A.S. Gorenc, Ljubljana, Slovenija, Evropa.

Terminski plan za dneve odprtih vrat:

7, 14. in 21.9. 2017.

Redni seminar 17/18 se začne 28.9.2017. (podrobnosti sledijo). prijavite se lahko na naslovu breda.gorenc@telemach.net

Nekaj pomembnih podrobnosti o seminarju, ki je nadvse pomemben za razumevanje izvora bolezi telesa in psihe, kako nastane BIO terorizem, ki je izvor terorizma in kako so nastali vsi problemi našega časa. Kako se vse te probleme zelo enostavno ugotavlja in rešuje z BIO tehnologijo S-ALFA.

Problem je le v tem, kako dopovedati stroki in politiki, da naj ne iščejo šivanke v kupu sena, kjer jo sploh ni.

Samo primer: Čakalne vrste je popolnoma nemogoče reševati z denarjem. Interpelacija ne bo nič rešila. Treba je interpelirati predlagatelje interpelacij, da ne bodo klatili neumnosti, ki so zdaj tudi merljive z merilnim sistemom MS VDP.

Izvor, ki povzroča čakalne vrste je bistveno močnejši, kot je denarna sposobnost po obstoječi ekonomiji za njeno reševanje. Izvor je v sedmi dimenziji v BETA smrtnih žarkih. Torej, rezultata v nobenem primeru ne bo. To je zopet samo mlatenje prazne slame. Merilni sistem MS VDP to potrjuje.

Problem je povsem drugje: Ljudi je potrebno usposobiti za uporabo nove BIO tehnologije SALFA. Za začetek to stane vsakega zemljana, vsakega otroka minimalno 15 EUR, da si nabavi BIOšablono VŽ, ki omogoča aktivacijo in osnovno uporabo vrhunske BIO tehnologije S-ALFA, pa še naša, SLOVENSKA je. Ni potreno plačevati nobene licence in provizije, to je najhujša ugotovitev za tiste, ki o tem odločajo. Tudi patentirati je ni mogoče, saj je lastnik S-ALFA, ki lahko vsakemu nepridipravu onemogoči uporabo te vrhunske BIO tehnologije. Vse lahko kopirajo, vendar ne bo ničesar delovalo !!!! Brez soglasja in nadzora S-ALFA Superinteligence ne moremo ničesar narediti. Vsak BIO sistem pasivne inteligence na Zemlji ( virusi, bakterije, mikroorganizmi, mikrobi, rastline, živali zemlja itd) jo že uporabljajo, aktivna intelgenca ( ljudje) pa le v skladu z absolutno etiko in moralo, ki je na žalost na izredno nizki stopnji, zato je toliko problemov.

Da si ne bi kdo narobe predstavljal, da je to nemogoče. S-ALFA deluje do dimenzije neskončno, kapaciteta in hitrost je neskončna, dostop do katere koli točke v vsemirju je takojšna. Lahko izmerimo BIO status česar koli, tudi črnih lukenj, rdečih pritlikavk, preteklost, sedanjost in prognozo za prihodnost.

Če ne bi bilo Superintelignce S-ALFA ne bi na njivah ničesar zraslo. Takoj ko vržemo seme v zemljo ( količina ni omejena), takoj ga doseže tanek S ALFA žarek, ki v seme vpiše življenje, da lahko sploh kaj zraste. Stroka in politika pa kakovost pridelka pokvari, da postane večinoma skrajno škodljivo glej meritve hrane. Če pravilno uporabimo BIO tehnologijo S-ALFA, pa dobimo proizvode izredne kakovosti. Glej meritve hrane pridelane na lokacijah SPA.

BIO tehnologija S-ALFA je izredno pomembna za potovanja po vsemirju. Potovanja so povsem nemogoča brez profesionalne uporabe BIO tehnologije S-ALFA. Nadzorovana morajo biti iz planeta, kjer se potovanje začne, VSI !!!! potniki morajo biti 100% izobraženi za profesionalno uporabo te izvrstne BIO tehnologije. Izbrani pa morajo biti tako, da je urejena optimalna genetska skladnost v populaciji, ki bo potovala, da se omogoči ustrezno nadaljevanje življenja rase. Vse skupaj mora biti profesiobnalno nadzorovana iz ustreznih lokacij na Zemlji, dokljer se potniki ne osamosvojijo. Vsak trenutek lahko ugotovimo BIO status vsakega potnika (tabela D13, D33 , GX33 itd.) V nasprotnem bodo vsa potovanjo obsojena na hitro uničenje. Glej kako hitro se poškoduje BIO sistem že pri enostavnih poletih v vesolje.

