Slovenska metoda G-ALFA 1,2,3,4,

Omogoča pridobivanje večnega zdravja in vrhunske psihofizične kondicije.

Zakaj? Zato ker vpliva neposredno na imunski, hormonski in genetski sistem vsakega BIOsistema.

Razlika med ALFA življenjskim in BETA smrtnim žarkom:

1.      2. 

ALFA življenjski žarek omogoča generiranje ALFA BIOsistema, BETA smrtni žarek pa omogoča generiranje BETA BIOsistema.

Večina BIOsistemov se nahaja med obema skrajnostima.

Grafična ponazoritev merilnih podatkov, ki jih pridobimo s pomočjo slovenske merilne BIOtehnologije G-ALFA, ko izmerimo osnovnih 1128 BIOparametrov je najboljši prikaz stanja našega BIOsistema. Ta je lahko generiran na osnovi zdravilne G-ALFA BIOtehnologije ali na osnovi škodljive G-BETA BIOtehnologije.

BIOkibernetsko stanje ALFA in BETA generiranega BIOsistema je prikazana v datoteki GA_GB_BIO

ALFA generiran BIOsistem skrbi za pravilen razvoj življenja na Zemlji

BETA generiran BIOsistem povzroča vse ZLO na Zemlji in življenje na Zemlji uničuje.

DNK z vidika BIOtehnologije G-ALFA

Če zelo poenostavim celotno genetsko problematiko, se v vsakem jedru človeške celice nahaja 23 parov kromosomov.  Pomembne so štiri molekule, ki se imenujejo A, T, C in G. Vsak človeški GEN vsebuje tisoče teh štirih molekul povezanih v natančno zaporedje, ki tvori določeno kodo in določa če GEN deluje ali ne in kako deluje.

Oglejmo si gornjo sliko ALFA žarka. Njegovi štirje kvadranti P, B, O in ZETA vplivajo neposredno na osnovne štiri molekule, na štiri gradnike  vsakega GENA.

Ker v glavnem vemo kako deluje HIPOTALAMUS, HIPOFIZA in ŠČITNICA lahko primerjamo to delovanje z vidika BIOkibernetike.

Status človekovega BIOsistema je odvisen od vpliva treh Superinteligenc na našo psiho in telo. Posledica tega vpliva se na Zemlji reflektira kot BIOkibernetski NIVO BIOenergij BETA, ALFA in P našega BIOsistema, ki kažejo, kam drsi naš BIOsistem.

BIOsistem drsi proti bolezni telesa in psihe ali proti večnemu zdravju. Roditi bi se morali zdravi in zdravi tudi umreti. BIOkibernetika kaže, da bo v prihodnje temu tako.

Meritev 1128 BIOparametrov pomeni zato na področju BIOkibernetske diagnostike pravo revolucijo.

Le z BIOkibernetsko diagnostiko lahko pravočasno in natančno ugotovimo stanje BIOsistema ljudi, živali, rastlin, zemlje, pa tudi hrane, pijače, zdravil, kozmetike, kemikalij in drugo. Vse druge fizikalne metode, ki jih reklamirajo mediji so strel v prazno. Ničesar namreč ne rešujejo in ničesar pravočasno ne odkrijejo. To odkriva le BIOkibernetska diagnostika po slovenski metodi G-ALFA,  to je meritev 1128 BIOparametrov. Glej podroben opis

Mimogrede, za tiste, ki že poznajo teorijo BIOkibernetike ( kratek pregled je podan v hitrem tečaju)

Geni preko DNK ( deoksiribonukleinska kislina) vodijo celično izdelavo beljakovin.

Hipotalamus lahko asociativno primerjamo, kot človeka, ki predstavlja ALFA življenjski ali BETA smrtni žarek. To povedo meritve 1128 BIOparametrov. V bistvu oddaja DVA hormona, ki jih asociativno primerjamo z merilnim sektorjem D13= P6 in P7 ter D33 = S17 in S20.

Hipofiza predstavlja v bistvu D13 = P6, BE8 in D33 = S19.

Ščitnica (T4 tiroksin in T3 trijodtironin) predstavlja D33 = S26

Posledice delovanja ALFA in BETA žarkov so opredeljene v BIOfiziki 7, 13, in 33, dimenzionalnega prostora. Dejansko gre za posledice, ki jih medicina opredeljuje kot zdravje in vedenje, oziroma bolezni telesa in psihe.

BIOkibernetska funkcija P(pi) predstavlja v bistvu našo VITALNOST. Ta pada, ko v telesu naraščajo BK nivoji škodljivih BIOenergij.

STARANJE

Na ta del življenjskega ciklusa celic vplivajo BETA smrtni žarki pospeševalno, ALFA življenjski žarki pa zaviralno. Veliko vlogo igra pri temu genetika. To je v bistvu zgodovina vplivov na naše prednike z vidika BETA smrtnih žarkov ter škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije ter z vidika vpliva ALFA življenjskih žarkov ter zdravilne statične in dinamične BIOkibernetske transformacije.  Še večje posledice povzroča BIOkibernetsko slaba hrana, pijača, zdravila, kozmetika in izjemno nevaren nakit (diamanti, briljanti, drago in poldrago kamenje BIOkibernetsko škodljive oblike, razni simboli verstev in drugo).

Lepota

To sicer lahko fizikalno popravljamo z medicino, kemijo, farmacijo in kozmetiko. Posledice pa so uničujoče za vsak BIOsistem. Večina takih lepotic ima popolnoma BETA generacijo svojega BIOsistema. Posledice so tudi rojstva genetsko poškodovanih otrok, da o frigidnosti ter bolezni psihe in telesa ne govorim. To so zgolj BIOroboti sedme dimenzije, stroji za uničevanje možkih. No, zdravi možki se z BETA ženskami sploh ne ukvarjajo.

Prava, celostna podoba osebe ima dva pomembna dela. To je fizikalni del in BIOkibernetski del. Če tega ni je lepota brezpredmetna zadeva.

Lepoto telesa, pravo obliko, ustrezno težo, zdrav in odziven seks, ljubezen v pravem pomenu besede, si dekleta in ženske lahko pridobijo le s sistematično uporabo slovenske metode G-ALFA 1,2,3,4. Potem ne bo pisalo v medijih, da več kot 40% žensk v postelji odigra orgazem, potem v družinah ne bo nobenega nasilja več.

BIOkibernetska sanacija tega akutnega slovenskega problema je izredno enostavna. Ne razumem pa, da uredniki in urednice ženskih in drugih revij tega nikakor nočejo objaviti. Pa tako enostavno rešitev imamo.

Kako do odličnega imunskega, hormonskega in genetskega sistema, kako do zdravega seksa in visoke delovne motivacije, do zdravja, sreče in blagostanja, do hitrega, učinkovitega in enakomernega gospodarskega razvoja Slovenije

Izklop BETA smrtnih žarkov po telefonu