1. OPIS CENIKA za BIOlaserje, BK zaslonke in zlate verižice

BIOkibernetska (BK) zaščita po metodi G-ALFA omogoča štiri stopnje BK zaščite: Ta je opredeljena z obliko, materialom in BK nivojem, ki se ga da vpisati v posamezen tip BIOLASERJA. Ti zdravilni BIOkibernetski nivoji so E0, G009, I096 in L384. Preračunano v decimalno vrednost to pomeni: 5. 7. 9. in 12. stopnja po BIOkibernetski lestvici.

BIOlaserji (fotografija)

Stopnja BK zaščite

Tip

Opis/teža, obdelava, material

Cena v EUR

Področje prodaje

1

MK1

13/1,4, zlateno 5 mikronov

67,20

                Slovenija

2

BC2

33/2,3, zlateno 5 mikronov

120,00

Slovenija

3

GG3

13/2,5/ zlat 585

 570,00

Slovenija

4

GG4

33/3,4/zlat 585

888,00

Slovenija

Zaslonke ( fotografija):

Stopnja BK zaščite

Št. kosov

Material

Cena v EUR

Področje prodaje

4

 96 kos

 folija  zlate barve

12,00

Slovenija

Zlate verižice 14 karatov:

Artikel

Informativna teža v gr.

Dolžina v cm

Cena v EUR

Izdelava

T5

 

po naročilu

predračun

Ročna izdelava

ZV 03

5,4

50 ali po naročilu

predračun

Strojna izdelava

ZVR 01

11,0

60 ali po naročilu

predračun

Strojna izdelava

Zlate verižice in druge izdelke iz zlata, ročno izdelane. Pri naročilu lahko definirate težo in dolžino verižice. 

Rok dobave: za vse izdelke iz zlata je do 3 delovne dni oziroma od 14 do 28 delovnih dni po prejemu obvestila o plačanem predračunu, če blaga ni na zalogi. Zlate kravatne igle in drug nakit iz zlata in dragih kovin po prednaročilu in v roku do 60 delovnih dni.

Diagram poteka vpisanih zaščitnih BIOenergij za BK zaslonke in BIOlaserje.

Delovanje BIOLASERJA

Ko prečkamo BETA smrtne žarke sprejme telo ustrezne BK nivoje škodljivih BIOenergij neposredno iz lokacije BETA žarka. Če smo nezaščiteni je vpliv BETA žarka 100%. Če smo zaščiteni sprejme telo razliko nivojev med nivojem BETA žarka ter BK zaščitnega nivoja BIOlaserja, ki ga nosimo. Če smo na lokaciji, ki je BIOkibernetsko urejena ne potrebujemo  BIOLASERJA. BETA žarki so na mnogo mestih maksimalnega BK nivoja in ti BETA žarki so najbolj nevarni.

Delovanje BIOkibernetskih zaslonk

Takoj ko si nalepimo BK zaslonke na levo in desno sence dobi telo BK zaščito maksimalno možne 12. stopnje po BK lestvici. Tisti ki vidijo AVRO vidijo, kako se takoj generira BK zaščitni pas okoli telesa.

KOMENTAR

Pomembno je vedeti, da imajo BETA generirani BIOsistemi negativno AURO. Njihovo telo je maksimalno nasičeno s škodljivimi BIOenergijami, ki ga sistematično prenašajo na svojo okolico. V to skupino spada večina zdravilcev alternativne medicine, morda celo vsi, Vsi GURUJI, teologi, papež, večina nadškofov in vsi, ki so neprestano izpostavljeni škodljivi statični in dinamični BIOkibernetski transformaciji. Vse osebe, ki se nahajajo v BETA smrtnih žarkih. To se predvsem psihiatri in psihologi, zdravniki, medicinske sestre, fizioterapevti in vsitisti, ki pridejo v neposreden fizikalni ali telepatski stik z bolniki ali z BETA generiranimi BIOsistemi.

