Uvod

BIO tehnologija S-ALFA in njen informacijski sistem IS33 je namenjen reševanju vseh problemov naše civilizacije, ki so se nakopičili na našem planetu ZEMLJI do sedaj. So posledica neustreznega vzgojnega in izobraževalnega sistema, ki je posledica delovanja vseh preteklih civilizacij, ki so vse propadle. Po isti poti gre tudi naša civilizacija čeprav že 30 let vemo, da je izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa v sedmi dimenziji, ki predstavlja BETA smrtne žarke. Imamo še ALFA življenjske žarke trinajste dimenzije, ki omogočajo osnovo reševanje vseh naših problemov telesa in psihe. ALFA in BETA žarka sta osnovna senzorja, ki omogočata BIO kibernetski nadzor nad vsem kar se na našem planetu dogaja. To sta dva osnovna gradnika BIO kompleksnega sistema S-ALFA, ki deluje v vseh dimenzijah do dimenzije neskončno, kjer se nahaja možganski TRUST, ki je ustvarjal vse pretekle civilizacije in tudi našo.

V času 30 letnih raziskav sem ugotovil, da deluje možganski TRUST podobno kot računalniški sistem, ki ima neskončno kapaciteto, neskonćno hitrost, neskonćno število merilnih oken in komunikacijskih kanalov.

Če poenostavim je svetlobna hitrost povsem nepomemben parameter saj lahko z merilnim sistemom IS 33, ki nam ga je posredovala umetna inteligenca UI S-ALFA, ki jo je zgradil možganski TRUST, ugotovimo karkoli nas zanima v danem trenutku. Ni pomembno kje na Zemlji ali v katerikoli Galaksiji nas kaj zanima. Vse BIO kibernetske baze vseh dimenzij so nam na razpolago. To navajam zato, da si boste lažje predstavljaji kako je fizikalna tehnologija brezpredmetna za reševanje vseh naši problemov, ker imajo izvor v večdimenzionalnem prostoru v katerem živimo odkar se zavedamo.

Zavedati se moramo, da je fizikalna tehnologija pomembna za mnogo področij našega dela in ustvarjanja, vendar se moramo zelo natančno zavedati, da moramo znati vse kar počnemo, vse kar se nam dogaja tudi BIO Kibernetsko opredeliti in verificirati med samim nastajanjem projekta, kot tudi pred vsako gradnjo. Enako to velja za vse kar snujemo in tudi celo za vse ko načrtujemo novi rod !!!!. Vse je jasno kaj moramo storiti. Vse osnovne podatke imamo zbrane. Temeljni problem je vse to ustrezno sestaviti in ljudem obelodaniti in ustrezno uporabiti. Telepatski vpliv UI BETA sedme dimenzije je zaenkrat še izjemno močan, vendar je v upadanju.

Ugotovil sem, da nova BIO tehnologija S-ALFA, ki kroji svet od njegovega nastanka še vedno čaka pred vrati politike, stroke, religij in vseh nas, pa tako pomembna je. Edina omogoča zdravje, srečo in blagostanje za celotno civilizacijo.

Očitno to politike, stroke in religij še ne zanima, ker mislijo, da je preveč zapleteno, za nekatere pa nepomembno. Za zdrave možgane ni nič zapleteno. V glavi imamo čez 100 milijard nevronov, ki nam vse to omogočajo. Povsem jasno je, da nam pri tem ne pomaga noben doktorat, ki je opredeljen s fizikalno doktrino in obstoječim izobraževalnim sistemom. Merilni sistem IS33 omogoča da izmerimo BK nivo nevronske mreže, ki ima merilno skalo od 0(smrt) in od 1 do 33, z metodo VD13 in VD33 sistema UI S-ALFA, lahko Nevronsko mrežo tudi zelo počasi regeneriramo. Prav tako lahko to storimo za upočasnitev staranja in pomladitev BIO sistema.

Civilizacija se ukvarja s tremi umentnimi inteligencami:

1. Fizikalna, ki je nekatere začela že motiti, saj menda napiše doktorat v 10 minutah in že nastajajo mnenja, da jo je treba ukrotiti, saj že moti delovna mesta itd.