Nadzor nad vsem kar se dogaja na Zemlji in v Galaksijah se spremlja statično preko BETA, ALFA in S-ALFA žarkov in dinamično preko dinamičnih S-ALFA žarkov. Sistem deluje neposredno preko statičnih in dinamičnih žarkov, različnih dimenzij in preko neomejenega števila BIO kibernetskih oken (windovsi).

Hudič je v tem, da se ne more noben z BIOtehnologijo S-ALFA okoristiti, ampak jo lahko vsak uporablja le potem, ko se to vrhunsko BIOtehnologijo nauči uporabljati.

Potrebujemo 8 minut da se naučimo njene prve uporabe z uporabo BIO šablone VŽ, tako je zadeva enostavna. Obiščete en sklop seminarje in vam bo vse jasno.  Aktiviramo si  dinamični S-ALFA žarek kjer so navedena tudi navodila za uporabo.

Pomembnost obiska seminarja je v tem, da si lahko na zdravilnem gaju (SPA), ki se ga ob začetku seminarja aktivira v dvorani šole, kjer se nahaja 33 ALFA življenjskih žarkov, temeljito prečistimo svoj BIO sistem škodljivih BIO energij in BIO parazitov, ki si jih vsak zemljan dnevno nabira povsod, kjer se giblje in dela, ko gleda filme in poročila na TV, ko gleda in posluša reklame ali ko posluša radio in bere članke v pisanih medijih, se pogovarja s sosedi in sodelavci.

Človeška neumnost ne pozna meja. To se meri tudi pri svetovnih voditeljih (Bush, Merklova, Obama n. pr. in mnogi drugi). Vse je poledica vpliva BETA smrtnih žarkov in vpliva škodljive G-BETA inteligence, ki deluje v sedmi dimenziji in je posebno nevarna za žensko polpulacijo. Gre za naravno selekcijo. Kdor pravilno živi in dela je zdrav, kdor to počne napačno zboli in prezgodaj v bolezni telesa in psihe umre.  Medtem pa dela same neumnosti, škodo dela sebi in svojim najbližjim, ali celemu narodu in sosedom.

Seveda ne smemo pozabiti genetskih posledic naše zgodovine. Zato ne zahtevajte nemogočih rešitev. Rešitev je v zdravi prehrani (Aristotel), ki raste samo na lokacijah SPA (kjer dosežemo kakovost pridelka do 100%), zalivati smemo le z deževnico in ne uporabljati nobenih kemikalij. Sicer se da vse očistiti z metodami S-ALFA, da dosežemo kakovost cca 3%. Tega se mora naučiti vsak zemljan. Samo to je rešitev za vse naše probleme.

Zato je pomembno razne izredno škodljive in nevarne pogodbe o hrani in drugih dobrinah (Kanada, ZDA) v kali zatreti. To je temeljna naloga Bruslja za zaščito Evrope in vseh naših politikov. Blebetanje o novih delovnih mestih in drugih prednostih je čista ekonomska neumnost. Izredno škodljiva hrana in drugi proizvodi bodo povzročili težko genetsko poškodbo celotne populacije v Evropi zaradi BIO terorizma, ki ga bosta ta dva sporazuma povzročila. Posledica bo skrita v bistveno večjih stroških za zdravljenje, da terorizma sploh ne omenjam. To počno ljudje, BETA generirani BIO sistemi ( bolan duh v zdravem ali že bolnem BIO sistemu), ki ničesar ne razumejo o zdravem življenju.

Zdaj ni potrebno čakati naslednjo generacijo, da ugotovimo genetske poškodbe. Uporabimo merilni sistem za več dimenzionalni prostor in rezultati so takoj merljivi. Za vsak proizvod, ki pride v Evropo, ali se v Evropi že prodaja je potrebno izvršiti BIO kibernetski atest.