BK poškodbe imajo že mnogi managerji, člani mnogih upravnih odborov,  velika večina članov parlamenta, mnogi ministri, voditelji raznih združenj, političnih strank, nevladnih organizacij in drugi. Sedijo v BETA smrtnih žarkih maksimalno visokih BK nivojih, na BK škodljivih stolih v maksimalno visoki statični in dinamični BK transformaciji.  Hranijo se z BK škodljivo hrano še posebej pijačo, ki sistematično uničuje možganske BK nivoje itd.

Mnoge rešuje le dobra dota ob rojstvu. V mislih imam njihov dober genetski, imunski in hormonski sistem, ki dokaj hitro propade povsem po nepotrebnem zaradi nepoznavanja BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo.

Povsem jasno je da za tako stanje svojega BIOsistema niso nič krivi, kriv je nedodelan vzgojni sistem. Prav tako je pomembno, da se hitro spoznajo z novo BIOtehnologijo in bomo hitro prišli na vseh področjih našega dela in ustvarjanja v skupino gospodarsko najbolj razvitih držav sveta.

Kjer so si delovna mesta že uredili po slovenski metodi G-ALFA pa se že nastajajo boljši poslovni rezultati, bolniške so se zmanjšale, medsebojni odnosi se popravljajo, povečuje se socialna varnost in motivacija ter produktivnost, pa tudi manj napak je pri delu.

Izjemno pomembna je BIOkibernetska sanacija cerkva, daljnovodnih drogov visoke napetosti,  zgradb s štirikotno piramido na strehi, oblike zgradb kot so bivši SMELT v Ljubljani, WTC, BTC itd. Tako oblikovane zgradbe so osnovni generatorji G-BETA BIOtehnologije v Sloveniji. Sistematično namreč uničujejo BIOsisteme, ki se v takih zgradbah nahajajo, povzročajo pa tudi visoko škodljivo BIOkibernetsko transformacijo na zelo veliki oddaljenosti. Višja je taka zgradba večji je doseg BIOkibernetskega kriminala, ki ga take zgradbe generirajo.

BIOfizika 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora zato predstavlja neprecenljivo bogastvo, ki bi ga bilo vredno izkoristiti, saj posega v vse strukture človekovega dela in ustvarjanja. Je tudi edini učinkoviti program za proizvodnjo prave BIO hrane, pijače, zdravil, kozmetike, kemičnih preparatov, pravilne gradnje objektov in infrastrukture ter za raziskave in razvoj novih, okolju prijaznih tehnologij.

BETA generirani BIOsistemi  so namreč tudi glavna ovira hitrega napredka vrednostnega sistema družbe, prave demokracije, socialne varnosti, zaščite osnovnih človekovih pravic, novega družbenega reda, ki bo enakomerno porazdelil zemeljsko bogastvo. Zato je izredno pomembno na nivoju vsake države začeti graditi zdravilne gaje, BIOkibernetske poligone za profesionalno uporabo ter izoblikovati ustrezno skupino BIOkibernetikov, ki bodo skrbeli za BIOkibernetski nadzor in pomoč državni upravi, medijem in sodstvu.

Predvsem je pomembna ugotovitev, da je slovenska BIOkibernetika edini učinkoviti mehanizem za globalni in dolgoročni ter za neposredni in izredno hitri nadzor ekstremno generiranih BETA BIOsistemov, ki povzročajo izvor vseh bolezni telesa in psihe, izvor TERORIZMA in vseh tistih, ki TERORIZEM, nasilje, kriminal in vojne neposredno povzročajo.

BIOkibernetska zaščita avtomobilov, avtobusov, letal, vesoljskih plovil

1. Potnike dodatno zaščitimo proti vplivu BETA žarkov v odvisnosti od velikosti vozila in od stopnje BK zaščite, ki jo želimo doseči. Za osebni avto s petimi  sedeži zadostuje 6 kos MK1. BL obesimo na ročke za potnike, na vzvratno ogledalo in v sredino za zadnjimi sedeži.

Cena osnovnega kompleta, ki vsebuje 6 kos MK1 in 96 BK zaslonk je  372,00 EUR

2. Za potovanja po puščavah, blizu Templjev in področjih, kjer so BETA žarki večinoma velikosti 4,24 metra in njihovih mnogokratnikov priporočamo uporabo BIOlaserjev GG4 in vseh treh BK zaslonk.  

