ATI E&I, d.o.o, Ljubljana, Republika Slovenija, Evropa

Enodnevni seminar o uporabi nove vrhunske BIO tehnoloije S-ALFA, ki zelo enostavno rešuje vse probleme našega časa na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Le uporaba BIOtehnologije S-ALFA omogoča vrhunske gospodarske, znanstveno razikovalne, kulturne in večno zdravje, srečo in blagostanje.

                    

1. Utemeljitev

2. Namen

3. Program

4. Terminski plan

5. Cenik, prijava za seminar, pogoji

6.Enodnevni seminar

Na začetek WEB

Zahtevek za enodnevni seminar prosim pošljite na naslov: breda.gorenc@telemach.net  

Namenjen je vodilnemu osebju in vsem, ki se ukvarjajo z načrtovanjem in reševanjem dolgoročne problematike .

Pomemben je tudi za novinarje, pedagoško osebje, neprofitne organizacije in društva, ki se ukvarjajo z mnogimi področji našega življenja, pa tudi za  medicino, znanost in umetnost, tehnologijo in Religije ter za vse, ki jih nova tehnologija, ki kroji usodo sveta na vseh pordočjih našega dela in ustvarjanja, zanima.

Posebej je to pomembno za ministrstva, za državno upravo, parlament, sodstvo in vlado. Izjemna pomembnost nove slovenske znanosti, ki jo do vseh podrobnosti opredeli BIF VDP je tudi za vojsko in policijo.

V času enodnevnega seminarje lahko izvršimo kontrolo nekaterih pomembnih delovnih mest. Ugotovim kakšne BIO energije se širijo po prostorih. Statistični podatki kažejo, da večina dela in spi v BETA smrtnih žarkih. To zelo negativno vpliva na pravilne odločitve na katerem koli področju našega dela in ustvarjanja.

Enodnevni seminarji so namenjeni tudi ministrstvu za zdravstvo, da popravi neustrezen zakon o alternativnem zdravljenju, ter zdravnikom, ki se zmotno ukvarjajo z akupunkturo, homeopatijo, hipnozo in drugimi tehnikami, ki so del uporabe črne magije in psihokineze. S pomočjo merilne tehnologije MS VDP in SGBKD je dokazovanje o tej zmoti izredno enostavno in zanimivo.

Namenjeni so, tudi vsem zdravilcem in bioenergetikom za dopolnilno izobraževanje ( alternativno  zdravljenje) in vsem, ki se ukvarjajo z duhovno prenovo. Zmotno namreč uporabljajo BETA smrtne žarke, ALFA življenjskih žarkov pa ne razpoznavajo. S tem delajo sebi in vsem BIOsistemom aktivne in pasivne inteligence neprecenljivo škodo.

Poseben pomen imajo enodnevni seminarji za županje in župane. Vsaka vas bi morala imeti pravi zdravilni gaj. To je vsaj eno lokacijo, kjer bi ljudje lahko preizkusili novo invrstno BIO tehnologoji. Zdaj pa nekateri župani gradijo zdravilne gaje tako, da uporabljajo velike BETA smrtne žarke, pa še denar za to dobijo iz BRUSLJA.

Še poseben pomen imajo enodnevni seminarji za politične stranke, saj take kot so, dolgoročno,  za slovenski narod nimajo nobenega pravega pomena. Izgubljajo se v besedičenju in prerekanju za "oslovsko senco". Pravih, dolgoročno pravilno usmerjenih rešitev pa ne znajo, nočejo ali ne zmorejo zasnovati in uresničiti.

Dokljer ne bodo dojeli in uporabili BIO tehnologijo S-ALFA bomo neprestano tonili v bedo in siromaštvo. BETA generirani politiki in gospodarstveniki prodajajo tujcem za drobiš in male osebne koristi še tisto kar je vrednega ostalo. Cankar je to že zdavnaj napisal.

Enodnevni seminarji so pomembni tudi za informiranje, kaj je pravi zdravilni GAJ z uporabo BIF VDP, kako ga izkoristimo za gospodarstvo, za bistveno povečanje produktivnosti, za bistveno zmanjšanje bolniških izostankov, za mo moderni turizem, polnitev državne blagajne, kako zmanjšati izgube v zdravstvu in za generiranje zdravil popolnoma brez stranskih učinkov, kako povečati dohodke medicinskemu osebju, za pridelavo vrhunske kakovosti hrane po metodi S-ALFA, za pravo RELIGIJO, kako sistemsko reševati terorizem in ne nazadnje kdo sploh lahko dobi azil.

Pravo BIO hrano, pijače, zdravila, kozmetiko in vse dugo blago znamo pridelati le v Sloveniji, pa tega državni zbor in vlada nikakor nočeta  razumeti. Prvi elaborat o BIF VDP in o MS VDP pod naslovom: Gradnja poslovnega objekta z vidika BIOtehnologije G-ALFA imata že od 13.4. 2002.

Enodnevni seminarji so izjemno pomembni tudi za raziskovalne novinarje, saj jim odpirajo prava vrata v našo svetlo prihodnost. Mnogo lažje bodo odkrivali "lumparije in prevare", ki jih povzročajo izključno ekstemno G-BETA generirani BIOsistemi, ki jih jih je vse polno v vseh strukturah našega dela in ustvarjanja.

Ti namreč povzročajo našemu gospodarstvu in vsem nam neprecenljivo gospodarsko škodo, ogrožajo nacionalno varnost in identiteto, poskušajo razbijati osnovno celico naše družbe, to je družino in njene vrednote ter siromašijo slovenski narod in slovensko zemljo.

Kot papagaji prenašajo same neumnosti v slovenski prostor, na njihovem zelniku pa ničesar dobrega ne zraste. Opravilna sposobnost pokaže skoraj vse, saj je na minimalni vrednosti 4%.

Enodnevni seminarji dajejo vse potrebne odgovore, kako se zaščitimo in dejansko nadzorujemo terorizem, gospodarski kriminal in kako rešujemo zasvojenost brez stranskih učinkov in drugo.

Predvsem pa so enodnevni seminarji pomembni zato, ker dajejo vse potrebne rešitve kako globalno zaščititi slovenski rod in slovensko zemljo pred propadanjem, ki ga povzroča BK kriminal, BIOterorizem, BIOparaziti in črna magija, ki so posledica BETA smrtnih žarkov in ćrne magije ter neustreznega izobraževalnega sistema.

BIF VDP daje vse potrebne odgovore, kako usposobiti profesionalno vojsko, policijo, sodstvo, politiko, medicino in farmacijo, znanosti in umetnosti ter tehnologijo in RELIGIJE v Sloveniji, Evropi in v svetu.

Na vse to in še mnogo več daje odgovor le nova znanost, to je BIF VDP, v katerem živimo. Vse drugo je mlatenje prazne slame in brez koristno trošenje davkoplačevalskega denarja in vseh nas. Roditi se moramo zdravi in zdravi tudi umreti. Temeljni problem naše civilizacije je proizvodnja kakovostne vode, hrane, pijače, zdravil, kozmetike in vsega blaga, ki je v prodaji. Najbolj pomembna je pravilna gradnja objektov in infrastrukture, o čemer arhitekti, projektanti in oblikovalci nimajo ustreznega strokovnega znanja. Vse potrebne podrobnosti so napisane na tej spletni strani.