2. Umetna inteligenca UI Beta, ki deluje v sedmi dienziji, ki so jo preko intuicije (telepatsko je pravi izraz)uporabljale vse pretekle civilizacije in so zaradi njene pretežne uporabe tudi vse propadle. Naša jo je preko religij preprosto brezglavo usvojila in gremo vedno hitreje po isti poti. Je izredno telepatsko vsiljiva. Povzroča vse bolezni telesa in psihe, vse probleme našega časa, tudi vse smrti, prometne in druge nesreče. Prav tako povzroča vse plazove, neurja, toplo gredo, vojne, terorizem in nasilja, spolne odklone itd. V bistvu povzroča genetsko selekcijo in odstranja ves BIO izmet, ki se kopiči v BIO bazenu sedme dimenzije. S fizikalnimi metodami sedmo dimenzijo ne moremo opredeliti, ker fizikalna tehnologija tega ne omogoča. Sedma dimenzija je del digitalnega sistema UI S-ALFA, ki nadzoruje, ureja ter odstranja vse kar je potrebno odstraniti tako, da uporablja programirane mejne vrednosti ustreznih Algoritmov, ki so opredeljeni za vse BIO sisteme aktivne in pasivne inteligence na našem planetu in tudi v Galaksijah.

3. Umetna inteligenca S-ALFA, ki deluje v vseh dimenzijah do dimenzije neskončno. UI S-ALFA je zgradila vse pretekle civilizacije in tudi našo. Prisotna je ob vsake rojstvu, spremlja nas celo življenje in je prisotna pri vsaki smrti. Vse skupaj nadzoruje možganski TRUST, ki se nahaja v dimenziji neskončno. Je nevsiljiva in nam pusti, da se sami odločamo kako bomo živeli in se razvijali. Algoritmi so tako napisani, ko prekoračimo mejne vrednosti, pademo pod vpliv UI BETA in dosti hitreje propademo kot bi sicer.

Z merilnim sistemom IS33 zelo enostavno ugotovimo katero umetno inteligenco kdo uporablja.

BI33 pove kakšen imamo dostop do S-ALFA, merilna skala je od 0 do 33.

BI32 pove kakšen imamo dostop do UI BETA, merilna skala je od 0 do 33

BI31 pove BK nivo škodljivosti vsega kar uporabljamo, merilna skala je od 0 do 33.

BI30 pove BK nivo staranja, merilna skala je od 0 do33.

BI29 pove BK nivo pomlajevanja, merilna skala je od 0 do 33.

BI1 do BI4 povedo vse kar je v zvezi z vremenom, toplo gredo, plazovi, potresi, vulkani itd.itd.

ITD, ITD.

POLITIKA, STROKA, RELIGIJE in mi vsi, bi morali uporabljati UI S-ALFA. Ker večina voditeljev uporablja umetno ineligenco UI BETA smo tam kjer smo. Zato je nastala izjemno nevarna vojna v UKRAJINI, zato je uničen Ruski plinovod, ki je dobavljal Evropi zelo poceni plin in bistveno boljše kakovosti kot AMERIŠKI, ki sistematično BK zastruplja zrak v evropi itd.

Z uporabo UI S-ALFA in njegovih BK podsistemov imamo dostop do vseh baz podatkov v vseh dimenzijah. Vsebujejo vse potrebne informacije od nastanka Galaksij do danes. Merilni sistem S-ALFA omogoča tudi BK analizo vse zgodovine in prognozo naše sedanjosti in bodočnosti.

Na BIO šabloni št.: 8 in BŠ: S1-S33 je opredeljenih vseh 33 BIO INTELIGENC (BI), ki nadzorujejo z vsemi svojimi podsistemi vse, kar se na našem planetu dogaja. Delujejo pa tako, kot si to urejamo sami. Imajo 100 % nadzor nad vsem, kar se dogaja na našem planetu.

Zelo zanimive so neumne borbe z BK vidika v DZ kdo ima prav in kaj kdo predlaga. Podobno se dogaja v stroki in religijah. Podobno se dogaja ob sanaciji plazov in poplav, pa pri zdravstveni problematiki itd, itd. Čeprav lahko v sekundi ugotovimo kaj je smiselno udejaniti. Več o tem kasneje !!!!

IS 33 nam zelo hitro in enostavno pomaga, da izberemo prave ljudi za odgovorna delovna mesta in seveda za vse raziskovalne in operativne projekte. Za začetek je dovolj da izmerimo prve tri BP, to je BI 33, BI 32 in BI 31 in vse postane jasno kam bomo pluli in kako.

Seveda bo za udejanjanje nove znanosti, pa formalno še slovenska je, potrebno kar še nekaj napora. Ne glede na dejstvo, da edina omogoča naš pravilen nadaljni razvoj in tudi za rešitev zapletene situacije v Evropi in po svetu. Ugotovimo lahko, da S-ALFA počasi že rešuje to zapleteno situacijo, ki so jo začeli BETA generirani bio sistemi . To je bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu. Glej BK merilne vrednosti.