3. BK zaščita za pilote in potnike v letalih in vesoljskih plovilih bi morala biti določena obvezna uporaba BIOlaserjev GG4, BK zaslonk med letom, strogo prepovedana uporaba alkohola, kave in drugih narkotikov, ki sistematično znižujejo možganske BK nivoje. Hrana bi morala biti BIOkibernetsko prečiščena in pravilno pakirana v BIOkibernetsko ustrezni embalaži. Celo oblika pribora in vseh predmetov v plovilu je pomembna. Prepovedati je potrebno nošenja BIOkibernetsko neatestiranih predmetpv, nakita in drugih škodljivih predmetov.  Hitri preleti preko BETA žarkov namreč povzročajo izjemno visoko akumulacijo škodljivih BIOenergij v telesu, ki lahko v posameznih primerih povzroči infarkt ali možgansko kap, če nismo ustrezno BK zaščiteni. 

glej vpliv BK zaščite v času vožnje z avtomobilom.

glej vpliv BETA žarkov in ŠBKTR na BIOsistem v času poleta z letalom.

glej vpliv BETA žarkov in ŠBKTR na BIOsistem v času vesoljskega poleta.

Zakaj smo prvi in edini na svetu pri proizvodnji BIOkibernetskih zaščitnih sredstev po metodi G-ALFA?

1. V času 15 letnih raziskav problematike mejnega področja znanega smo odkrili, da obstojata dve vrsti žarkov. Kako so oblikovani, kaj vsebujejo, kako so razporejeni, kaj povzročajo in kako se uporabljajo (glej hitri seminar)

2. Le v naših zaščitnih sredstvih je vpisan pravilen vzorec 1128 BIOparametrov, ki skupaj z sistematično uporabo zdravilne BIOtehnologije G-ALFA upočasnijo, zaustavijo ali celo odstranijo večino bolezenskih znakov. Odvisno, kako daleč so nam BETA smrtni žarki, škodljiva statična in dinamična BIOkibernetska transformacija, BIOkibernetsko škodljiva hrana, pijača, zdravila, kozmetika in drugo že poškodovali našo psiho in telo. 

3. BIOkibernetske poškodbe telesa in psihe nastopijo zaradi BIOkibernetskega kriminala in BIOterorizma, ki ga sami povzročamo zaradi zavestne ali podzavestne sistematične uporabe škodljive G-BETA BIOtehnologije.

Način uporabe:

1. BIOlaser nosimo na vrvici ali verižici,  okoli vratu. Verižica mora imeti BIOkibernetski atest.

2. BIOkibernetske zaslonke nalepimo na levo in desno sence, ko odstranimo zaščitni papirček in po potrebi še na spodnjo tretjino sredine čela. 

3. S telesa obvezno odstranimo vse druge obeske in nakit. 

4. V delovnem prostoru in stanovanju pa obvezno odstranimo 3 ali 4 kotne piramide, plošče, križe in druge predmete ostrih in koničastih oblik, slike z ostrimi robovi, razne zaščitne predmete, ki nič ne ščitijo, gladke krogle, kristale in druge BIOkibernetsko škodljive predmete.

Komentar

BIOkibernetsko škodljive predmete nekateri v svoji zmoti postavljajo v BETA smrtne žarke misleč, da bodo s tem preprečili vpliv BETA žarkov in škodljivih BIOenergij, ki se iz njih razlivajo v okolico. Ta fenomen deluje kot BIOkibernetsko mamilo s čimer se počasi generira G-BETA BIOsistem. Telo se polni s škodljivimi BIOenergijami, ki delujejo pri nekaterih podobno kot mamilo. Počasi se generira bolan duh v bolnem telesu. Mislimo, da smo polni zdravilne BIOenergije ne vemo pa, da  so ti občutki varljivi in da hitimo bolezni telesa in psihe nasproti. Rezultat se vedno pokaže v zdravstvenem kartonu in v postelji. Telo postaja vedno bolj neobčutljivo za bolečine kot tudi za zdrave spolne odnose. Najhujše pri tem je dejstvo da družinski partnerji uničujejo drug drugega in lastne otroke. BIOkibernetski kriminal pa širijo naprej v družbi in službi, ne glede na posledice.

