi od nas kaj naučijo, če nočejo tretje svetovne vojne, ki jih zna zbrisati iz naše civilizacije. Pomembno je tudi to, da takoj proučijo in se naučijo uporabiti BIO tehnologijo S-ALFA, če želijo osvajati druge planete, ki tega z odstoječo BIO tehnologijo ni mogoče ostvariti. Predvsem je pomembno, da si temeljito uredijo kakovost kmetijskih proizvodov, ki je na najnižjem možnem BK nivoju. Naj se ne igrajo z genetsko problematiko, ki jo je ustvaril STVARNIK, ki deluje iz dimenzije neskončno in čimprej povečajo kakovost svojih proizvodov, če žeijo dostojno preživeti. Več glej BIO analizo ljudi, ki nam pretijo z uničenjem.

Če drugega ne pa mora Slovenija čimprej postati nevtralna država !!!! Tale spor, ki pretresa svet me dosti spominja na Slovenijo, kako so nam sosedje pobrali velik del naše skupne nekdanje površine. Ja vse to je posledica BETA škodljive BIO tehnologije, BETA generiranih BIO sistemov ki pretijo uničiti tudi našo civilizacijo, če ne bomo hitro ukrepali. Vse je materialno dokazljivo. Najprej pa moramo pričeti pri nas samih.

1. VEČ!!!!

2. ŠE VEČ!!!!

3. Za RELIGIJE, POLITIKO, STROKO, farmacijo in medicino, za vse nas !!!!

4. ZA ŠPORT

5. KAKO DO PRAVE garniture za vodenje države, vlade, občine, firme, družine itd.