ATI E&I, d.o.o, Ljubljana, Republika Slovenija, Evropa

RELIGIJE in verske skupnosti

Seznam BIOkibernetsko zdravih cerkva razvrščenih po letih, ko sem opravil BK sanacijo. Samo v teh cerkvah lahko verniki molijo in ateisti meditirajo ne da bi si poškodovali svoj BIOsistem po metodi G-BETA. Le te cerkve so pravi BOŽJI hrami v katerih je zagotovljen pravi duhovni razvoj, ki ga omogoča Superinteligenca S-ALFA, BOG za vernike.

p Leta 2005 Leta 2004  Leta 2003    Leta 2002    Leta 2001   Leta 2000   Leta 1999   Leta 1998   Leta 1997   Leta 1996   Leta 1995   Leta 1994  

p DALMACIJA IN ISTRA

              

p1. Novo Krščanstvo

p 2. Reševanje zgodovinskih zmot RELIGIJ in verskih skupnosti

p3. Posvetitev cerkve, grobišča, objekta

p4.Telepatski vpliv Superinteligenc

p5. Let z letalom preko atlantika

p6. Let izven našega planeta

p7. Slovenska merilna BIOtehnologija G-ALFA

p8. Razlogi za dosežen volilni rezultat v letu 2002

p9. Hitri seminar

p10. Šest mesečni seminar

p11. Teorija BIofizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora

p12. Metoda G-ALFA 1,2,3,4,

p13. Metoda S-ALFA 1,2,3,4.

p14. Komentar, opombe in mnenja

pNa začetek WEB

 

Novo Krščanstvo

predstavlja uporabo v Sloveniji odkrite vrhunske BIOtehnologije G-ALFA v objektih RELIGIJ in verskih skupnosti. To pomeni velik korak za zagotavljanje zdravega življenja, za preprečevanje bolezni telesa in duše, nasilja, kriminala, terorizma in vojn. Kar RELIGIJE obljubljajo že tisočletja udejanja slovenska BIOkibernetika. Z vidika RELIGIJ sem to imenoval NOVO KRŠČANSTVO. Vsaka cerkev lahko postane, in mora postati, pravi zdravilni gaj. To je cilj nove krščanske filozofije, ki predstavlja most od besed k dejanjem.

Zdaj vemo kaj je BOG in kaj HUDIČ, kako delujeta in kakšne posledice povzročata. Celotno problematiko RELIGIJ moramo prevetriti in postaviti na povsem nove in bolj zdrave temelje. Vsaka religija ima nekaj dobrega, slabo pa moramo zavreči. Kaj je dobro in kaj je slabo omogoča opredeliti slovenske merilna BIOtehnologija G-ALFA.

Med verniki in ateisti ni prav nobene razlike. Vsi podzavestno uporabljajo BETA smrtne in ALFA življenjske žarke. Nadzor nad žarki opravljajo tri Superinteligence, ki usmerjajo naravni razvoj Zemeljske civilizacije v skladu z vrhunsko etiko in moralo.

Kaj ti žarki povzročajo je opredeljeno v teoriji BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora.

Celoten spekter zemeljskih BIOsistemov je razpet med dva ekstrema. Skrajno škodljivi so G-BETA generirani BIOsistemi, skrajno zdravi pa so G-ALFA generirani BIOsistem.

Celotna zemeljska populacija BIOsistemov, to so virusi, bakterije, mikroorganizmi na sploh, rastline, živali in ljudje, se nahaja v celotnem spektru od ene do druge skrajnosti. Vse to je opredeljeno z merilnim poljem G-ALFA BIOtehnologije.

Celotna zemeljska problematika se spreminja in leze proti enemu ali drugemu ekstremu. Odvisno od modrosti in neumnosti voditeljev v politiki, znanosti in umetnosti ter tehnologiji in RELIGIJAH.

Z vidika RELIGIJ imajo vsi BIOsistemi DUŠO. To je nematerialni svet, ki predstavlje skupaj z materialnim svetom nedeljivo celoto. Meja med materialnim in nematerialnim svetom je rojstvo in smrt. Reinkarnacija, kot jo nekateri imenujejo, je v bistvu materializacija in dematerializacija duše, to je vzorca spektra BIOenergij, inteligence, ki jo povzroča superinteligenca S-ALFA.

Največja zmota RELIGIJ je ta, da tega ne priznavajo. Duša je z vidika ateizma BIOkibernetski vzorec zdravilnih BIOenergij in mehanizmov, ki omogočajo življenje na Zemlji. Čim je duša BIOkibernetsko poškodovana. Ta pa se poškoduje zaradi neumnosti, ki jih povzroča bolan človek, strokovno se to imenuje G-BETA generiran BIOsistem. Takrat se začne proces genetske, hormonske in imunske degeneracije.

To je v bisvu poškodba GENOMA. Gre za izjemno kompleksno problematiko ki je pod nadzorom 33. dimenzije, to je Superinteligence S-ALFA, ki predstavlja za vernike BOGA.

Sramota za vse verske voditelje sveta je ta, da hoče imeti vsaka religija svojega BOGA, kar je popoln nesmisel. Še večji nesmisel je ta, da ugotavljajo, kateri bog je pravi BOG (nebesa).

Vstajenja, kot ga opredeljujejo religije NI. Vstajenje je rojstvo. Vsako rojstvo in smrt pa je vodeno s strani Superinteligence S-ALFA ali pa s strani Superinteligence G-BETA, ki predstavlja za vse BIOsisteme nekaj slabega in se imenuje v prenešenem pomenu besede HUDIČ (pekel). Pekel, vica, nebesa so za opredeljevanje kaj je dobrega in kaj je slabega kar pravšnje opredelitve, terminologijo in njen pomen pa pozna skoraj vsak Zemljan.

Vsi ti mehanizmi so zdaj tudi fizikalno dokazljivi. S pomočjo merilne tehnologije G-ALFA ter slovenske globalne BIOkibernetske diagnostike lahko zelo enostavno ugotavljamo status katerega koli BIOsistema, hrane, pijače, zdravil, kozmetike, kemičnih proizvodov in drugo.

Zdaj je na vrsti BIOkibernetska sanacija tisočletnih zablod, ki smo jih podedovali od preteklih rodov naše civilizacije.

Samo ena in edina pot vodi do zdravja, sreče in blagostanja. To je zaščita naravnih virov, njihove enakomerne razporeditve na bodoče rodove ter dolgoročno pravilno naravnane raziskave na področju znanosti in umetnosti, tehnologije in RELIGIJ. To je upoštevanje BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo.