Črna magija 1. del

 

Komentar na članek izpod peresa gospe Marije Horvat v Nedeljskem z dne 7. maja 2006: Pekel v glavi, pekel v žepu

 

Uvod

BIOtehnologijo imamo, meter imamo, imamo torej tudi vse kar potrebujemo, da raziščemo tudi tako zahtevne, težko razumljive in zapletene procese, ki so vsakodnevno zelo prisotni med Zemljani na vseh celinah našega planeta, v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja, predvsem pa v religijah.

Zanimiv je komentar tistih, ki odpravljajo uroke in tistih, ki mislijo da se ukvarjajo z BELO magijo, ki naj bi reševala probleme črne magije. Tisti, ki so to problematiko reševali pravijo, da so bili deležni hudega maščevanja. Raje se zagrnejo v molk in ne odpirajo vrat, kot to piše v Nedeljskem.

Še bolj zanimivo je to, da se uradno s tem ukvarjajo tudi eksorcisti iz vrst katoliških duhovnikov, čeprav naj bi bila njihova naloga najbrž povsem druga.

Sicer pa ugotavljam, da se vse religije, brez izjeme, ukvarjajo s črno magijo s katero varajo nič hudega sluteče vernike. Časa imajo dovolj ter sistematično in s prevaro pobirajo njihovo lastnino. Nič ne bi bilo to slabega, če bi znali to pravilno investirati za dolgoročno pravilno naravnan razvoj naše civilizacije v skladu z absolutno etiko in moralo.

Rezultat tega nespametnega početja so tudi popolnoma vse bolezni telesa in psihe, zasvojenost, dvojna, trojna osebnost itd, spolni odkloni, alkoholizem, samomori, umori, prometne nesreče, nasilje, kriminal, TERORIZEM in vojne.

Delovanje črne magije

Črna magija je telepatski vpliv, ki ga povzroča škodljiva Superinteligenca BETA (moja opredelitev). Ta inteligenca nadzoruje delovanje BETA smrtnih žarkov. Napaja se z nepravilno umrlimi dušami. To so vzorci škodljivih BIOenergij, ki delujejo nazaj na vse žive BIOsisteme. Prilepijo se na BIOsistem in prodirajo vse globlje in globlje do možganskih celic vsakega BIOsistema. Tam se naselijo za celično membrano in s tem poškodujejo njihovo programirano delovanje. Novi rod pa preko genetike nosi vse posledice našega nespametnega ravnanja.

Globalno gledano je njeno delovanje opredeljeno na dva načina. Deluje neposredno in posredno. Neposredno deluje telepatsko. Učinki so odvisni od BIOfizikalne kakovosti lokacije v kateri se zadržujemo. Ta je lahko skrajno zdrava to je 168 stopničk na merilni skali v pozitivni smeri ali 168 stopničk na merilni skali v negativni smeri.

Posredno deluje preko BETA generiranih BIOsistemov.

Globalna opredelitev BIOsistemov po stopnji nevarnosti za naš pravilno usmerjen razvoj . Te sem opredelil od najmanjše do največje nevarnosti za vse nas v štiri skupine:

1. Zdrav duh v zdravem telesu. To je ALFA generiran BIOsistem

2. Zdrav duh v bolnem telesu.

3. Bolan duh v zdravem telesu.

4. Bolan duh v bolnem telesu. To je BETA generiran BIOsistem

 

Seveda med skupinami ni ostrih meja. Vse poteka zvezno in je pogojeno z genetskim, imunskim in hormonskim sistemov vsakega BIOsistema.

Praktično delovanje črne magije najbolj nazorno kažejo govori HITLERJA, MUSOLINIJA, FRANKA, STALINA in njihovih sodobnih naslednikov, ki so skriti v plašč demokracije, pravičnosti (AL KAIDA), Religije, neo kapitalizma itd.

 

Posledice so povsod in povsem enake. Gre za psihosomatsko manipulacijo prebivalstva na bolj ali manj umetno utemeljenih dokazih in analizah v cilju realizacije skritih projektov posameznih interesnih skupin.

Posledica vsega tega je vedno in povsod sistematično uničevanje Zemeljske civilizacije in njenih naravnih virov, ki so sicer namenjeni za naš dolgoročni obstanek, pa tega še nismo dojeli.

