pATI E&I d.o.o., SI 1000, Ljubljana Pod bresti 29, Republika Slovenija

Kje lahko preizkusite kako delujejo ALFA in BETA žarki

Prvi BIOkibernetski poligon sem označil v MOSTECU, Tam je bila še do nedavnega BIOklima sedmih zdravilnih BIOenergij. Žal pa so dve osemkotni piramidi, ki sta to zdravilno BIOenergijo generirali podrli.

Tudi v Mostecu na plesišču sem označil ALFA in BETA žarke, pa tudi te oznake počasi zginevajo. 

Po Ljubljani se pojavljajo BIOkibernetski stebrički za zaščito pešcev, ki povzročajo generiranje škodljivih BIOenergij. Vse več je tudi stavb s piramidno obliko streh, ki povzročajo generiranje škodljivih BIOenergij najvišje stopnje. Najbolj zanimiv je ekperiment v BTC. Tam je velika piramida na poslovni stavbi kombinirana še s stebrički, ki imajo na vrhu stožec, kar še poveča nastanek škodljivih BIOenergij. Tu so generirane škodljive BIOenergije 12. stopnje po BIOkibernetski skali.

Tak mermalov stebriček, po vzoru ISLAMA, je še bistveno bolj nevaren, kot križ z ostrimi robovi ali Merkatorjevi reklamni stebri ali pločevinasta kritina TRIMO v obliki odrezane piramide ali kritina DEKRA, ki že sistematično uničuje BIOklimo v Murglah.

Ljubljanski županji gospe Viki Potočnik sem poslal elaborat in predlog, da se poligon v Mostecu uradno vzdržuje, pa sem naletel na gluha ušesa. 

Zato sem na novo poiskal 10 BIOkibernetskih zank pred TV PIKO, nasproti bivše cvetličarne v podhodu pri MAXIMARKETU. V sredini vsake BIOkibernetske zanke sem poiskal ALFA žarek. Sprožil sem postopek za izklop BETA žarkov okoli posameznega ALFA žarka. Tako so ti ALFA žarki postali uporabni za pridobivanje vrhunske psihofizične kondicije in za zdravljenje po slovenski metodi G-ALFA 1,2,3,4.

Vse to lahko stori profesionalno usposobljen BIOKIBERNETIK kar po telefonu, s svojega BIOkibernetskega poligona, ki mora imeti najmanj 33 zaprtih BIOKIBERNETSKIH zank.

Moj namen pri tem je bil, da praktično pokažem, kako so ALFA žarki razporejeni po Zemlji, da poslance opozorim, kako delujejo ALFA žarki, in da jih pridobim za moj predlog, ki sem ga poslal predsedniku državnega zbora gospodu Borutu Pahorju, da se sprejme zaščitni zakon proti BIOkibernetskem kriminalu, ki  dobiva v Sloveniji vse večje razsežnosti.

Kdo je kriv za zatečeno stanje sploh ni pomembno. Vpletene so, tako ali drugače, vse družbene strukture. Od civilne do cerkvene družbe. Pomembno je, da se te kuge, ki sem jo imenoval G-BETA BIOTEHNOLOGIJA enkrat za vselej rešimo. 

Cerkev je sicer tista, ki bi morala v bistvu najprej podpreti moje odkritje in ga udejaniti na Zemlji. Človek je minljiv, prava religija pa ne bo nikoli. 

Krščanska religija je zanesljivo prava v mnogih besedah. Zdaj so na vrsti dejanja. Če bo sprejela bistvene popravke svojih dogm, bo na Zemlji zelo hitro zavladal mir, sreča in blagostanje. 

Odkritje je tu in nič ga ne more ovreči. Agonijo lahko sicer podaljšujemo, vendar nam kuga novega tisočletja, ki ima nešteto obrazov preti, da bo zdesetkala zemeljski rod.  

OD BIOKIBERNETSKEGA KRIMINALA DO z zakoni opredeljenega KRIMINALA in vojn JE LE ZELO MAJHEN KORAK.