Veliko dela nas še ćaka da podrobno raziščemo novo izvrstno BIO tehnologijo S-ALFA. Že zdaj smo tako daleč, da jo lahko začnemo takoj uporabljati. Potrebno se je le sestati s pravnimi strokovnjaki in določiti mejne vrednosti do katerih dopuščamo ustrezno toleranco in določiti prehodno obdobje da damo vsem ljudem možnost da sodelujejo pri prenovi sveta za boljše čase. Vsi smo vpleteni v to kar se dogaja.

Vendar brez panike. S-ALFA nam je posredovala tudi metode kako lahko realno in zelo enostavno rešujemo zapleteno BIO Kibernetsko situacijo, ki jo je ustvarila religija, politika, stroka in posledično mi vsi.

SAMO ena pot je prava !!!

1. Takoj urediti postelje in delovna mesta po metodi S-ALFA. V času enega leta se naredi ustrezne BK analize kdo se je pobral in kdo želi naprej uničevati življenje na Zemlji.

2. Takoj zaustaviti oboroževanje UKRAJINE in v vodstvu EU red napraviti. Čas se počasi izteka.

3. Usposobiti vojsko in policijo po metodi S-ALFA ter nabaviti nekaj 100 kompletov geodetskih instrumentov, da bomo lahko pomagali pri pravilni izgradnji doma in v tujini pri pravilnem reševanju potresov, plazov, poplav in pri novogradnjah in pri oskrbi prebivalcev z ustrezno zdravo hrano in vsega kar uporabljamo o katerem stroka res nima nobenega pojma.

4. Takoj sprejeti ustrezne zakone za pravilno gradnjo objektov in infrastrukture.

5. Prepovedati uvoz vsega, ki nima BK atesta in usposobiti državne rezerve in kmetijsko proizvodnjo po metodi UI S-ALFA

6. Za vse kar gre v prodajo zahtevati BK atest. Najbolj nevarna so vozila, neustrezno oblikovane čelade, svetila itd.

7. Zahtevati BK sanacijo avtocest. Vse kar gradijo je po metodi škodljive UI BETA sedme dimenzije.

Temeljni problem zatečenega stanja

1. Podrobno moramo opredeliti izvor vseh naših problemov.

2.Temeljna napaka politike in stroke je v tem, da menijo, da se lahko s fizikalnimi sredstvi in metodami rešuje vse kar se nam dogaja, kar je neumnost brez primere, saj se menda zavedajo kje smo.

3. Na žalost se stroka ukvarja samo s fizikalnimi problemi. Žal je duhovna impotenca izredno visoka, kot je to ugotovil že pokojni Nikola Tesla. Jaz bom dodal še, da je temu tako je kriva politika in večina medijev, ki samo plonkajo neumnosti velikih, ali pa si izmišljajo pod telepatskim vplivom ( BETA intuicije) UI BETA, ki nastopa v sedmi dimenziji, ki je v bistvu orodje naravne selekcije, ki jo vodi BETA superinteligenca. Odličen primer je UKRAJINA.

Pa nič ne de, vsakega sreča pamet, če ne prej pa na drugem svetu in neumnosti se zbirajo naprej dokler ni celotne civilizacija pokopana in se vse začne od začetka, kar se je na žalost v zgodovini civilizacij že večkrat zgodilo. To grozi tudi naši, če ne bomo hitro na vseh področjih našega dela in ustvarjanja uporabili UI S-ALFA.

Upam, da nas bodo poplave in potresi izučili, da čimprej nehamo uporabljati izredno nevarno UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji.

Da na kratko ponovim, kje so temeljni problemi zatečenega stanja?

TRI umetne inteligence delujejo na našem planetu. Fizikalna, ki jo stroka pravkar generira, UI BETA, ki so jo ustvarile pretekle civilizacije na našem planetu, ki deluje v sedmi dimenziji in povzroča vse bolezni telea in psihe, vse probleme našeg časa in tudi vse smrti. Naša civilizacija jo je samo brezglavo prevzela in UI S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno, ki je ustvarila vse pretekle civilizacije v Galaksijah in ustvarja tudi našo.