V bistvu gre za degeneracijo psihe in telesa. To pa povzroči generacijo BETA generiranih BIOsistemov.

Posledice BETA generiranih BIOsistemov naše preteklosti so zdaj tu. To so vse bolezni telesa in psihe, vseh problemov našega časa.

Streznitev je zdaj tu, To je BIOfizika 7, 13 in 33 dimenzionalnga prostora v katerem živimo, slovenske BIOkibernetika, to je merilni sistem za več dimenzionalni prostor ter slovenska globalna BIOkibernetska diagnostika (SGBKD).

 

Zanimivo je dejstvo, da bo pokosilo najprej tiste, ki te probleme povzročajo. Tiste, ki generirajo uničevalni pohod naše lastne neumnosti, škodljive filozofije in demokracije.

Seveda pa v vsaki vojni pade tudi dosti poštenih in zdravih ljudi. Temu se dosedaj izogniti nismo znali. BETA napada prav te ljudi preko BETA generiranih BIOsistemov zato, da se upočasni dolgoročno pravilno orientiran razvoj naše civilizacije.

 

Razlogi so zelo preprosti. Nikoli do sedaj nismo razumeli absolutne etike in morale, ki jo obvladuje najvišje razvita inteligenca, ki deluje preko ALFA življenjskih žarkov, preko 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora.

To dokazujejo medicinske analize, samo smiselno jih moramo povezati z delovanjem teh BIOsistemov in s posledicami, ki so jih povzročili.

BETA inteligenca deluje izjemno zvito. Deluje na vseh področjih človekovega dela in ustvarjanja. Na nek način deluje kot naravna selekcija.

Slej ko prej bodo ljudje to spoznali in ne bodo več nasedali na sicer lepe besede BETA generiranih politikov, ki jim je prav malo mar za zdravje, srečo in blagostanje svojega naroda.

NIKOLI ne more BETA generiran BIOsistem uresničiti svojih obljub. Realizira jih samo toliko kolikor mu to dopušča škodljiva Superinteligenca BETA,  pod katerim vplivom je in deluje kot BIOrobot te inteligence.

Dokazi so zdaj tu in so dokazljivi na vsakem koraku in ponovljivi na katerem koli delu našega planeta in pri katerem koli narodu.

 

Tipičen primer delovanja črne magije so javne demonstracije zdravljenja ali ugotavljanja bolezni  telesa in psihe (n.pr. Domančič in vsi iz njegove šole, pa tista kitajka iz kina Šiška, ki ji sodišče v Ljubljani ni hotelo ali moglo dokazati njene krivde). Upam, da bo zdaj drugače ko imamo merilni sistem in vemo kako vsa alternativa deluje.

Tudi postavljanje kamnov z ali brez kozmogramov škodljive oblike, ki naj bi zdravili Zemljo je črna magija v pravem pomenu besede (Arboretum, pred ljubljansko mlekarno itd.).

Sem spadajo tudi ljudje, ki generirajo računalniške viruse, vdore v visoko zaščiteno programsko opremo, v banke, telepatska kraja kod  itd.

Vsi ki se ukvarjajo z zdravilstvom so pod vplivom črne magije.

Prav tako je črna magija napovedovanje iz kart, svetovanje raznih ljudi, ki naj bi videli v bodočnost, astrologija in druge mahinacije s pomočjo škodljive Superinteligence G-BETA, ki deluje v sedmi dimenziji. Na žalost se menda k takim rešitvam zatekajo celo nekateri naši zaplankani politiki. Če bi to vplivalo samo na njih bi molčal. Vendar to povzroča širšo posredno družbeno škodo, ki je zdaj dokazljiva.

Vse to se sedaj lahko izmeri in je zrelo za kazenski pregon.

Povzroča namreč siromašenje slovenskega naroda in slovenske zemlje.

Zdravljenje s kristali in raznimi škodljivimo obeski, nakitom, prstanov, prebadanje delov telesa na katere obešamo škodljivo oblikovane obeske je posebna oblika črne magije. Ta neposredno uničuje psiho in ščasoma tudi telo osebe ter vse BIOsisteme v njeni bližnji okolici.

Tudi hoja po žerjavici ali premikanje mize, ne da bi se jo ljudje, ki hodijo okrog nje dotaknili (TV oddaja RTVSLO) je odličen primer delovanja črna magije.

