Metodologija, ki omogoča bistveno povečanje varnosti državljanov in državljank Republike Slovenije ter celotne Zemeljske populacije

Kako do večjih dosežkov pri vrhunskem športu, hitrejši gospodarski rasti,  večji osebni varnost, samozaščiti pred BIOkibernetskim kriminalom, zasvojenostjo, BIOterorizmom, terorizmom in BK zaščiti pred nastajanjem vseh bolezni telesa in psihe.

Desetletne raziskave povsem jasno in enoumno dokazujejo, da so vsi problemi našega časa posledica BIOkibernetskih poškodb telesa in psihe.

Slovenska merilna BIOtehnologija G-ALFA omogoča meritev 1128 BIOparametrov, ki jasno opredeljujejo stanje vsakega BIOsistema na našem planetu.

Z merilno tehnologijo G-ALFA lahko ugotovimo obe mejni vrednosti in celotno distribucijo škodljivih in zdravilnih BIOenergij v našem telesu, njihov izvor in posledice.

Mejni vrednosti BIOsistemov generira škodljiva G-BETA BIOtehnologija in zdravilna G-ALFA BIOtehnologija.

Škodljiva G-BETA BIOtehnologija je posledica sistematične uporabe BETA smrtnih žarkov ter škodljive statične in dinamične BIOkibernetske transformacije.

Zdravilna G-ALFA BIOtehnologija je posledica sistematične uporabe ALFA življenjskih žarkov ter zdravilne statične in dinamične BIOkibernetske transformacije.

Dva mejna stanja vsakega BIOsistema lahko ugotovimo. To je najslabšo vrednost, ki je posledica generiranja BIOsistema po škodljivi metodi G-BETA in najboljšo vrednost, ki je generirana po zdravilni metodi G-ALFA.

V bistvu se spopadamo z razumevanjem BIOfizike 7, 13, in 33 dimenzionalnega prostora v katerem živimo od začetka življenja na našem planetu.

Sedem dimenzionalni prostor zemeljska populacija že kar dobro obvlada. Posledice so več kot strahotne. Povzroča namreč vse bolezni telesa in psihe, AIDS, EBOLO, BSE, RAK , infarkt, možganska kap, BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem, terorizem, nasilje, kriminal in vojne.

To dokazujejo dosedanje raziskave na mejnem področju znanega, ki ga razne asociacije interpretirajo na različne načine. Te asociacije so religije in verske skupnosti, BIOenergetiki, razni zdravilci, Indijski in drugi "GURUJI", ki preko JOGE in "alternativnih metod zdravljenja telesa in psihe" zmotno uporabljajo BETA smrtne žarke ter škodljivo statično in dinamično BIOkibernetsko transformacijo.

Žal pa ta izjemno nevarna BIOtehnologija G-BETA na razne načine vse bolj prodira tudi v medicino, znanost in umetnost v tehnologijo, religije in v vzgojni sistem.

Škodljivo delovanje G-BETA generiranih BIOsistemov moramo zato čimprej zaustavit,  uporabo škodljive G-BETA BIOtehnologije pa zakonsko preganjati. Povzroča namreč neprecenljivo gospodarsko škodo.

Uporaba zdravilne G-ALFA BIOtehnologije nam nudi neprecenljive možnosti za našo varnost, za zagotovitev večnega zdravja, doseganja vrhunskih tehnično tehnoloških dosežkov na področju medicine, znanosti in umetnosti ter tehnologije in religij.

BIOkibernetsko zaščito najbolj vitalnega dela našega telesa, to je možganov, lahko bistveno povečamo tako, da poleg BIOlaserja in BIOkibernetski zaslonk uporabimo še BK vložek za kapo, čelado itd in sicer:

1. Kapa z vložkom:

             

2. Sestavni deli:

    

3. Delovanje

Večina ljudi ima okoli sebe škodljive BIOenergije, ki se imenuje NEGATIVNA AURA. Svoje škodljive BIOenergije prenašajo na okolico, na svoje najbližje in na otroke. Majhni otroci v naročju bolnikov, pri tem imam v mislih BIOkibernetske bolnike, neprestano jokajo, dokler se pretok škodljivih BIOenergij na njih ne zaustavi.

