
Hrana kupljena v trgovinah na tržnicah, domača in iz uvoza
Uvod
Temeljna problematika hrane je odvisna od kakovosti lokacije. Večina lokacij je skrajno poškodovana.
Poškodovanost lokacije je odvisna od uporabe škodljivih oblik, ki se uporabljajo na lokaciji in njeni okolici (stožec je ena od najbolj nevarnih oblik, lahko je vrh odrezan, tri ali štiri strana piramida, dovolj je že oblika, ki predstavlja robove piramid, material ni pomemben, kocka, križ, krogla itd. S tem so dani pogoji, da se generira škodljiva BIO kibernetska transformacija, nekaj škodljivih BIO energij. Izredno veliko škodljivo vlogo predstavljajo pesticidi in druge kemikalije, škodljive kemično tretirane vode in obsevanje (vodovodi in reke, včasih tudi podtalnica) itd. Glej podrobno analizo problematike.
Če želimo proizvesti kakovostni kmetijski proizvod smemo uporabljati le deževnico in vodo iz hudournikov, kjer voda še ni kemično poškodovana. S fizikalnimi meritvami kakovost vode, ki bi bila ustrezna za nas, za rastline in živali ni mogoče ugotoviti. Kakovost vode, zemlje in vsega blaga, ki je v prodaji lahko ugotovimo le z merilnim sistemom MS VDP, ki ga omogoča Superinteligenca S-ALFA. Na kakovost pridelkov vpliva tudi BK škodljivost lokacij, ki jo povzročajo BETA smrtni žarki v katerih se hrana prideluje ali predeluje, preko katerih se hrana transportira ter škodljiva oblika prevoznega sredstva. Hrana se med prevozom nasiči s škodljivimi BIO energijami. Če te pred uporabo ne odstranimo, nastopajo težje poškodbe telesa in psihe, nastopa izvor vseh bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa. Nastopa BIO terorizem, ki je izvor terorizma. Ko je enkrat poškodovana psiha, pa človek sam poskrbi, da se bolezen telesa in psihe naprej razvija. Medicina mu pri tem ne more pomagati, ker ne zna zaustaviti izvora sedme dimenzije !!!!
Meritve kakovosti po metodi MS VDP
1. 160831_w_D13 D33_Kruh trgovina
4. 160819_w_GX33_Brusnice suhe_hitri uzitki
5. 160225_GX33_Oljčno olje_ Hrvaška
6. 181001_FERRERO ROCHER: D13 D33_ GX33