Črna magija vrhunske kakovosti je generiranje DERVIŠEV, ki skačejo  kot neumni, si prebadajo ustnice itd ( TV oddaja RTVSLO-Makedonija)

Črna magija je v Evropi celo uzakonjena, to je AKUPUNKTURA  in HOMEOPATIJA, ki popolnoma nič ne zdravita ampak dovajata v telo visoke nivoje škodljivih BIOenergij in delujeta podobno kot mamila zdravijo pa nič.

 

Mnogi ARHITEKTI delujejo na osnovi črne magije. Že ob zasnovi lokacijo zgradbe postavijo tako, da je večina potencialnih ALFA življenjskih žarkov v stenah zgradbe da niso dostopni. Izbirajo škodljivo streho, oblike na njej, napačno oblikovano notranjo opremo, in vse kar je v njeni okolici. Kako lahko to človeku "RATA". Zelo preprosto. Nekdo mu telepatsko pošilja ustrezne informacije tako kot vsem BETA generiranim BIOsistemom.

Najbolj nevarni so arhitekti zato, ker lahko naredijo veliko škodo mnogim generacijam. Ta škoda se lahko vleče skozi stoletja, do podrtja zgradbe, ki so jo zasnovali.

Med vojno so ameriški piloti, BETA generirani BIOsistemi uničevali zdravo oblikovane zgradbe. Domobranci so gradili postojanke v najbolj škodljivih cerkvah in gradovih. Mnoge od teh sem že BIOfizikalno saniral. BIOfizikalno zdrave cerkve, ki še sedaj sevajo vsaj minimalne nivoje zdravilnih BIOenergij  niso uporabljali.

Zato je potrebno čimprej sprejeti zakon, da ne more nihče dobiti kakršno koli licenco ali delovno mesto v javni upravi ali kot voditelj firme, ali vlade ali države ali na področju medicine, psihiatrije itd, če nima urejen svoj BIOsistem, ter urejeno delovno in bivalno okolje po slovenski metodi G-ALFA in če ne obvlada vsaj osnove BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo.

Uporabe te nove slovenske tehnologije je izjemno enostavna. Skoraj vsak otrok se jo lahko nauči v nekaj minutah.

Moram takoj dodati, da sploh druge možnosti nimamo, če želimo udejaniti vse lepe besede in želje katere koli religije ali stranke v RS.

Odkod nasilje, jemanje mamil, nestrpnost do drugače mislečih, zakaj bi se generirali pedri in lezbijke, če to sploh ni potreba človeštva ampak težka psihična bolezen, ki jo povzročajo BETA smrtni žarki in je v bistvu le izrodek normalnega življenja na zemlji zaradi delovanja črne magije in Superinteligence BETA.

Vse to se zgodi zaradi uporabe BETA smrtnih žarkov ter škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije.

Vse to je posledica telepatskega vpliva SUPERINTELIGENCE  BETA (moja opredelitev). Po domače bi se temu reklo, da gre za delovanje HUDIČA v pravem pomenu besede.

Fizikalno deluje črna magija le preko G-BETA generiranih BIOsistemov. To je bolan duh v zdravem ali že bolnem telesu. To so med drugim tudi trojanski konji v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja. Ti izvršijo podzavestno transformacijo škodljivih BIOenergij in BIOparazitov preko svojega telesa v telo žrtve.

To se elegantno vidi z uporabe vrhunske diagnostične slovenske metode SGBKD. To je tudi edina hitra in učinkovita metoda samoobrambe in odkrivanja škodljive osebe, terorista in predmetov, ki jih moderna tehnologija še ne zaznava. Smrtni virusi in bakterije, plastični eksploziv, mamila, škodljiva hrana, pijača zdravila, kozmetika, napake pri materialih za pomembne objekte itd, nastanek plazov, viharjev, tornadov itd. Vse to lahko dosti natančno opredeli SGBKD.

Delovanje črne magije lahko zelo enostavno izmerimo.

1. Ugotovimo v kakšnem žarku spimo, delamo in se zabavamo ter kakšne filme gledamo, kakšno glasbo poslušamo, kakšne knjige čitamo in kakšne slike gledamo. Tudi okvir slike je pomemben. Večino okvirjev moramo zamenjati z drugačnimi oblikami. Takimi, ki ne bodo povzročali škodljivo statično BKTR.

