Uporaba slovenske BIOtehnologije G-ALFA pri reševanju sladkorne bolezni

 

Dobil sem zelo zanimiv članek o reševanju sladkorne bolezni. To sicer ni prvi primer, ki uporablja v ta namen slovensko BIOtehnologijo G-ALFA, je pa prvi primer, da se je bolnik skrajno resno lotil problematike reševanja svoje bolezni, kar sploh ni običaj pri nobenem bolniku.

 

Oseba se je takoj lotila uporabe metode G-ALFA 1,2,3,4 in S-ALFA 1,2,3,4 z uporabo projektov  AP01 do AP33.

 

PISMO

 

Že več kot trideset let oseba boleha za sladkorno boleznijo, s strogo dieto in z zdravili ohranja kolikor toliko ustrezen nivo sladkorja. Je pa, kot verjetno veste, nivo sladkorja odvisen ne samo od hrane, temveč tudi od načina življenja in stresnih situacij. Sladkorni bolniki se večkrat počutijo brezvoljno in utrujeno. Zaradi sladkorne bolezni se pojavijo različne obolelosti organov. Zdravniki priporočajo veliko fizičnega gibanja,kar pa je pri starejših bolnikih včasih težko oz. nemogoče.
 

Ustrezna osebna zaščita (BIO laser, BK zaslonke), uporaba ALFA življenjskega žarka, uporaba prečiščenih zdravil ter hrane in pijače po tej tehnologiji, pa situacijo popolnoma spremeni.

Takoj po čiščenju na ALFA žarku se meritev sladkorja v krvi spremeni. V našem primeru se je sladkor zvišal iz 12,0 na 13,3. Je pa po desetminutnem premoru sladkor v krvi padel na 12,8 in je po nekaj urah, med katerimi je bilo za
sladkornega bolnika " pregrešno" kosilo, še padel na 11,8.

 

Oseba se je po dolgem času počutila lažje, sveže in po nekaj letih bolečin v nogah le-teh ni več čutila.
 

Naslednji dan je oseba doma večkrat uporabila osnovno metodo čiščenja škodljivih BIOenergij iz telesa in psihe G-ALFA 1,2,3,4 in sladkor je kljub zaužiti hrani ostajal nizek, meritev je bila 8,0.

 

Oseba zdaj redno uporablja ALFA žarek in tudi zdravila prečiščena po metodi G in S-ALFA po projektih AP01 do AP33 ter hrano in pijačo, ki je ustrezno prečiščena po tej tehnologiji.

 

Še najbolj presenetljivo pa je dejstvo, da je ta oseba imela pred tednom dni pregled pri zdravniku zaradi anemičnosti, rane na črevesju in sive mrene na očeh. Krvni izvidi so pokazali, da je kri zelo dobra,slika črevesja je
pokazala, da zdravljenje, ki je trajalo več kot mesec ni več potrebno, ker je rana zaceljena, okulist pa je ugotovil, da operativni poseg na očesu zaradi sive mrene ni potreben, ker stanje miruje.

Zdaj je sladkor konstantno nižji ( med 6.6 in 8.0 ), počutje je neprimerljivo s prejšnjim. Veliko več je energije, volje in zagona za delo, utrujenosti je že po tako kratkem času veliko, veliko manj, če pa se pojavi se po uporabi žarka stanje takoj izboljša. Bolečin v nogah skoraj ni več. Ta oseba uporablja žarek SAMO tri tedne, rezultat pa je več kot viden.

Naslov avtorja članka je v uredništvu

 

Moj komentar:

 

Preveč je uspešnih primerov uporabe te izvrstne tehnologije, da bi lahko strokovna javnost in religije še naprej ignorirali to izvrstno odkritje.

Vzemimo samo primer natalitete, ki je predmet enega od projektov vlade.

Mnogo žena je zanosilo z uporabo nove tehnologije po mnogih letih neplodnega pričakovanja kmalu potem, ko so se resno lotile BK sanacije svojega telesa, psihe in stanovanja.

To je sicer zelo velik napor, če moraš odstraniti iz telesa dragulje, drago kamenje  in druge škodljive predmete, prstane, verižice, uhane itd. To je eden od potrebnih posegov, da si lahko odstraniš visoko stopnjo zasvojenosti, ki med drugim tudi zavira  normalno zanositev. S tem si takoj odstranijo BIOkibernetski kriminal, ki ga dekleta in žene izvajajo nad samim seboj in nad vso okolico v kateri se gibljejo.

Seveda je pomembno najprej urediti posteljo in delovno mesto po slovenski metodi G-ALFA. To zelo ugodno vpliva na bistveno zmanjšanje frigidnosti in poveča motivacijo za delo, dom, družino in seveda za ljubezen v pravem pomenu besede.

Predvsem je pomembno tudi dejstvo, da odkritje bistveno  povečuje narodno zavest in pomemben gospodarski potencial, ki je skrit v podzavesti naroda.

Zato dekleta in žene, pamet v roke. Nič Vam ne pomaga lepota, če telesno in duhovno propadate.  Večina od Vas propada, dosti prehitro po lastni volji.

Dosti k propadanju telesa in psihe pomaga celotna kozmetika, ki sistematično uničuje telo in psiho.

Seveda se zadeva takoj obrne, čim vse kar daste na sebe in v sebe temeljito prečistite z uporabo projektov AP01 do AP33. To pa se lahko naučite v enem samem dnevu.

Tudi vso hrano, pijačo in zdravila je treba obvezno prečistiti in oplemenititi. Potem bo večino problemov odpadla in začela se bo nova doba za vse nas v pravem pomenu besede.

Osnovno pravilo, ki je izjemno pomembno je to, da ne hodite v BIOkibernetsko neurejene lokale, hotele, zabavišča, nakupovalne centre, vodne parke  itd.

Če pa tja že greste, potem morate vedeti, kaj storiti doma ko se vrnete. Brez uporabe BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo samo propadate. Tu ni nobene izjeme. Vse je fizikalno dokazljivo.

Zaključek je zelo preprost

Povsem sami smo si krivi za vse naše probleme in bolezni. Toliko časa moramo spreminjati oblast, da bodo prišli na vrh tisti, ki si to zaslužijo in ki imajo toliko pameti in razumevanja, da bodo znali poskrbeti najprej za sebe ( v dejanjih ne samo z besedami), za svoje otroke in starše potem bodo znali poskrbeti tudi za slovenski narod.

Denar ni sveta vladar, denar je sveta grobar. To je zdaj materialno dokazljivo. Seveda ga potrebujemo, vendar najprej potrebujemo pamet, da bomo denar ustrezno investirali. Ko bomo dojeli to, bomo dojeli skoraj vse. Z denarjem si namreč pameti ne da kupiti. Pamet pa si lahko generira vsak sam. To je z uporabo BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo. Ta vrhunska BIOtehnologija, pa še slovenska je, nam preko ALFA življenjskih žarkov ureja naš imunski, hormonski in genetski sistem. To je tudi vse kar potrebujemo za sebe in za novi rod Slovencev.

Tehnologijo imamo, meter imamo. Imamo torej tudi vse kar potrebujemo.