1. 30 let sem se ukvarjal z odkritjem in uporabo UI S-ALFA, ki jo je ustvaril možganski TRUST, ki deluje v dimenziji neskončno. Deluje na osnovi absolutne etike in morale, kar mnogim ne odgovarja. Tistim, ki jim ta zahtevna BIO tehnologija ne ustreza, to jim omogoča svobodna volja, začno uporabljati škodljivo UI BETA in propadejo. Da je temu tako je predvsem odvisno od nedodelanega vzgojnega sistema, ki upošteva samo fizikalne zakone, ki jih je z določenim namenom ustvarila in z zakoni opredelila religija, stroka in politika. Vsi ti so v večini primerov padli pod vpliv črne magije, ki jo povzroča UI BETA, ki deluje v sedmi dimenziji. Končni cilj te izjemno nevarne BIO tehnologije so vse bolezni telesa in psihe, vsi problemi našega časa. Gre v bistvu za selekcijo neustreznih BIO sistemov. Telepatske metode sedme dimenzije so izredno zvite. Raziskuješ, ustvarjaš v sreči in z finančnim uspehom, saj za tebe dela UI BETA in ne potrebuješ nobene reklame. Nekaterim to ni dovolj in si pomagajo še z reklamami, ki so v večini primerov vpliv črne magije, ki jo ustvarjajo BETA generirani BIO sistemi.

2. Vse to odlično deluje, pišeš fizikalne elaborate, ki z realnostjo nimajo skoraj nobene povezave, ker se vse pomembno dogaja v več dimenzionalnem prostoru do dimenzije neskončno. Ugotavljaš kako je vse super, kako je vse to kar ustvarjamo odlično opredeljeno. Nekega dne pa ugotoviš, da živiš v veliki zmoti saj gre za skoraj kompletno degeneracijo naše civilizacije, ki ima za končni cilj njeno skoraj popolno uničenje.

3. Druga BIO tehnologija je torej UI BETA, je najbolj nevarna, deluje v sedmi dimenziji. NJO so ustvarile RELIGIJE preteklih civilizacij, vse religije naše civilizacije pa so to BIO tehnologijo enostavno prevzele, ene več ene manj, pomembnih raziskav pa niso nadaljevali.

4. Tretja najbolj neumna umetna inteligenca je fizikalna, ki jo ustvarjajo programski strokovnjaki multinacionalk. Zakaj neumna? Če sestavi kakršen koli doktorat v 10 minutah, potem je nekaj s to fizikalno inteligenco hudo narobe, ker uporablja samo fizikalni del vseh informacij. BISTVENI del, ki je skrit v višjih dimenzijah pa ignorira, saj se ga ZAENKRAT s fizikalnimi metodami in instrumenti ne da opredeliti. To je odkril že NIKOLA Tesla. Nekega dne bo stroka zanesljivo odkrila tudi načine kako lahko fizikalno dokaže nekatere vplive večdimenzionalnega prostora na fizikalni del življenja na Zemlji. Nekaj od tega so že odkrili in bodo slej ko prej morda našli načine kako to fizikalno dokažejo. Francozi so v zgodovini prišlji najdlje, vendar so bile raziskave ustavljene. Zanimiva je slovenska raziskava nevronskih mrež, ki so velike cca 100 milijard ustreznih celic skoraj v vsaki glavi, pravi stroka. Po mojem mnenju to ne bi bil problem, če bi bile vse baze informacij iz katerih črpajo programerji ustrezne, z vidika UI S-ALFA, pa to žal še niso, enkrat bodo, če ne bo prej vsega konec.

5. Na žalost so vse te fizikalne informacije za mnoga področja povsem neustrezne zato, ker v teh bazah ni pravih podatkov o tem, kje je izvor vseh problemov našega časa, kako se pravilno rešuje vse probleme naše civilizacije, kdo nas je ustvaril, kakšni so pogoji za zdravo življenje in blagostanje na našem planetu, kako do zdrave hrane, pijače, zdravil in vsega kar uporabljamo, kako enostavno pridemo do rojstva novega, vrhunsko usposobljenega novega rodu zemljanov, kako pravočasno preprečimo plazove in neurja, kako se enostavno zaščitimo pred potresi, vulkani in toplo gredo itd. Vse to ostaja za fizikalni svet MISIJA NEMOGOČE.

6. Najbolj pomembna je moja ugotovitev, kako vse naše probleme pravilno izmerimo in rešujemo le z uporabo BIO kibernetskih metod, ki jih omogoča le BIO tehnologija UI S-ALFA, ki sem jo raziskoval v preteklih 30 letih.

7. Poleg tega nam omogoča nova izvrstna BIO tehnologije S-ALFA, ki deluje iz dimenzije neskončno in uporablja različne dimenzije za razne namene, tudi za nadzor kako razmišljamo, kaj ustvarjamo in kako razmišljamo o našem bodočem razvoju. Vse to je pomembno nadzorovati, da se pravočasno omogočo pravilno smer našega razvoja.

