Poročni prstani in nakit

Led je prebit bi lahko rekli. Zlatarna AURUM na Vrhniki, je izdelala prve prstane, ki sevajo zdravilne BIOenergije, ko z njim prečkamo ALFA žarke. To se imenuje zdravila statična BIOkibernetska transformacija.

Po tej vrhunski slovenski BIOtehnologiji G-ALFA moremo v vsak predmet, v zdravila, hrano in pijačo v vozila, zlato in diamante vpisati zdravilne BIOenergije maksimalne 12. stopnje po BIOkibernetski lestvici.

To pomeni, da se pod prstanom ne bo več generirala ustrezna reakcija BIOsistema v obliki temnega kolobarja ali otekline.

Prstane lahko pošljete v BIOkibernetsko obdelavo, da vpišem v njih še zdravilne BIOenergije 12. stopnje po BK lestvici.

Nikola Tesla
Slika: BK pravilno oblikovana prstana

Slovenska BIOfizika 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora omogoča proizvodnjo katerega koli izdelka vrhunske kakovosti. O tem smo lahko do mojega odkritja te izvrstne slovenske BIOtehnologije G-ALFA le sanjali.

Kaj to pomeni?

Ročno izdelana prstana ne povzročata več BIOkibernetskega kriminala to je generacijo škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije, ki jo povzroča ves nakit, ki je v prodaji. Ta povzroča nastanek vseh bolezni psihe in kasneje tudi telesa.

Takoj, ko kateri koli predmet ali karkoli drugega primemo v roke, začne teči izmenjava BIOenergij med telesom in predmetom. To je tako, kot bi nalili toplo vodo v mrzlo vodo. Toplo vodo predstavljajo zdravilne BIOenergije, mrzlo vodo pa škodljive BIOenergije.

Temperatura tako dobljene mešanice je odvisna od količine posamezne vode in njene temperature.

Podobno deluje do sedaj nemerljiv in neznan fenomen izmenjave BIOenergij med posameznimi BIOsistemi ter med predmeti in BIOsistemi.

Ta kroji usodo sveta odkar se zavedamo, pa tega nikakor nismo mogli do leta 1993 dojeti. Temu odkritju je botrovala velika zemeljska BIOkataklizma, ki že spreminja usoda sveta v našem tisočletju. Podrobnosti sem opisal v moji knjigi Osnove BIOkibernetike ter v knjigi: Gradnja objektov in infrastrukture, ki jo imajo vlada, parlament, sodišče - ministrica gospa Cerarjeva in škofijski ordinariat Ljubljana.

Merilni sistem bazira na raziskavah s področja BIOkibernetike. Ta opredeljuje BIOenergije, ki jih vsebujejo BIOsistemi, predmeti, kemikalije in drugo ter njihova medsebojna povezava in odvisnost, ki je pomembna z vidika BIOkibernetske diagnostike.

Celotno problematiko sem opredelil kot novo znanstveno panogo, to je BIOfiziko 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo od nastanka življenja na Zemlji.

BIOkibernetska problematika nakita je izredno zahtevna tehnološka operacija, ki jo zlatarji do odkritja BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora niso poznali.

Podrobnosti so opredeljene na 6 mesečnem seminarju, ki ga organiziram v jeseni 2004 že četrto leto.

Nekatere pomembne informacije dobite že na dnevu odprtih vrat.

Komentar

Več let prepričujem lastnike Zlatarne Celje, da začno proizvodnjo BIOkibernetsko atestiranega nakita. Menda imamo v Sloveniji okrog 80 ton zlata v nakitu. Vso to količino zlata bi morali ponovno predelati in narediti BIOkibernetsko ustrezen nakit, če želimo zdrav slovenski rod in zdravo slovensko zemljo.

BIOkibernetski atest je pokazal, da je ima vsaka kovina, tudi zlato, diamanti, briljanti in drugo drago in poldrago kamenje v sebi maksimalno škodljive BIOenergije.

To je posledica delovanja BETA žarkov na lokaciji proizvodnje, ter zaradi tehnološkega postopka, ki ga uporabljamo.

Še večji vpliv na vse BIOsisteme ima oblika nakita, predmetov in drugo. Povzroča namreč izredno visoko stopnjo BIOkibernetskega kriminala.

Zanimiva je tudi ugotovitev, da izdelujejo škodljiv nakit G-BETA generirani BIOsistemi. Ti so v oblikovalskih krogih v večini. Podobna situacija je v arhitekturi in gradbeništvu. Zato gre pri gradnji vse zelo narobe, kar se pokaže šele čez nekaj let po začetku uporabe takih lokacij.

Odgovor je vedno isti. Pravijo, da nimamo zakona, ki bi to reševal niti merilnega sistema, ki bi to potrjeval. Državni zbor pa se ukvarja predvsem z nepomembnimi problemi, ki v ničemer ne rešujejo ugotovljenega stanja, ki je več kot mizeren. Niti za sebe ne znajo poskrbeti.

Očitno imamo zdravje samo na jeziku. Nikogar pa zdravje posebej ne zanima, niti novinarjev, celo medicino ne niti tistih, ki so zato plačani, pa svojega dela ne opravljajo.

Odkril sem izvor bolezni in vse potrebne metode za BIOkibernetsko sanacijo telesa in psihe, pa mi kakšen zdravnik celo grozi z najhujšim. Kot bi živeli v BUTALAH.

Z upoštevanjem delovanja BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora pa lahko rešujemo vse te in podobne probleme.