Če je skladatelj napačno umrl vpliva nazaj na poslušalce kot BIOparazit. Škodljivo vpliva na vse, ki njegovo glasbo izvajajo ali ki jo poslušajo. Podobno je z živimi skladatelji in izvajalci. Ti pa delujejo na poslušalce tako, da se vedno postavijo v BETA smrtni žarek iz katerega potem generirajo črno magijo itd. Razdalja sploh ni pomembna. To izmerimo tako, da ugotovimo BK zasvojenost telesa in psihe. Zasvojenosti ni pri telesu in psihi, ki ima BIOparametre 35 / 36 BK stopinj.

2. Ugotovimo vpliv hrane, pijače, zdravil, kozmetike, predmetov itd. na opazovani BIOsistem. V bistvu ugotavljamo delovanje BIOterorizma, ki je pri nas in po svetu uzakonjen. Vemo da so v vstekleničeni vodi ZALI pesticidi, vemo da pesticidi škodujejo zdravju telesa in psihe, pa vseeno delamo reklamo na TV kako ZALO pijejo v vladi in parlamentu, pa tudi drugje.

3. Ugotovimo statično in dinamično BIOkibernetsko transformacijo. To je delovanje BIOkibernetskega kriminala.

4. Ugotovimo kako so umrli predniki. To lahko ugotovimo že na osnovi fotografije umrlega. Tudi sprave toliko časa ne bo, dokler te probleme ne rešimo. Religije so to zakuhale, zdaj pa naj to še rešujejo. Kdo pa je generiral terorizem, RELIGIJE, revščina nima nič pri tem. Vsak župnik, škof, nadškof posebej še papež bi moral to znati urediti. Če tega ne zna, potem je jasno kaj mora storiti. Usposobiti se mora po slovenski metodi G-ALFA. Kompleten elaborat o tem ima kardinal dr. RODE. Prvi je v Vatikanu, ki sploh ve kako se tej zadevi streže. Gre za modro knjigo, ki jo ima tudi slovenski parlament, državna tožilka in varuh človekovih pravic. Morda sem elaborat preveč obzirno napisal, pa čitalec ne razume izjemno pomembnost vsebine za celotno Zemeljsko populacijo. Zato se na tem mestu oproščam za mojo malomarnost.

Vsega tega eksercisti in vsi drugi prevaranti alternativne medicine ne znajo. Njihove rešitve pa so ničeve. Še slabše se zgodi kupcem njihovih uslug. Ljudem dodajo visoke količine škodljivih BIOenergij. Ravno to pa hoče Superinteligenca G-BETA in krog je zaključen. Rezultat je vedno prezgodnja smrt in pristanek duše v peklu, v sedmi dimenziji, ki jo nadzoruje Superinteligenca G-BETA. To pa je že neposredna odgovornost sleherne RELIGIJE. Saj pravijo da so predstavniki BOGA na Zemlji.

Najprej je potrebno razumeti kaj je BOG in kaj je HUDIČ. To pa brez temeljitega poznavanje in razumevanja BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora, brez temeljitega poznavanja in uporabe merilnega sistema za večdimenzionalni prostor, to je slovenske merilne BIOtehnologije G-ALFA ter brez temeljitega razumevanja in uporabe slovenske globalne BIOkibernetske diagnostike  (SGBKD) sploh ni mogoče.

 

Vse kar napačno delamo, razmišljamo ali dolgoročno napačno snujemo povečuje vpliv BETA smrtnih žarkov ter škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije. Vse to se nadaljuje do točke ko del civilizacije, ki to tehnologijo uporablja propade.

Zgodovina to zanesljivo dokazuje. Vse rekonstrukcije lahko zdaj opravimo le na osnovi uporabe BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo. Vse informacije so shranjene v treh bazah podatkov. Vsaka pa se nahaja v svojem dimenzionalnem prostoru.

Mi bi pa radi problematiko sedme dimenzije reševali s kemijo in farmacijo ter s škodljivo RELIGIJO, čeprav zdaj vemo kaj je prava KRŠČANSKA RELIGIJA, ki edina lahko reši ta zasvojeni svet. Gre za neumnost brez primere, ki so jo na svet spravili škodljivi G-BETA generirani BIOsistemi pod vodstvom škodljive Superinteligence BETA.