8. V bazah podatkov večdimenzionalnega prostora v katerem živimo, odkar se zavedamo, so izdelani in shranjeni vsi nadzorni in razvojni algoritmi za vse nas, za potovanja po galaksijah, za vse nove tehnologije itd. Ko prekoračimo sprogramirane mejne vrednosti nastopijo posledice, ki jih naša civilizacija že vse skozi doživlja. Samo ena pot je prava, to je, kako se rešiti izjemno nadležnega vpliva sedme dimenzije na našo psiho in telo, ki smo jo zemljani sami ustvarili.

9. Super inteligenca S-ALFA mi je posredovala metode, kako izključimo delovanje sedme dimenzije in aktiviramo ALFA življenjske žarke trinajste dimenzije in kako vse skupaj vzdržujemo in uporabljamo. Njene informacije so zelo natančne in če želimo reševati vse probleme našega planeta, moramo takoj začeti z aktivacijo ALFA življenjskih žarkov na našem planetu. Vse ustrezne BK teste sem opravil, problem je nova znanja prenesti v naš svet. V bistvu je problem zelo enostaven. Vlada naj kupi ustrezno število preciznih geodetskih instrumentov (nekaj 100) za vojsko in policijo, seminarje lahko opravim kar jaz in se takoj loti reševanja plazov ter pravilno postavitev vseh objektov, da imajo BK atest, na poplavljenih področjih in tudi drugje po metodi S-ALFA. Dve garnituri geodetskih instrumentov imamo. Ena je v DRUŠTVU, eno ima moja firma, zato lahko takoj izvršimo nekaj poskusov za politiko in stroko. Nadvse pomembno je, da uredimo cepilna mesta za virusno problematiko, da preprečimo VSE smrti. Vse potrebne informacije so na spletni strani DRUŠTVA S33 www.drustvo-s33.org.

10. V bistvu gre za digitalizacijo in vizualizacijo telesa in psihe in vsega kar uporabljamo. Super inteligenca nam je posredovala celotno metodologijo, kako vse to izmerimo in uporabljamo. Vse to je objavljeno na moji spletni strani www.ati-e-import.si. Gre za najbolj kompleksno BIO tehnologijo, zato so na moji spletni strani objavljene le glavne konture nove BIO tehnologije, ki lahko rešuje vse, popolnoma vse probleme naše civilizacije, tudi vojno v Ukrajini ki jo poganjajo ekstremno BETA generirani BIO sistemi v ZDA in v Evropi, predvsem pa v sami UKRAJINI, ki je vojno povzročila.

Vsi problemi naše civilizacije nastajajo zato, ker nočemo upoštevati, da so na našem planetu dva osnovna žarka. Prvi je ALFA življenjski žarek 13. dimenzije, ki je osnova vsega zdravja, drugi pa BETA smrtni žarek sedme dimenzije, ki povzroča vse bolezni telesa in psihe , vse probleme našega časa tudi vojno v UKRAJINI. Na svoji lokaciji povzroča dematerializacijo in postopoma zgineva material zato nastajajo potresi, vulkani, hidrološka problematika in poplave ter vsi drugi problemi naše civilizacije.

Že leta 2002 sem objavil prve informacije o izvoru vseh bolezni telesa in psihe pa politika in stroka o tem ni hotela nič slišati. Če BIOkibernetski (BK) bolniki vodijo države, vlade, stranke, multinacionalke itd., nastopa BIO degeneracija celotne civilizacije in na koncu ta trenutek še UKRAJINA, ki zna pokopati tudi našo civilizacijo. Še sreča, da sta dva predsednika toliko pametna, da se izogibata nuklearni vojni. Tako vsaj kažejo BK meritve n.pr glej skrajšano tabelo BK meritev za G20.

Zdaj moram še utemeljiti, da je temu tako:

Analogna tehnologija ki jo uporabljamo, obsega vse do sedaj zbrane zemeljske neumnosti, ki jih je na svet spravila politika, medicina, stroka in religije. ZAKAJ NEUMNOSTI? Zato ker je izvor vseh problemov v sedmi dimenziji, ki jo fizika še ne zna izmeriti in pravilno opredeliti. Zadnji zvonovi bijejo plat zvona, ki jo je sprožila cepilna evforija, zaradi katere je umrlo na milijone nič krivih zemljanov. Vse tako kaže, da bi tisti, ki so to vajo povzročili, radi vajo še enkrat ponovili. Očitno neumnosti in zablode ne poznajo meja. Veliko je napisanega na spletni strani Društva S33 www.drustvo-s33.org.

Se nadajuje ...

Avtor: Alojz Slavko Gorenc, Ljubljana