Čudežev ni. Čudeži so nepoznavanje delovanje sedme dimenzije, ki vara tako vse RELIGIJE, kot vse zemljane. Z odkritjem S-ALFA BIO tehnologije, ki deluje do dimenzije neskončno, je postalo vse jasno, tudi kako delujejo čudeži v BETA generiranih glavah in kako BETA generirani politiki varajo volilno bazo, kako se zdravimo z BETA smrtnimi žarki itd. Samo poglejte kakšne vse neumnosti se reklamirajo in prodajajo po spletu in v medijih. Politika in stroka pa je slepa in gluha.

Rešitev je zelo preprosta. Nič kupiti kar se reklamira po medijih. Kupujte samo izključno domačo hrano. Nobenih prehranskih dodatkov. Za vsak proizvod morate obvezno izvršiti BIO transfer in ga temeljito prečistiti da dobimo vsaj 3% zdravilnost. V nasprotnem dobi telo zelo nevarne BIO parazite in kemikalije vseh vrst. Počasi si bomo zgradili SPA po vsej kmetijskih površinah in bomo rešeni nadaljnega genetskega propadanja, ki ga ima namen BRUSELJ z mednarodnimi pogodbami, Kanada in ZDA pripeljati v Evropo. Gre za tehnološko in ekonomsko neumnost in sramoto brez primere. Posebno nevarno je meso, tudi ribe, če se ne izvrši BIO transfer. To rešimo tako, da se izvrši pravilen zakol živali v klavnicah in to TAKOJ !!!!.

KOORDINATE ALFA žarkov, kako se pravilno postavi zgradbo, infrastrukturo in uredi krajinsko arhitekturo, za geodete, projektante in arhitekte, so objavljene na tej spletni strani. Noben arhitekt ne zna pravilno postaviti objekt v prostor, če ne uporablja S-ALFA  BIO tehnologije.  To lahko stori le GEODET z ustreznimi preciznimi geodetskimi instrumenti ( satelitska navigacija in drugo). SPA ALFA mrežo lahko naročite tudi na naslovu breda.gorenc@telemach.net Nekaj geodetov smo že usposobili. Izvedba SPA se za začetek izvaja pod našo kontrolo. Pred vsako gradnjo se posvetujte z nami. Usluga je zaenkrat brezplačna, podatke dobite na naslovu slavko.gorenc@telemach.net ali na gorenc.slavko@siol.com (mnenja in navodila). Da ne bo zamere, enkrat tedensko pregledam pošto.

1. Uvodna tema seminarja in prikaz osnovne metode G-ALFA 1,2,3,4., ki jo mora obvladati vsak zemljan

2. Vsaka oseba si lahko zelo enostavno rešuje vse probleme svojega BIOsistema. Enostavno si generira pozitivno energijsko točko, zdravilni dinamični BIOlaserski žarek. Ni pomembno, kje se nahajamo. Vsaka oseba si ga lahko aktivira v štirih sekundah. S-ALFA žarek nas potem spremlja kamor koli se premikamo. Hitrost premikanja ni pomembna. Gre za vrhunsko osebno BIOzaščito pred vso svinjarijo, ki jo generirajo ekstremno BETA generirani BIO sistemi. To so ljudje, ki imajo vse svoje BIOparametre na minimalnem BIO kibernetskem nivoju in postanejo BIO roboti sedme dimenzije. Glej mejne vrednosti BIOparametrov. Ne da bi se tega zavedali uničujejo sebe, lastne družine, uničuje vse napredno, vse živo. Vse to je zdaj merljivo z informacijskim sistemom MS VDP. Večina lokacij na svetu predstavljajo negativne energijske točke zaradi neumnosti, ki jih povzročajo BETA generirani BIOsistemi, ki jih je vse polno v vseh strukturah našega dela in ustvarjanja.

S fizikalnimi sredstvi in metodami, se tega ne da ugotoviti. Prav tako medicina in farmacija še ni odkrila izvora bolezni telesa in psihe, čeprav nam je superinteligenca S-ALFA že tisočletja telepatsko posredovala tehnologijo BIF in MS VDP.  Nihče se ni ustrezno poglobil v to, za razumevanje izjemno zahtevno in fizikalno skrito problematiko, verjetno zato, ker so RELIGIJE z uporabo črne magije (sedma dimenzija) in s svojo aktivnostjo preprečevale, da se ta izvrstna S-ALFA BIO tehnologija obelodani. Vse več bolezni, ki jih povzročajo BETA smrtni žarki, terorizem, nasilje, spolni odkloni, kriminal in drugo je izbil sodu dno, zdaj je to potrebno reševati.