5. Črna magija je tudi HIPNOZA. Črno magijo ponekod uporablja celo medicina pri rojstvu otrok itd.

6. Črna magija je tudi ekstremna kakovost "TAJSKE MASAŽE" n.pr. itd.

7. Črna magija deluje v  bistvu, globalno gledano, na dva načina. Prvi je telepatski preko BIOparazitov sedme dimenzije. To so nepravilno umrli BIOsistemi, njihove duše. To so vzorci škodljivih BIOenergij, ki ostanejo v sedmi dimenziji in se prilepijo v možganske celice in celice drugih organov telesa. Podobno deluje tudi na vse viruse in bakterije in ptičja gripa je tu, da o AIDSu ne govorim. Ta fenomen se briljantno vidi z uporabo SGBKD. To je vrhunska globalna diagnostična metoda, ki bi jo morala uporabljati  vsaka sodobna policija in vojska ter vlada in parlament, medicina in RELIGIJE. To je še posebej pomembno za pravilno kadrovanje na vseh ravneh in področjih človekovega dela in ustvarjanja.

Sploh pa imata policija in vojska napačno konotacijo. Morala bi ljudem pomagati. Posebej je nevarna vsaka današnja vojska. Njihovo voditelji tega sploh ne razumejo. Kako bi to razumeli BETA generirani BIOsistemi, ki poleg vojske uničujejo tudi stranko v kateri so. Vojak mora biti visoko inteligenten,  po možnosti z  akademsko izobrazbo generiran,  ALFA BIOsistem, ki temeljito pozna BIOfiziko 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora.

Le tako bodo lahko koristni v tem zasvojenem svetu nasilja, kriminala in terorizma, ki ga generirajo celo nekatere religije.

To je zanesljivo fizikalno dokazljivo in seveda s slovensko BIOtehnologijo G-ALFA rešljivo. To pa je ena od temeljnih nalog naših vojakov, ki jih pošiljamo kot pomoč v širni svet.

REŠEVANJE vpliva črne magije

1. Iz telesa odstranimo ves nakit, ure, mobilne telefone in druge predmete škodljive oblike. Vse bleščice za obleke, iz obutve škodljive predmete, ki označujejo izdelovalca itd. Iz športnih oblačil odstranimo vse piramide in stožce ter križe in druge škodljive oblike, ki povzročajo visoko statično ali dinamično BIOkibernetsko transformacijo.

2. Ne zahajajmo na lokacije kjer nastopa visoka stopnja škodljive statična BIOkibernetska transformacija štirih škodljivih BIOenergij. To so lokacije velikih nakupovalnih centrov, BTC, BK  še ne urejene cerkve, kapelice itd.

3. Na strehah zamenjajmo kritino, ki povzroča visoko škodljivo statično transformacijo (trapezna kritina TRIMO ali DEKRA v Murglah v Ljubljani ali GERARD na Pokljuki-Šport hotel itd.). Pa še nagrado so dobili! zato, ker sistematično uničujejo celotno mlado populacijo, ki se šola pod takimi strehami. Potem se pa čudimo in modrujejo zakaj narašča nasilje med mladimi, zakaj je stagnacija pri populaciji itd.

4. BIOkibernetsko se zaščitimo. Uporabimo BIOlaser in BK zaslonke. BIOlaser zaščiti pred delovanjem BETA smrtnih žarkov, BK zaslonke pa pred delovanjem škodljive statične ali dinamične BKTR..

5. Pred BIOparaziti, ki pridejo v telo telepatsko preko materializacije iz 7 dimenzionalnega prostora se zaščitimo na več načinov. Ker gre za dinamični proces se moramo tega tudi zavedati in se temu primerno vesti in sistematično uporabljati metodo G-ALFA 1,2,3,4, in S-ALFA 1,2,3,4, projekt AP33. Včasih je potrebno uporabiti tudi projekt AP53, ki ga pravkar preizkušam. Saj sem neprestano tarča črne magije. Človeška neumnost, zablode in nevoščljivost pač ne poznajo meja.