BIOkibernetski bolniki so vsi tisti ljudje, ki nosijo nakit, prstane itd. in ki se gibljejo na lokacijah kjer se generira visoka škodljiva BIOkibernetska transformacija. To je v Ljubljani povsod tam, kjer so na strehi piramide, stožci, krogle konice..., neustrezna kritina DEKRA, TRIMO. To so zgradbe kot n.pr.  Državni zbor, BTC itd.

Zato je toliko bolj pomembno, da se sprejme zakon, ki bo na osnovi znanstvene potrditve BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora reguliral tudi to veliko anarhijo, ki vlada na mejnem področju znanega.

Sami, vsakodnevno generiramo BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem in do terorizma, bolezni, nasilja, kriminala, gospodarskega kriminala in vojn vodi le kratka pot.

To so fizikalno dokazljiva in znanstveno neovrgljiva dejstva, ki se jih moramo čimprej zavedati.

Novinarji samo jokajo in stokajo ter nas pitajo z neumnostmi o zdravi prehrani, pijačah in novih zdravilih, ki jih brez slovenske BIOkibernetike sploh ni mogoče izdelati.

O ljubljanski vodi, ki je najbolj BIOkibernetko nevarna pišejo kako je zdrava. SAME NEUMNOSTI, ki so zdaj "znanstveno" dokazljive po slovenski merilni metodi G-ALFA in na osnovi GLOBALNE BIOKIBERNETSKE DIAGNOSTIKE  (GBD), ki je sicer manj natančna, vendar izredno hitra in daje odlične rezultate, kot pripomoček medicinskim in znanstvenim analizam.

Prepiramo se za oslovsko senco. Izvor problemov pa je le v BETA smrtnih žarkih ter v škodljivi statični in dinamični BIOkibernetski transformaciji, ki sistematično in neprestano uničuje našo psiho in telo, znižuje motivacijo za delo in intuicijo.

Celo nasprotno. G-BETA BIOtehnologija generira NEGATIVNO INTUICIJO in nekateri se z njo na TV celo še hvalijo.

V bistvu neprestano teče izmenjava BIOenergij. Zdravi ljudje so neprestano na udaru bolnikov. Neprestano jim črpajo zdravilne BIOenergije, kjerkoli se le da. Ta mehanizem deluje podzavestno in vse bolj prihaja v našo zavest.

Najbolj nevarne so telovadnice, kozmetični saloni, zabaviščni prostori, kulturni centri ( Cankarjev dom, drama, opera, dvorana union, zgradba pivovarne UNION v Ljubljani itd. seznam je predolg !.

Kar poglejte steno zgradbe pivovarne UNION. Sami škodljivi BIOkibernetski transformatorji so na njej, eden do drugega!!!.

Izjemno nevarne so tudi BIOkibernetsko neurejene gostilne,  in zabavišča. No nekaj jih je že BIOkibernetsko saniranih.

N.pr. PIZZERIJA PIRAMIDA na Celovški, pri hali Tivoli itd, pa tudi kakšen DISKO je vmes  itd.

Veliki trgovski centri, ki rastejo kot gobe po dežju so popolnoma napačno zgrajeni. V njih se BIOkibernetko kvari domača hrana, uvožena pa je že zaradi transporta, če ne zaradi vsebine, BIOkibernetsko, ne da bi jo očistili po slovenski metodi G-ALFA 1,2,3,4, popolnoma neuporabna.

V vseh trgovskih centrih, se zaradi BIOkibernetsko napačne gradnje, napačne izbira notranje opreme, oblike strehe in drugo generira maksimalno škodljiva BIOklima štirih škodljivih BIOenergij  -12. stopnje po BIOkibernetski lestvici. Ob vsakem obisku takih lokacij pridobivamo visoke doze škodljivih BIOenergij. Blagajničarke v 99 % sedijo v BETA smrtnih žarkih, vse nesreče pri delu so posledica vpliva BETA smrtnih žarkov in ŠBKTR  itd. 

To je prava sramota za medicino, v mislih imam institut za varovanje zdravja, institucije za varovanje potrošnika, varuha človekovih pravic itd, ki se ukvarjajo v pretežni meri z obrobnimi problemi, bistveni problemi, to je njihov izvor pa se porajajo v nezmanjšani obliki. Pri tem ni izuzeta niti znanost in umetnost, tehnologija in RELIGIJE, o čemer bom pisal ob drugi priliki.