BETA smrtni žarki in nakit (škodljiva statična in dinamična BIOkibernetska transformacija) so namreč primarni vzroki za frigidnost, impotenco, alkoholizem, jemanje mamil, spolne odklone, spolno nasilje, samomore, umore, pa tudi za vse prometne in naravne nesreče, gospodarski kriminal, vdori v računalniške sisteme, za proizvodnjo računalniških virusov, skrite napake v programski opremi, generiranje kemičnih strupov, razvoj in proizvodnjo izredno nevarnih zdravil, ki sistematično uničujejo psiho in telo in vse drugo kar se dogaja pod plaščem napačnega pojmovanja demokracije ter vrednostnega in družbenega sistema.

Izvor vseh bolezni telesa in psihe je torej BIOkibernetski kriminal in BIOterorizem, ki slej ko prej preide v nasilje, kriminal, terorizem in vojne.  TERORIZEM generirajo G-BETA generirani BIOsistemi, to je bolan duh v zdravem ali bolnem telesu.

Rešitev vseh problemov našega časa je torej v sistematičnem izobraževanju in pravilni uporabi BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo. S slovensko merilno BIOtehnologijo G-ALFA, ki sem jo opredelil v okviru predmeta BIOkibernetika  lahko vse te fenomene dokažemo in sistematično rešujemo.

Zdaj je blebetanja, jokanja in stokanja, zavajanja ter sprenevedanja in modrovanja konec. Imamo vrhunsko BIOtehnologijo G-ALFA, pa še slovenska je s katero lahko začnemo reševati vse naše in svetovne probleme. Najprej je treba začeti pri Združenih narodih pri vladah in parlamentih, potem pri vodilnih strukturah v gospodarstvu in religijah in nadaljevati BK sanacijo v sleherni družini.

Način delovanja in stranski učinki :

1. BIOlaser in BK zaslonke delujejo takoj po uporabi. BK zaslonke povzročijo okoli telesa BIOkibernetski zaščitni pas, pozitivna AURA, kot to nekateri imenujejo. Takoj se začnejo iz telesa odstranjevati škodljive BIOnergije. Hitrost odstranjevanja škodljivih BIOenergij iz telesa je odvisna od hitrosti pritoka škodljivih BIOenergij v telo. ter od stanja našega BIOsistema ( glej BK diagnostični center).

2. Ta proces lahko povzroči, da se pri nekaterih osebah v času regeneracije BIOsistema pojavijo manjše ali večje bolečine. Te nastopijo zaradi fenomena blagodejnega, vendar zelo nevarnega delovanja BETA žarkov na našo psiho in telo. BETA žarki namreč delujejo podobno kot mamilo. Kako pa je z zdravljenjem narkomanov vemo.

3. Stranske učinke odstranimo zelo hitro tako, da sistematično uporabljamo slovensko metodo G-ALFA 1,2,3,4, in S-ALFA 1,2,3,4, ki omogoča izredno hitro regeneracijo telesa in psihe.

Kako hitro se regenerira naše telo in psiha?

Vse je odvisno od količine akumuliranih škodljivih BIOenergij v našem telesu, od že ugotovljenih medicinskih poškodb ter od BIOkibernetske kondicije, ki smo si jo ustvarili do trenutka, ko zaidemo na skrajno škodljivo BETA področje, kamor zanesljivo spada let z letalom, vožnja v tanku s piramidno (4P) kupolo itd. Zavedati se moramo, da so vse naše reakcije, vse bolezni psihe in telesa posledica delovanja BETA žarkov ter škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije.

Sprememba lokacije je lahko dostikrat odrešilna če gremo v ALFA lokacijo, to je zdravilni gaj zgrajen po G-BETA BIOtehnologiji ali pogubna če gremo v BETA lokacijo, to je "zdravilni gaj" zgrajen po G-BETA BIOtehnologiji. Vse psihiatrične klinike so BETA generirana področja, ki zahtevajo takojšno BIOkibernetsko sanacijo. predstavljajo namreč prvovrsten zakonsko zaščiten BIOterorizem, ki ga izvaja medicina.