6. Vso hrano, pijačo, zdravila in vse kar gre v telo in na telo moramo OBVEZNO prečistiti in oplemenititi z uporabo BIOfizike projekt AP01 do AP33. Tako si generiramo ALFA BIOsistem. Večina, ki te tehnologije ne pozna si generira škodljiv G-BETA BIOsistem in na koncu propade, njihova duša pa pristane v PEKLU, po filozofiji RELIGIJ. To se natančno vidi z uporabo SGBKD.

Vse to lahko ugotovimo z uporabo merilnega sistema za večdimenzionalni prostor G-ALFA, pa še mnogo več. Uporabljati se ga lahko nauči vsak povprečno inteligenten Zemljan.

Izjemno pomembna je pravila gradnja objektov in infrastrukture

Pri tem pa trčimo ob nerazumevanje arhitektov, oblikovalcev in zgodbica o škodljivih G-BETA generiranih BIOsistemih se ponovi.

Tako so nastale MURGLE v Ljubljani, gradi se žičnica na GRAD izjemno nevarne oblike, pa še marsikaj bi se našlo po Sloveniji.

Murgle postajajo vse bolj ena sama velika črna luknja, kjer ljudje propadajo zaradi izjemno nevarne kritine DEKRA, GERARD,  stožcev in piramid  na strehi bter snegolovov  škodljivih oblik itd.

Da se le ne bi kaj obrnilo na bolje so jo G-BETA generirani BIOsistemi proglasili kar za zaščiteno področje. To je temeljno kršenje osnovnih človekovih pravic, o čemer bi bilo smiselno sprožiti ustrezno presojo pri ustavnem sodišču RS.

Morda se Vam bo to zdelo zelo nespametno pisanje, vendar je zadeva zdaj  fizikalno dokazljiva, samo ustrezni državni organ bi se tega projekta moral pravilno lotiti.

V bistvu gre za temeljno kršenje osnovnih človekovih pravic, to je svoboda duha. V bistvu gre za temeljno kršenje USTAVE RS.

Jasno je, da ta projekt nobenemu od politikov, novinarjev in seveda sodstvu preveč ne diši, zaradi svoje lastne podzavestne vpletenosti v celoten proces degeneracije telesa in psihe, ki sistemsko deluje na vse nas.

To ugotovimo tako, da za vsak BIOsistem  izmerimo 1128 BIOparametrov, kar na osnovi fotografije iz dnevnega tiska ali posnetkov fotografij preko TV, ali iz posnetka govora preko radia itd.

Kdo lahko dejansko pomaga pri reševanju tako nastalih problemov?

1. Ustrezen zaščitni zakon, ki bo opredelil novo odkrito zdravilno BIOtehnologijo G-ALFA ter merilni sistem in staro škodljivo BIOtehnologijo G-BETA, ki jo uporablja pretežni del zemeljske populacije, vsa alternativna medicina in večina religij.

2. Z BIOfiziko 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo moramo takoj seznanjati celotno zemeljsko populacijo v okviru rednega izobraževalnega sistema.

3. Uvesti ustrezen davek na vse škodljive proizvode. Zdaj imamo tehnologijo in meter.

4. Prebivalstvo seznaniti, kako pridemo do zdravja sreče in blagostanja z uporabo nove slovenske BIOtehnologije G-ALFA.

5. Najbolj zanimivo je dejstvo, da si lahko vsak človek pomaga le sam. Nihče mu pri tem ne more pomagati. Pomaga mu lahko le BIOfizikalno urejeno delovno mesto in spalnica ter uporaba ALFA življenjskih žarkov po metodi G-ALFA 1,2,3,4 in S-ALFA 1,2,3,4. ter projektov AP01 do AP33.

Zaključek

Tu je navedeno samo nekaj malenkosti iz kopice problematike, ki je posledica uporabe črne magije, Kako črna magija neposredno ubija pa morda kdaj drugič. Družbi, kot celoti so najbolj nevarni BETA generirani BIOsistemi. Zato moramo to opredeliti in hitro reševati. Vsak se lahko zelo enostavno rešuje le sam. Zdravja, zdravih proizvodov se kupiti ne da. Lahko pa si to naredimo sami z uporabo moderne slovenske BIOtehnologije G-ALFA, ki je namenjena slehernemu Zemljanu. Podrobnosti so na tej spletni strani.

 

Avtor: Slavko Gorenc

.