Vse lokacije, kjer se zbira slovenska elita, gospodarski in državni voditelji moramo čimprej BIOkibernetsko sanirati. Če bi delali škodo samo sebi, se ne bi oglasil. Veliko in nepopravljivo škodo delajo celotnemu slovenskemu narodu in to popolnoma brez potrebe. Vse tehnično tehnološke rešitve imamo, pa se jih nekateri neprestano izogibajo. Najprej v svojo škodo, potem pa v škodo svoje družine in celotnega slovenskega naroda.

Tehnologijo, ki se imenuje BIOfizika 7, 13, in 33 dimenzionalnega prostora zdaj poznamo in prinaša briljantne rezultat povsod tam, kjer je že uporabljena. No, ne pričakujmo, da se bo naredilo kar vse samo od sebe.

BIOkibernetika nam omogoča, nas uči, daje prepotrebne pogoje, da jo uporabi vsak sam in vsakodnevno in potem nam je pot v briljantno prihodnost široko odprta.

BIOkibernetski vložek za kapo je eden od odličnih FIZIKALNIH dokazov o obstoju škodljivih BIOenergij in kako se pred njimi zaščitimo. BK vložek vsebuje maksimalni vzorec zdravilnih BIOenergij L384, to je +12. stopnja po BIOkibernetsko lestvici.

Takoj, ko položimo kapo z BK vložkom na glavo, se pojavi okoli glave BIOkibernetski zaščitni pas zdravilnih BIOenergij. Ta  pozitivna zdravilna "AURA" prepreči škodljiv vpliv BIOenergij iz okolice na na naš BIOsistem. Zmanjša stresno situacijo, lažje razpoznavamo ALFA in BETA žarke, pri športu se bistveno bolj zanesljivo odzivamo  itd. Skratka, gre za pravo revolucijo na področju osebne zaščite pred škodljivimi vplivi okolice. TA pojav zaznava skoraj vsak vsaj malo BIOkiberenetsko zdrav Zemljan.

BIOkibernetsko zdravi ženski se ne bo treba bati za frigidnost, probleme v družini in za prihodnost svojih otrok. Postala bo bistveno bolj motivirana za zdravo življenja, božanski seks in bo generirala pravi novi rod Slovencev. Tudi ljubosumnost bo povsem izginila. Če se bo lotila še globalne biokibernetske diagnostike, ki jo bo s pridom uporabljala v vsakodnevnem življenju pa bo dosegla vse kar lahko doseže v življenju visoko inteligentna bodoča državljanka.

Lepota telesa in duha se bo bistveno povečala, staranje telesa in še marsikaj se bo bistveno upočasnilo. Ko bo prišla v meno, tega sploh ne bo zaznala. Rojstvo otrok bo v BIOklimi sedmih zdravilnih BIoenergij in v ALFA življenjskem žarku za zabavo, tako mimogrede, ne pa po 7 in več ur brezpotrebnih naporov,  zaradi nerazumevanja BIOkibernetike, pa tako enostavna je!

Po letu 1993, ko je bila izvršena velika BIOkataklizma na Zemlji ( glej Osnove BIOkibernetike I. del),  se intelektualne sposobnosti mladega rodu Slovencev neprestano povečujejo.

Njihove intelektualne sposobnosti pa bodo bistveno prekašale zdajšno senilno generacijo.

Seveda pa so kakršni koli fizikalni dokazi za človeka NIČNI, če ne verjame, da se steklo razbije ali da se z ognjem opeče.

4. Uporaba

Za večjo varnost v prometu. BK vložek vstavimo v kapo, klobuk, čelado motoristov, kolesarjev, smučarjev, za policijo, vojsko itd. Uporaben je za otroke in odrasle. Otrokom še posebej pomaga pri hitrejšemu učenju, pri športu in zabavi, pri delu, večji osebni varnosti in osebni zaščiti. Povečuje pozitivno motivacijo, intuicijo, preprečuje odvisnost in še marsikaj !

5. Dobava

BK vožek dobite kot polizdelek po povzetju in ga dokončate sami. Akcijska cena za mesec marec je 7.200,00 SIT Glej cenik poz.1.11 in podrobnosti