Za vse probleme otrok smo v prvi krivi BIOkibernetsko nevzgojeni starši, vzgojitelji in BIOkibernetski parametri okolice v kateri živimo. Zadeve v družini še poslabšamo, če postavimo v BETA žarke (pod posteljo npr.) tri ali štirikotno piramido ali kakršen koli predmet, ki povzroči maksimalno stopnjo BIOkibernetskega kriminala. To je lahko tudi stožec (nočna svetilka) ali križ z ostrimi robovi, ostri robovi slike na steni itd. Zato naj najprej vsak pometa pred svojim pragom preden dolži druge.

BIOkibernetska sanacija lokacije, ki omogoča BIOkibernetsko regeneracijo je zato izjemno velikega pomena (glej BP OŠMŠ). Izjemnega pomena za naše telo in psiho je, da se čim dlje zadržujemo znotraj BIOkibernetskih poligonov, zdravilnih gajev, ki imajo minimalno 1 do 33 zaprtih BIOkibernetskih zank (33 ZBKZ) ali več.

Kako deluje osnovna metoda G-ALFA?

Metoda G-ALFA deluje tako, da hitro odstranjuje iz telesa škodljive BIOenergije, ki jih neprestano pridobivamo iz BIOkibernetsko neurejene okolice v kateri živimo. Štirje kvadranti ALFA žarka delujejo neposredno na osnovne štiri gradnike našega genoma. Zato se začne z uporabo metode G-ALFA 1,2,3,4, postopoma in počasi regenerirati naš genetski, imunski in hormonski sistem. Če želimo bistveno večjo učinkovitost regeneracije našega BIOsistema, tam kjer je to možno in smiselno, kar  bo slej ko prej predmet profesionalne medicine, ki bo BIOkibernetsko usposobljena, se moramo naučiti uporabljati metodo S-ALFA. Vsa potrebna znanja dobimo na 6 mesečnem seminarju.

BIOkibernetski atest

1. Po metodi AP 01 izmerimo statično BIOkibernetsko transformacijo (glej diagram).

Če predmet ustreza BIOkibernetskim zakonitostim, ki jih določa BIOfizika 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo, ki jo nadzoruje Superinteligenca S-ALFA ima smisel nadaljevati z BK atestom, v nasprotnem primeru tak predmet izločimo iz uporabe. Oblikovno in vsebinsko škodljiv predmet odložimo brez vpliva na njegovo okolico tako, da mu spremenimo njegovo škodljivo obliko ali da ga postavimo na nevtralno lokacijo. To pomeni, da ga postavimo  izven lokacije ALFA, BETA ali S-ALFA žarka. S tem smo preprečili nastajanja škodljive statične BIOkibernetske transformacije.

2. Po metodi G-ALFA 1,2,3,4, odstranimo škodljive BIOenergije iz materiala (glej diagram).

3. Ponovimo meritev 1128 BIOparametrov in se odločimo katero metodo bomo uporabili za nadaljevanje del (glej diagram).

4. Uporabimo metodo AP02, da odstranimo iz materiala BIOparametre, ki jih metoda G-ALFA 1,2,3,4, ne more odstraniti (glej diagram).

5. Izmerimo 1128 BIOparametrov in se odločimo kako bomo nadaljevali BK atest (glej diagram).

6.  Uporabimo metode AP04 do AP33 s pomočjo katerih vpišemo pravilen spekter BIOparametrov, ki zagotavlja uporabo predmeta, kot BIOkibernetsko zaščitno sredstvo proti delovanju G-BETA BIOtehnologije, proti delovanju BETA žarkov. To metodo uporabimo uspešno šele takrat, ko smo uporabili vsa BIOkibernetska sredstva, ki so potrebna, da lahko v material vpišemo pravilni spekter BIOparametrov. V bistvu te metode spremenijo material tako, da se lahko v njega vpiše pravilen vzorec BIOenergij (glej diagram).

7. Izmerimo 1128 BIOparametrov, da ugotovimo dosežene rezultate, ki so potrebni za BIOkibernetski atest (glej diagram).

Za podrobnosti glej BK diagnostični center