Kako si lahko vrhunski pevec ali pevka?

 Spoštovani pevci, pevke!

 Rada bi vam predstavila odkritje pri poučevanju solopetja. Sem profesorica solopetja in tudi koncertna in operna pevka s kar nekaj letnimi izkušnjami, pozitivnimi kot tudi negativnimi, predvsem kar zadeva mojega solopevskega šolanja.

Prav zato, ker sem sama izkusila verjetno skoraj vse, kar se pri petju ne sme početi in prav zaradi tega, ker sem morala vse moje neznanje preleviti v znanje skozi večletni študij lahko z zagotovostjo trdim, da je tehnologija uporabe alfa žarkov čudovito odkritje pri učenju, poustvarjanju in ustvarjanju pevske umetnosti.

Čeprav sem še začetnica (6 mesecev) pri spoznavanju nove G-alfa in S-alfa tehnologije, sem kot njena uporabnica na svojem lastnem telesu in umu zaznala učinek. Enostavno potrebno je poskusiti in uporabiti, hkrati pa spremeniti način mišljenja in tudi življenja. (urejeni bivalni in delovni prostori po tej tehnologiji)

Naj vam napišem samo nekaj stvari, za katere vem, da so za doseganje vrhunskih pevskih rezultatov izrednega pomena.

Vse kar vam bom napisala, so izkusili tudi nekateri moji učenci, ki sami niso mogli verjeti rezultatom(da ne bo pomote; tehnologija ni čarobna palica, ki vliva znanje brez našega truda, je samo sredstvo s pomočjo katerega lahko dosežemo vrhunski rezultat).

Zagotovo pa je dejstvo, da se najprej, ko stojimo v alfa žarku takoj začnemo drugače počutiti-občutek imamo, da je naše telo lažje. Glas postane mehkejši in hkrati prodornejši, lažje premagujemo še ne utrjeno tehnično znanje. Tehnične prvine postavljanja glasu dojamemo hitreje in jih lahko tudi hitreje praktično izvedemo. Glas postane pretočen, enakomeren, dosegamo večji volumen in tehnično zahtevnejši deli so hitreje obvladani. Intuicija deluje z nesluteno hitrostjo. Še preden pomislimo, kaj bi morali narediti se zgodi brez naše posebne kontrole prav tisto, kar je v tistem trenutku najbolj potrebno, in to v taki meri, da se večkrat vprašamo-od kod je to prišlo?. Zaslišimo nov glas, nove kvalitete zvoka. Kljub več urnem petju glas ostaja svež.

Obstaja veliko vrhunskih pevcev, ki ne poznajo tega odkritja. Obstaja pa tudi veliko pevcev, ki bi lahko postali boljši od vseh teh vrhunskih pevcev pa se tega niti ne zavedajo. S to tehnologijo je omogočeno prav to.

Vem da poznate svoj glas, toda ali ste prepričani, da je to res vaš pravi glas, ali pa ga morda še niste slišali takega kot v resnici sploh je?

Ste obstali na točki tehničnega znanja s katere se ne morete premakniti? Imate strah, ko stopite na oder? Vam med skladbo uhajajo misli, pozabljate tekst, melodijo? Ne morete zapeti skladbe tako kot jo znate zapeti v sobi? Je vaš nastop odvisen od vašega trenutnega razpoloženja? Imate probleme s hripavostjo, stalnimi prehladnimi obolenji, ali pa vas je vse skupaj pripeljalo tako daleč, da ste že skoraj depresivno obupali nad vsem in se predali »usodi«?

Za vse to in še marsikaj je zagotovo rešitev. Vse skupaj nima nobene povezave z bioenergijo ali kakšno drugo trenutno znano alternativo. To je popolnoma novo odkritje, za katerega ni potrebno nikamor hoditi na terapije. Vse kar potrebujete za doseganje vrhunskih rezultatov je, da se poleg pravilnega tehničnega znanja petja spoznate s sistemom delovanja G-alfa in S-alfa žarkov.

Prof. Alenka Bajc