pATI E&I d.o.o., SI 1000, Ljubljana Pod bresti 29, Republika Slovenija

Kje smemo moliti, meditirati, telovaditi?

Če molimo v ALFA žarku molimo k BOGU, če nimamo na sebi nobenih škodljivih oblik (rožni venec, križ, nakit) se vpostavlja telepatski stik s superinteligenco S-ALFA. ALFA žarek se jača, BETA žarkom  okoli ALFA žarka BK nivo zelo počasi pada, življenje na Zemlji se obnavlja. Osebi ki to počne, se jača imunski, hormonski in genetski sistem. Ima svojo voljo, intuicija se mu jača, postopoma postane njegovo življenje zdravo, polno radosti, sreče in bogastva. Zadeva deluje zelo počasi. Za intenzivno sanacijo BIOsistema glej slovensko metodo G-ALFA 1, 2,3,4.

Če molimo v BETA  žarku molimo k HUDIČU,  če imamo na sebi    škodljive oblike (rožni venec, križ, nakit) se vzpostavlja boljši telepatski stik s superinteligenco G-BETA, S HUDIČEM.  BETA smrtni žarek se jača, ALFA žarku, ki je sestavni del te BIOkibernetske zanke v kateri to počnemo BK nivo počasi PADA.

Ko se ALFA žarek izklopi izklopi nastane velika črna luknja, najprej premera 4,24 metra, kasneje pa njen mnogokratnik. Ta BETA žarek velikega premera in BK nivoja povzroča DEMATERIALIZACIJO in nastane "LOG POD MANGRTOM", SAHARA itd.

Osebi ki to počne, se uničuje imunski, hormonski in genetski sistem. Oseba pridobiva škodljive BIOenergije in počasi in sistematično propada.

Pri tem nastopa še fenomen velike psihične odvisnosti od delovanja BETA žarkov in škodljive BIOkibernetske transformacije. Oseba postane BIOrobot  sedme dimenzije, nima svoje volje, počasi pridobiva vse bolj negativen vedenjski vzorec,  reakcije so podobne mamilašem, nastopa agresivnost in postopoma dostikrat tudi norost, posebej še, če uživa izredno BIOkibernetsko nevarna zdravila.

V določenem trenutku lahko dobi voznik negativno vizualizacijo, ki jo povzroča sedma dimenzija, superinteligenca G-BETA. Cestišča ne vidi več pravilno, zapelje na levo stran cestišča in postane samomorilec ali morilec.  Tako stanje duha je karakteristično za opredelitev duhovne impotence.

Če taka oseba zaseda visoko mesto v državi se začne duhovna degeneracija in siromašenje celotnega naroda ( Hitler, Musolini, Franko,  Miloševič, Tuđman, itd.)

V slovenskem političnem prostoru (cerkvena in civilna družba), najdemo kar nekaj ljudi,    ki se hitro približujejo tej skupini BIOsistemov.

Če se taka oseba BIOkibernetsko zaščiti in začne sistematično uporabljati ALFA žarke, potem se začne hitra BIOkibernetska sanacijo celotnega BIOsistema