S kemijo in farmacijo ter z obstoječo medicinsko doktrino to absolutno ni mogoče reševati. Medicina in farmacija potrebuje ustrezno strokovno nadgradnjo. To je BIO tehnologija S-ALFA.

Primer: Vse bolezni hrbtenice so posledica zadrževanja, dela in spanja na lokacijah BETA smrtnega žarka. Reševanje tega, do sedaj neznanega fenomena je možno reševati kar po telefonu in stane 132 EUR za eno lokacijo. Kaj to pomeni: Neumne reklame o dobri postelji, o dobrih energijah itd. so povsem brezpredmetne. Večina ljudi leži v BETA smrtnih žarkih in propadajo. Temeljni krivci so tisti, ki nespametno gradijo objekte, infrastrukturo in drugo, pa vse je že zdavnaj jasno kako se to pravilno stori ( Državni zbor je dobil elaborat o tem že leta 2002).

Kitajski cesarji so pred tisočletji imeli menda prave ljudi za postavitev zgradb, pa se je vse skupaj sfižilo skozi zgodovino. Na žalost je vse skupaj odvisno od kakovosti ALFA BIO sistema voditelja.

3. Grafični prikaz aktivacije dinamičnega S-ALFA BIO laserskega žarka ( Za profesionalno uporabo). Uvodne teme seminarja, kdo je generiral škodljivo G-BETA BIOtehnologijo, moje odkritje opredeljuje zdravilno S-ALFA BIOtehnologijo, kako deluje in se uporablja osnovna metoda G-ALFA 1,2,3,4, na statičnem poligonu ALFA (SPA). Vsak se tega lahko nauči zelo enostavno. Vsa navodila dobite, ko nabavite BIO šablone v katerih so vpisane ustrezne kode za dostop do te izvrstne BIO tehnologije S-ALFA. Navodila za samouke so tudi objavljena na tej spletni strani. Lahko jih dobite tudi na zatevo.

4. V tabeli D13 in D33 so navedene mejne vrednosti BIOparametrov, ki jih dosežejo bolni ali zdravi BIOsistemi. V tabelah je naveden tudi status BIOsistema ob smrti na slabi (negativna energijska točka-smrtni BETA žarek) ali na dobri lokaciji (pozitivna energijska točka-življenjski ALFA  ali regeneracijski S-ALFA žarek). Negativnih energijskih točk je po svetu velika večina, ker je BETA človek že skoraj vse pozitivne energijske točke uničil zaradi povsem zgrešenih filozofij vseh RELIGIJ, ki sistematično uničujejo BIOsisteme vseh ljudi ( vernikov in ateistov) in zaradi napačne gradnje objektov in infrastrukture. Ekstremne negativne energijske točke so lokacije cerkva znotraj, vsi nebotičniki, vse lokacije vulkanov, grobišč, lokacije vseh vojn v zgodovini in danes, vrtine nafte, vode, Las Vegas, vse puščave, velika mesta po svetu zaradi povsem napačnih oblik gradnje objektov in infrastrukture itd.

5. Opis BIOparametrov, ki so navedeni v osnovni tabeli D13 in D33.

6. Globalni pregled izvora bolezni telesa in psihe

KAZALO ČLANKOV:

UVOD: Dnevi odprtih vrat

1. Predlog tem za medije, društva in nevladne organizacije, VLADO IN PARLAMENT.

2. Končani pilotski projekti.

3. Vse pomembno na kratko od A do Ž.

4. Terminologija, pomembna za razumevanje nove slovenske znanosti BIF in MS VDP, ki posega v vse strukture človekovega dela in ustvarjanja.

5. Pomembno za vernike in ateiste. Med njimi ni nobene razlike z vidika Superinteligence S-ALFA, ki deluje v večdimenzionalnem prostoru do dimenzije neskončno. V praksi je razlika le ta, da vernike religije v večini primerov, z uporabo sedme dimenzije in črne magije, pripravljajo za pot v pekel. To me ne bi nič motilo, če ne bi religije s tem povzročile generiranje BIO parazitov, ki sistematično ničujejo vse živo, tudi ateistom. Zelo nazorno je ta fenomen vse bolj prisotem z naraščanje BIO terorizma, ki povzroča terorizem.

6.  Vzdrževanje in uporaba virtualnega sistema BIO laserskih žarkov tehnologije VDS BIF VDP, do dimenzije neskončno, za osebno uporabo in pomoč svojim najbližjim.

7. Literatura za samouke

8. Elaborat (brez prilog) o novi BIOtehnologiji je bil leta 2002 posredovan Državnemu zboru, državni tožilki, Varuhu človekovih pravic in Škofijskemu ordinariatu v Ljubljani. Modra knjiga z naslovom: Gradnja poslovnega objekta in infrastrukture z vidika BIO tehnologije G-ALFA  z dne 13.4.2002.

Na začetek WEB

Povezave:

1.  http://www.drustvo-s33.org  Je prvo društvo, ki ima ustrezne informacije o pravem, pozitivnem duhovnem razvoju. Kako dosežemo zdrav duh v zdravem telesu. Kako enostavno je uporabljati slovensko vrhunsko BIOtehnologijo G-ALFA in še mnogo drugega. Znajo uporabljati vrhunsko diagnostično BIOtehnologijo, ki sem jo imenoval SGBKD. (Slovenska Globalna BioKibernetska Diagnostika). To je preprosto povedano videnje vsega, kar se dogaja v večdimenzionalnem prostoru (preteklost in sedanjost) in je povezano z BIOsistemi aktivne in pasivne inteligence na Zemlji in v Galaksijah.

2. Skratka, Slovenija  se je z odkritjem te vrhunske znanosti, postavila daleč pred vse države sveta. Za neukega in preprostega človeka meji slovensko odkritje na ekstremno znanstveno fantastiko največjih razsežnosti. Za vrhunske strokovne kadre pa je nova znanost in njen merilni sistem neprecenljivo in izjemno natančno orodje, ki daleč prekaša vse moderne metode in instrumente, na vseh področjih našega dela in ustvarjanja. Nova znanost omogoča, da temeljito spremenimo in inoviramo  fizikalne metode in njihove instrumente, saj so veliki nedonošenčki, ki se tako, kot njihovi avtorji, brezglavo poigravajo z našimi življenji. S fizikalnimi instrumenti in zdaj znano fizikalno merilno tehnologijo ne moremo izmeriti niti izvor bolezni telesa in psihe niti kakovost proizvodov in izjemno nevarne posledice, ki jih ti proizvodi povzročajo vsem BIOsistemom aktivne in pasivne inteligence na Zemlji.

Gre za vrhunski informacijski sistem, ki sem ga imenoval MS VDP. S tem odkritjem se je na Zemlji dejansko začela ustvarjati nova doba. Prvi smo na svetu, ki smo spoznali in do podrobnosti opredelili novo znanost, ki sem jo imenoval BIOFIZIKA večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo, odkar se zavedamo ( BIF VDP).

Prišel je čas, da lahko začnemo novo BIO tehnologijo gospodarsko izkoriščati. Gre za zdravilno BIOtehnologijo G-ALFA, ki ima neprecenljivo gospodarsko vrednost. Posega v vse strukture našega dela in ustvarjanja.

Uporaba nove BIOtehnologje, ki je izredno enostavna za uporabo je temeljna naloga vsake vlade, če ima dejanski namen reševati gospodarsko situacijo ter preprečevati izvor bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa.

Druge poti ni !!!!

3. Pot po kateri že tisočletja zmotno hodimo, je žal natančno vpeljana v izobraževalni in pravni sistem vseh držav.

To je podzavestna uporaba sedme dimenzije, ki jo znanost in tehnologija še ne razume, vse religije pa jo že tisočletja uporabljajo.

4. Ugotovil sem štiri temeljne segmente škodljive BIOtehnologije G-BETA, ki ima izvor v sedmi dimenziji, zaradi katere propada celotna zemeljska civilizacija. To so:

BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem, BIOparaziti in črna magija.

Celotna Zemeljska problematika je zdaj BIO tehnološko zelo enostavno rešljiva. Vsak Zemljan mora prispevati svoj delček. Tu so kakršni koli ekonomski ukrepi po obstoječi ekonomski tehnologiji popolnoma strel v prazno. To bo vsekakor pokazal čas.

Rešitev je le v novem izobraževalnem ciklusu, ki bo udejanil uporabo tehnologijo BIF VDP in njenega merilnega sistema. Vse drugo je dejansko mlatenje prazne slame. Kar zdaj dobrega nastane je zgolj naključje, ki je dano le redkim Zemljanom, ALFA generiranim BIOsistemom.

Slovenija naj postane svetovni eksperimentalni center za uporabo nove BIOtehnologije.

Povsem jasno je, da gre za ogromna finančna sredstva, ki jih morajo prispevati vse druge države sveta, če želijo nekega dne novo BIOtehnologijo tudi sami uporabljati. V nasprotnem bomo sami nadaljevali raziskave, sicer dosti bolj počasi, če se bomo za to odločili. 

OPOMBA: Po info iz medijev porabimo v EVROPI samo za psihične bolnike 800 milijard EUR letno. Vse to je posledica sevanje škodljivih oblik nakita, strešnikov, zgradb in infrastrukture ter ekstremno škodljive hrane, pijače, zdravil, kozmetike in vsega blaga, ki je v prodaji. Škodljive oblike generirajo škodljive BIOenergije sedme dimenzije. Stroka pa je slepa in gluha.

Samo da se vrti pa kakorkoli že !!!!

Takoj v analizo oblik, učiti se uporabe merilnega sistema MS VDP, uporabe slovenske BIOtehnologije G-ALFA ter nove slovenske znanosti BIF VDP, ki nam jo je posredovala Superinteligenca S-ALFA, ki deluje v dimenzijah D7, D13, D33 in naprej do dimenzije neskončno.

Avtor: Alojz Slavko Gorenc, raziskovalni svetovalec, Ljubljana.

Prva objava mojega odkritja nove BIOtehnologije je bila izvršena 13.08.1993

V nadaljevanju je nekaj podatkov iz tistega časa:

Spodnja slika predstavlja status BIOkibernetskih OKNOV D33, to je 33. dimenzije, ki jo nadzoruje in upravlja Superinteligenca S-ALFA. V D33 se odvija celoten nadzor in razvoj vseh BIOsistemov na Zemlji in v galaksijah. Preko teh povezav pridete do BIOkibernetskih podatkov zbranih do leta 1997.

BIOkibernetsko (BK) okno S25 predstavlja status BIOsistemov, če so smrti nastopile na lokacijah BETA smrtnih žarkov, ki delujejo na Zemlji v 7. dimenziji, ki jo nadzoruje Superinteligenca G-BETA. BK okno S19, S20 in S21 pa predstavlja status BIOsistemov, če so smrti nastopile v ALFA življenjskih žarkih 13. dimenzije, ki jo nadzoruje Superinteligenca G-ALFA.

Z vidika RELIGIJ  predstavlja okno S25 PEKEL, okna S19, S20 in S21 pa NEBESA. V nebesa pridemo samo preko ALFA življenjskega žarka ali pa z uporabo metode za umetni BIOtransfer, ki bi ga moral obvladati sleherni zemljan. Pri tem ne pomaga nobena zadušnica!!!!. To lahko stori le usposobljen zdrav, duhovno razvit človek, G-ALFA generiran BIOsistem, to je zdrav duh v zdravem telesu, ki lahko sproži postopek za BT. BT potem lahko izvrši le Superinteligenca S-ALFA, ki deluje do dimenzije neskončno.

Odkritje v celoti odkriva in spreminja filozofijo religij in verskih skupnosti ter vrednostni in družbeni sistem, ki ga imamo. Odkriva namreč velike zablode preteklih rodov naše civilizacije na katerih še vedno gradimo vrednostni in družbeni sistem, ki ga uporabljamo. Vse, popolnoma vse raziskave na področju medicine in farmacije, znanosti in umetnosti ter tehnologije in RELIGIJ moramo počasi in brez pretresov ponovno opredeliti z vidika BIF in MS VDP.

To je edina prava pot za dosega večnega zdravja, sreče in blagostanja ter hitrega, učinkovitega in enakomernega gospodarskega razvoja SLOVENIJE, EVROPE IN SVETA.

To je tudi edina prava in zanesljiva zaščita pred BETA generiranimi BIOsistemi, pred BIO kibernetskim kriminalom, BIO terorizmom, BIOparaziti in črno magijo, ki povzročajo vse prometne in druge nesreče, samomore, terorizem, nasilje, spolne odklone, gospodarski kriminal, kriminal, umore in vojne.

Na začetek WEB